יום ירושלים שמח!!!

תפסת בעלות על החמאס

ותפסת בעלות גם על הדיעות שלי אבל זה שתמשיך לשכנע את עצמך שאני גזען או משהו בסגנון רק יבזה את עצמך אני אעדיף להציל יהודי מאשר ערבי-למה? כי אני יהודי ודבר שני יש מספיק כוחות פלסטינים שיצילו את הערבי בתקווה שאכפת להם מאותו ערבי אם אני לא ארוץ אחריהם עם צינור זה אומר שאני גזען? תקשיב לעצמך יהודי לעולם לא יתפוצץ בהר הבית כמו שלעולם לא קרה מקרה של יהודי מתאבד אין סיבה שזה יקרה בעתיד אם ממש לא תהיה ברירה ניתן לירות ביהודי בעל חגורת נפץ שבא במטרה לפוצץ את ההר או כל מקום אחר

worrywort

New member
שוב אתה חוזר על הטעות שלך

זה לא שאתה מעידף להציל יהודי על להציל ערבי. אתה מוכן לירות בערבי ללא כל סיבה!!! אין לזה שום קשר לאהבת יהודים! יש לזה אך ורק קשה לשנאת ערבים! ואל תבוא פתאום ותגיד לי שאתה מוכן לירות ביהודי שיבוא לפוצץ את הר הבית (באמת תודה שהוצאתי את זה ממך סוף סוף), כי מקודם אתה לא הסכמת תיאורטית לירות בו ורק אחרי שהבנת כמה זה בעייתי והופך אותך לגזען אז "הסכמת". וגם עכשיו שהסכמת אתה עושה את זה בכזה אילוץ!! כאילו "אם ממש לא תהיה ברירה..." למה?? למה אם ממש לא תהיה ברירה? למה אצל הערבי שבא לחבל בגדר אתה לא אומר "אם ממש לא תהיה ברירה אז נירה בו"??? למה היד קלה על ההדק כשמדובר בערבי??? גזען!! בקיצור, את הדעות שלך כבר הבנו.

אתה עד כדי כך שונא יהודים?

אתה מת לירות ביהודים? כי אני לא... יש פה חוק במדינה הזאת אני לא אחראי לערבים והם לא אחראים עלי אני תמיד אמרתי שאם היהודי מהווה סכנה ברורה ומיידית ולא עוצר אפשר להשתמש באמצעים אחרים זה שאתה הבנת מה שרצית זאת לא בעיה שלי הערבי לא בא לחבל בגדר הוא מחבל בגדר ובביטחון המדינה לכן יש לירות בו או בכל מחבל בגדר גם אם הוא "יהודי" לכאורה אולי אתה שונא יהודים וזה לא גזענות בשבילך אבל אני לא

worrywort

New member
אני לא מת לירות באף אחד

אבל סכנה בטחונית זאת סכנה בטחונית, אני לא הייתי רוצה להתמודד עם ההשלכות של פגיעה בהר הבית. אל תהפוך את זה עלי, אני מנסה כאן לעשות צדק, אם יורים בשניהם יורים בשניהם אם לא, אז זה לגבי שניהם! אתה זה שבוחר את העונשים לפי הנענש!!!!! חתיכת גזען צבוע...

האם גם חייל מהרשות

שלא יורה במחבל בגלל שהוא פלסטיני הוא גזען צבוע? אני גאה להיות גזען אם העדפת יהודים על פני רוצחים פלסטינים אומרת שאני גזען הלוואי שכולנו היינו ככה והיינו דואגים לעניי עירנו לפני רוצחינו

worrywort

New member
יווווו אתה לא קולט פשוט מסרב לקלוט

לאאאאאאאא אמוריםםםםםםם לירותתתתתתתתתת באנשיםםםםםםםםםםםם כ"ככככככככככ מהררררררררר!!!!!!!!1 תקלוט את זה כבר!!!!! אני אומר, בשני המקרים, שיטת ה"לירות קודם, לשאול אח"כ" גורמת עוול.

כשלערבים יהיה אכפת מעצמם

אולי אז יהיה לי אכפת מהם כרגע לא ממש מעניין אותי או פחות מעניין אותי המצב של עם ששם לו למטרה לגרש/לרצוח אותי

worrywort

New member
כשתפסיק לחשוב

בהכללה, שהעם הפלסטיני כולו רוצח אותך, אולי תבין שאתה כובש עם פלסטיני שלם (בלי הכללות).

מתי פעם אחרונה עצרו

כוחות הביטחון הפלסטינים מחבל? מילא שהם לא עוצרים אבל הם בעצמם משתתפים ברציחות של העם היהודי האם זה לא אומר שחלקו הנרחב של העם הפלסטיני מעוניין בהמשך הרצח?

worrywort

New member
לא. כי המצב יותר מסובך

השיקול בתפיסת מחבל ע"י כוחות הביטחון הפלסטיניים לא מסתכמים רק ב"אז רגע, אנחנו נגד טרור או בעד?" המצב עכשיו רגיש ואבו מאזן צריך להיות בעמדה חזקה מאוד מבחינה פוליטית כדי לבצע מהלכים כאלו, שיש פלסטינים שיראו בהם פתיחה במלחמת אחים, או יקראו לאבו מאזן "בובה של שרון" מה שעלול להביא לרצח של אבומאזן. הדבר החכם לעשות עכשיו יהיה לצבור תמיכה ציבורית כך שאבו מאזן יחליט לעשות מהלך כזה, יהיה לו גב מאחוריו שיתמוך בו.

סבבה

ועד אז מה? ניתן להם לרצוח? לא חושב אבו מאזן צריך להחליט או שפניו לשלום או שהוא רוצה לגמור כמו הראיס הקודם

worrywort

New member
מה זה "ניתן להם לרצוח"?

גם אנחנו לא מסוגלים לטפל בזה בצורה משכנעת. אין מה לעשות. כרגע להחריף את המצב זה לא רעיון טוב, וכולם מסכימים לשמור על איפוק. לדעתי נראה תוצאות בקרוב.

worrywort

New member
אם לא, תהיה הצדקה לבצע פה ושם

איזה סיכול ממוקד. אני כמובן מסתכל מנקודת ראותו של ראש הממשלה, אני לא הייתי עושה סיכול כזה, אלא אם היה מדובר ב"פצצה מתקתקת".

worrywort

New member
אם אבו מאזן לא יניד אצבע

אני בטוח שלפני שאנחנו נגיד משהו, הוא יקבל כזאת נזיפה מבוש שהוא יהיה חייב לעצור אנשים, אני לא רואה אפשרות אחרת.

אשרת

New member
השבוע הופיעה תמונה בעיתון

של נציגי נטורי קרתא אשר הצלטמו עם אבו מאזן. זה לא סוד, שגם מהארץ היה להם כבר הגאון שהציע את עצמו להיות שר! בממשלה פלסטינית. נתורי קרטא לא מכירים בקיומה של מדינת ישראל, והם מסוכנים למדינה הזאת לא פחות מהאובייקים מבחוץ, וזה שהם "יהודים"- מעניין לי את ה... משום שזה לא רלוונטי לכלום.

gershon17

New member
אולי די כבר עם ה"לא פחות" הזה?

נטורי קרתא לא מתפוצצים באוטובוסים ולא יורים על שדרות. הם גם לא מאיימים להמשיך להשתמש בכוח עד שמיליוני פליטים פלסטינאים יקבלו אזרחות ישראלית. הם לא מהווים שום סכנה למדינת ישראל.

worrywort

New member
ועם זאת המתנחלים

שמאיימים כל שני וחמישי "להשתיק את המדינה" אם לא ישארו בא"י השלמה, הם לא סכנה בעיניך.

למעלה