יום ירושלים שמח!!!

gershon3

New member
יום ירושלים שמח!!!

אני מאחל לכל עם ישראל יום ירושלים שמח, עלינו להמשיך ולבצר את עיר הבירה שלנו ולהמשיך בבנייתה, עלינו להמשיך באיחוד העיר, מזרח ומערב, צפון ודרום בשליטה יהודית, לעולם לא נתחלק בעיר הבירה שלנו, ירושלים היא ליבה של הארץ, ואת הלב יש לשמר ולפתח.

eviv

New member
המשעשע הוא

שבמקום שיהודים ילכו לגור בירושליים העיר והמדינה פועלות שכמה שיותר ערבים יעזבו אותה. צעד זה והצעד של לשחד אנשים שיעברו לירושליים נראה ממצה ביותר את הבחירה של תושבי ישראל שבחרו להגר מירושליים. כיום בירושליים יש* חרדים שחלקם אפילו לא מעוניינים שירושליים תיהיה בידי "המדינה היהודית" ישראלית. יש את האמריקאים הקנאים. ויש את הערבים שחיים במזרח העיר שרק אם אתה תמים תוכל להבחין בדימיון שלה למערב העיר ולאיחוד המפוקפק... *כתבתי את האוכלוסיות העיקריות של ירושליים

י"ם היא עיר יהודית

מאז ומתמיד יום יבוא והשמאל והערבים יבינו זאת בי"ם יש מוסלמים שלא מעוניינים שאתה תחיה אתה יודע את זה? בהם צריך לטפל צריך לשקם את מזרח העיר מהחורבה הערבית שיש שם כיום

אשרת

New member
אתה יודע שיש בירושלים את

נטורי קרתא שלא מכירים כלל וכלל במדינת ישראל וביישות הציונית , אז למה אתה לא חושב שגם בהם יש לטפל כמו שאתה מציע שיש לטפל במוסלמים? כי הם יהודים?! דבר אחר, הייתי קודם כל מציעה להתחיל לשקם את שכונת מאה שערים מהחורבה ששיש שם כיום. והגיע הזמן שתדע ירושלים סובלת מהגירה שלילית.

אשרת

New member
הוא?? מה פתאום!

כולנו גזענים - הוא הנאור! וכמובן.. נעם פדרמן נורא נאור, הלוואי עלי להיות נאורה כמוהו

נטורי קרתא לא מאיימים עלי

לא ידוע לי שהם רוצים להרוג אותי אבל אני בכל זאת לא בדיוק אוהב אותם דבר שני הם יהודים אז מן הסתם אכפת לי יותר מהעם שלי מאשר עם שרובו רוצה להעלים אותי מהארץ שלי

worrywort

New member
אשרת, את רואה שהוא לא גזען?

פשוט אכפת לו מיהודי יותר מערבי.

אשרת

New member
אה...

זה קצת הגיוני שיהיה לו אכפת קודם כל ממי שייך לעם שלו, לדת שלו. זה כמו שאתה תדרוש ממנו שיהיה לו אכפת מההורים שלו כמו שאכפת לו ממך. הבעיה שלו, שהוא דוחף את ה"יהודי" הזה בכל מקום, גם כאשר זה לא רלוונטי וחושב שזה מכשיר את השרץ.

worrywort

New member
את לא מבינה

הטענה שלו, שסה"כ אכפת לו יותר מיהודי מאשר ערבי. האמת היא, שלא אכפת לו כלל מערבי. זאת הבעיה.

אשרת

New member
וזאת תמיד תהיה הבעיה.

תמיד יהיהו אנשים אשר יחושו נעלים מאחרים משום שהם "מהעם הנבחר" (על ידי מי בדיוק?!).

worrywort

New member
מסתבר

שהם בוחרים את עצמך, כי היו אלה בני האדם אשר בראו את האלילים שלהם. "המאמין הלאומי טרוריסט לאומני, זה לא אלוהי האדמה זה אלוהי הפחד, אל הנקמה, לא מאמין שיבוא השלום כל עוד יש אלוהים כל ערב בטלויזיה" (אביתר בנאי)

gershon17

New member
אבל מה לעשות שזה העם שלו?

הוא יהודי, אז איכפת לו יותר מיהודים. אם היה אוזבקי, היה לו איכפת יותר מאוזבקים. אבל הוא לא, אז לא.

אשרת

New member
ובמה אתה סתרת את החלק הראשון

של התשובה שלי בדיוק?! "

worrywort

New member
אין בעיה, שיהיה אכפת יותר מיהודי

אם הוא פטריוט, אז זה לגיטימי. אבל שלא יהיה לו אכפת בכלל מהערבים ומצידו שישרפו כולם? זאת גזענות ידידי המחוכם.

worrywort

New member
לא אמרת שישרפו אבל זאת הגישה שלך

שאם הם ישרפו אתה לא תבוא עם צינור מים להציל אותם. "אבל אמרתי שמי שבא לפגוע בהר הבית יהודי/ערבי צריך לעצור אותו מי שבא במטרה לחבל בגדק הבטחונית צריך לירות בו" זאת גישה של לקבוע את העונש ע"פ אם מבצע העבירה הוא יהודי או ערבי. נחמד ששמת שם /ערבי אבל ברור לכולנו שערבי לא יפגע בהר הבית. לכן נתת "לעצור" יהודי ו"לירות" בערבי, על שתי עבירות שלדעתי לפגוע בהר הבית מסכן יותר את שלום המדינה מלחבל בגדר הבטחונית (אפילו חשבתי שזה ברור). אם לא אכפת לך לירות בערבי בלי סיבה (וזה בלי סיבה כי משום מה לעצור יהודי שעושה משהו ברמת סיכון גבוהה יותר אתה מצליח בלי לירות) אז למה שיהיה אכפת לך מהם בכלל? חיים של ערבי בשבילך זה אפס. בשורה התחתונה, אתה מוכן להרוג ערבי בלי סיבה.

למעלה