יום חמישי

• פותח הנושא e2h2
  • פורסם בתאריך
מזכיר לי את the wall של פינק פלויד.

הסרט,כאילו.וזה אומר-ממש טוב.כל הכבוד,מוכשרת שלי

שרון710

New member
חופשששששששששש!@!#%@$!

לפחות סוגשל.
שלוש שעות מתמטיקה על הבוקר זה המתכון הנכון להתאבדות!:] אח"כ לשון והיסטוריה ("יעלה מתחילים היום שואה?!@?!#?@#$@!#" "כןןןןןןן! יש!!!!!!!!"
קרעה אותי
) ואז כולם הלכו הביתה ב12. אבל אנחנו נשארנו לעשות מבחן בביולוגיה. והוא היה קשה טילים
הלך לי רע. ודחינו לעשות דו"ח סיור למחר כי אני ושני עצלניות אש:X ובא לי לצאת היום!:]]

Snow fairy

New member
^^

הלכתי לבי"ס רק בשביל שעתיים אמנות והמורה הבריזה:| אז הלכתי עם אור לטלטול לשעתיים ועכשיו אני בבית:X ב4 גלוש באה אלי ובערב יש מצב בייביסיטר:]

Snow fairy

New member
*הוסעתי ע"י הדרו לבי"ס רק בשביל שעתיים../images/Emo23.gif../images/Emo9.gif

B a m b o o k

New member
כואב לי הבית שחי../images/Emo7.gif

בבוקר הלכתי עם אחותי לשוק וקניתי 3 חולצות, גופיה, חצאית, ועשיתי נוצה בשיער
D:::: חזרתי הביתה ואז אמא לקחה אותי ב1 וחצי לקוסמטיקאית בערב בדיקת חמץ וזה.. ואז יוצאים עם החבר'הD::: עושים על האש ושותים ובלאגןןןן כיף חיים

e2h2

New member
יום מגעילל

ניקיונות, עבודה לבגרות שנדפקה(הפקת קליפ), והיום עוד לא נגמר...

gurke

New member
וואו, וואו, איזה לילה.

היה אימון אדיר עם קיבי, ואחרי זה אכלנו באבן גבירול כל הקבוצה, ואז הלכנו לגלידריה, ומסתבר שרון עובד שם!! תקענו קילו גלידה, והתחלנו לשיר
עכשיו, 12 וחצי בלילה, ואנחנו שרים קפוארה, באמצע הרחוב, בזמן שרון סוגר את הגלידריה...ואז גם התחלנו לשחק וזה..אחחח זה היה אדיר.

dcohn

New member
חח לא, הוא התכוון לזה שב12 וחצי הם שרו קפוארה

ורון סגר ת'גלידריה.

gurke

New member
../images/Emo45.gif

מאחת בערך עד עשרה לשתיים שרנו ושיחקנו שם. היה כל כך אדיר

R o n 2 5 6

New member
חח גור,איזה צחוקים

הבלונדה שעובדת איתי אומרת שקפוארה זה הסטן,והיא ממש חטפה קריז על זה שהתחלתם לשיר שם
ת'כלס הסגירה הכי מצחיקה שתהיה לי בכלל.תבואו כל פעם P:

gurke

New member
XDDDDD

חחחחח אבל שאלנו אותן אם אנחנו מפריעים והן אמרו שלא! ולמה לעזאזל היא חושבת שקפוארה זה השטן

למעלה