יום חמישי

• פותח הנושא e2h2
  • פורסם בתאריך

P i x i e s

New member
היום מגן...

באנגלית. E F G ביחד. אוףףףףף אני מרגישה רע!!! תודה לאל שההורים שלי חזרו מחו"ל, עכשיו לא אהיה מרוששת ושרופה ולא אשכח את הפלאפון יותר... בעעע כמה נאחס ביחד. מקווה שיילך טוב היום אחרת אני כבר אבכה.

DanieLushka

New member
בוקר טוב כולם! ../images/Emo13.gif ../images/Emo41.gif שיהיה לכם אחלה יום.

Anni Lupu

New member
שונאת מתמטיקה!

אני לא מבינה כלום, ויש לי שיעור השלמה עוד חצי שעה!

danieli rose

New member
בואנה כבר איבדתי תחושת זמן..לא זכרתי איזה יום

היום :| מזל שהשרשורים היומיים פה קיימים! חח וממ..נראה מה יהיה היום :| כרגע יום נטול תוכניות לחלוטין...חוץ משיעור ב7

התחלתי תחופש מהיום

אם קוראים לזה בכלל חופש. אני שוקע בעבודות כאילו מישהו מת ):

Torn Up Letters

New member
שהלהלה אין דה מורנינג!

קמתי ב7 וחצי [!!!!!!!], הלכתי להתקלח קצת כי היה לי חם, לבשתי את המכנס הסוווווווופר ורוד שלי והלכתי לבי"ס. D: בבי"ס גיליתי שהמורה לאומנות הבריזה לנו, ואני במיוחד[!] באתי לשיעור כי החלפתי בין הגושים ורציתי לבוא לשיעור ראשון בגוש השני. סעמק. בקיצור נטע נשארה איתי שעה בחוץ ואז נשארתי עם שיר ותורן ואכלנו בורקסים.
|שמן| ב10 וחצי היה לי מבחן שיפור ציון באנגלית אחרי ה80 המזדיין שקיבלתי לי בE. הלך לי בסדר, סיימתי אחרי חצי שעה בערך. נקווה לטוב. עכשיו אני בבית ומשעמם לי. יותר מאוחר הולכים ללי לראות קלולס ולאכול נמס בכוס! יה בייבי!! יום טוב כפרות.

חופש ../images/Emo3.gif

(וואו כמה זמן לא כתבתי משהו פה) שעתיים צרפתית על הבוקר, סרט, הרשיתי לעצמי לוותר עליהן...

זהו! סיימתי עם האנטומיה הזאת!:]../images/Emo110.gif

קצת במחשב, ולנקות תחדר לפסח!! בערב או יציאת פורימון [מה שלא נראלי..] או יומולדת ליון:]

פפפפפפ הנה מתחיל החופש שלי.

גם כן חופש... אז הגעתי לביתספר בשמונה, חיכינו עד שהמורה יגיע. למדנו משהו שכבר עשינו במקצוע אחר
הרצנו על המחשבים, ואז המורה נתן לנו אישור לצאת מהכיתה. ישבנו באודיטוריום (נורא נחמד שם, רואים כל מה שקורה במסדרונות, ויש שם אוויר שזה משהו מטורף!!!) ודיברנו, היה נחמד. עוד שעה מחשבים, לא ממש עשינו משהו ואז יצאנו החוצה. לקראת סוף השעה המורה להיסטוריה קראה לי שאני אבוא לתת לכיתה את החומר למבחן שאחרי פסח. שעה חופשית שהייתה אמורה להיות ספורט- דיברתי טיפה עם המורה לתנ"ך (למרות שהחלטתי לא לדבר איתה יותר אבל היא ממש דורשת את זה. כאילו, היא מתחילה לדבר איתך, אז מה, לא תעני? חחח) ואז חיכיתי כדי לראות אם יש לנו שיעור או לא...מתי שהיה צלצול להפסקה המורה לתנ"ך שאלה אותי אם יש לי את המספר של המחנכת שלי ואמרתי שכן, והיא שאלה "מה, אני אדבר מהפלאפון שלך?" ואמרתי לה שכן, כאילו, אפשר לחשוב....חחח עלינו למעלה, וגילינו שהקדימו לנו את המבחן לשעה החמישית ושאין לנו תנ"ך, אז מי שמסיים את המבחן הולך הביתה. לא הצלחתי לענות כי לא הבנתי את זה, אז כתבתי את השם על הטופס, הגשתי והלכתי... עכשיו אני בבית, אני אעבור לבדוק אם אין משהו מיוחד שאני צריכה לעשות לביתספר (חוץ מעבודות הגשה
) ואז להתחיל לנקות....עוד לא התחלתי ואני כבר עייפה.

dcohn

New member
[אנה אצל דורין ../images/Emo3.gif] שעתיים תגבור במתמט'...

היה הכי מיותר בעולם, לא למדנו ממש חומר חדש. וחצי שכבה הייתה בבצפר
עכשיו אני אצל דורין עד 2 וחצי
.. ודורין בביביסיטר עד 3.. אז אני פה עם אח שלה והמנקה
נמנמ ואז יש לי פגישה בקשר לעבודה, והביתה
דורין איי לאב יו!

Double U

New member
סוף סוף חופש!!!../images/Emo65.gif

אתמול הייתי כל היום במועצת נוער וכשחזרתי, בערך ב8 בערב, מיד יצאנו לחגוג לאמא שלי יום הולדת במסעדה איטלקית בתל אביב. וכשחזרתי הייתה צריך לסיים את הפרויקט שלי באנגלית להיום+עבודה בספרות אז יצא שהלכתי לישון ב2 בלילה. בסופו של דבר המורה לאנגלית דחתה לי את המועד הגשה של הפרויקט לאחרי פסח. היו 3 שעות תנ"ך(!) וכמעט סיימנו את חורבן, גלות וגאולה. ואז במקום מתמטיקה היה שעתיים חינוך שמישהי מהשומר הצעיר שחזרה מהמסע לפולין, סיפרה לנו על זה ובכלליות על השואה. אח"כ שעתיים פיזיקה שסיימנו כבידה ובעצם סיימנו את החומר לבגרות
. ועכשיו חופש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כל כך צריך אותו

Aline In Chains

New member
חופש:):)

איזה כיף. סוףסוף. למרות שטיפל'ה משעמם, אז אני מציירת עכשיו איזה ציור נחמד:] והנה ציור שציירתי לא מזמן:)

למעלה