פפפפפפ הנה מתחיל החופש שלי.
גם כן חופש... אז הגעתי לביתספר בשמונה, חיכינו עד שהמורה יגיע. למדנו משהו שכבר עשינו במקצוע אחר
הרצנו על המחשבים, ואז המורה נתן לנו אישור לצאת מהכיתה. ישבנו באודיטוריום (נורא נחמד שם, רואים כל מה שקורה במסדרונות, ויש שם אוויר שזה משהו מטורף!!!) ודיברנו, היה נחמד. עוד שעה מחשבים, לא ממש עשינו משהו ואז יצאנו החוצה. לקראת סוף השעה המורה להיסטוריה קראה לי שאני אבוא לתת לכיתה את החומר למבחן שאחרי פסח. שעה חופשית שהייתה אמורה להיות ספורט- דיברתי טיפה עם המורה לתנ"ך (למרות שהחלטתי לא לדבר איתה יותר אבל היא ממש דורשת את זה. כאילו, היא מתחילה לדבר איתך, אז מה, לא תעני? חחח) ואז חיכיתי כדי לראות אם יש לנו שיעור או לא...מתי שהיה צלצול להפסקה המורה לתנ"ך שאלה אותי אם יש לי את המספר של המחנכת שלי ואמרתי שכן, והיא שאלה "מה, אני אדבר מהפלאפון שלך?" ואמרתי לה שכן, כאילו, אפשר לחשוב....חחח עלינו למעלה, וגילינו שהקדימו לנו את המבחן לשעה החמישית ושאין לנו תנ"ך, אז מי שמסיים את המבחן הולך הביתה. לא הצלחתי לענות כי לא הבנתי את זה, אז כתבתי את השם על הטופס, הגשתי והלכתי... עכשיו אני בבית, אני אעבור לבדוק אם אין משהו מיוחד שאני צריכה לעשות לביתספר (חוץ מעבודות הגשה
) ואז להתחיל לנקות....עוד לא התחלתי ואני כבר עייפה.