יום חמישי

Efrat K

New member
חמשוש

פספסתי שעתיים אנגלית בגלל עצלנות וכאב בטן מעצבן......שקלתי בכלל אם להגיע או לא אבל היה מבחן אז הגעתי. הגעתי ב10 ואז היה מבחן שעתיים,חברה שלי מזה הפחידה אותי כי ראיתי שהיא כותבת טונות ואני בקושי 2 עמודי פוליו. אחר כך היה ספרות שעתיים ועברנו לחדר שיש בו מזגן כי בכיתה שלנו הוא היה מקולקל ולבנות היה קר,בסוף הן התלוננו שחם להן מדי אז סגרנו את המזגן. אה ובעצם לא היה לנו ספרות כי שעתיים המורה לספרות דיברה איתנו על שטויות וכאלה.....בתכלס זה היה כיף!
.

וואי איזה שינההה ../images/Emo108.gif../images/Emo120.gif

איך ישנתי עכשיו.. וואי נרדמתי לאיזה שעתיים =] זמר השנה- נראה לי אריק ברמן זמרת השנה- אמ לאדעת חח אוף אלבום השנה- חח כבר אמרתי שאני לא שומעת שירים לפי אלבומים? להקת השנה- כנסיית השכל, הג'ירפות שיר השנה- יש יותר מדי חח לאדעת

D a N i T a

New member
איככ אני חולה ../images/Emo10.gif

אבל זה לא מנע מאמא ללחוץ עלי ללכת לבצפר ולעשות את המבחן... למדתי שעתיים אנגלית שעתיים ביולוגיה שעתיים ספרות ואז מבחן בביוטכנולוגיה... שהיה קשה
ולשאלה- זמר השנה- עברי לידר! זמרת השנה- אני לא אוהבת את הזמרות שיש בארץ להקת השנה- בית הבובות אלבום השנה- "שוב החיוך" של בית הבובות... דיסק ממש טוב! שיר השנה- לא יודעת.. אולי שיר של סינרגיה או בית הבובות או עברי לידר או אביב גפן.... משו כזה

Black Balloon

New member
יאאאא

היום התחיל נוראי, בבצפר הרגשתי כ"כ מתוסכלת. :$ התחלתי ב11, שעתיים אזרחות ושעה חיבור. כשחזרתי הביתה, כבר השתפר משמעותית- אחותי באה עם הבות ואריאל. :) עשו לי את היום.
אני מרגישה שמערכת היחסים שלי עם אחותי השתפרה לגמרי. :) ואמממ הלכתי לאורטודנט עם אבא. אני צריכה לעשות צילום וזה. :$ אבל יאאאאא עשו לי את היום. אריאלי הזה כ"כ דומה לי בכמה מובנים. ^^

RossandRachel

New member
כנס להקות צבאיות- האח הידד

משום מה, ככל שאני לומדת יותר על הלהקות הצבאיות, אני הולכת ונרתעת מזה... אניווי, אני, ללא ספק, זמרת השנהP: זמרת...מירי מסיקה, ולו רק בגלל "עכשיו אתה חוזר בחזרה", הממ הדורבנים הם הלהקה, אני חושבת. אוף- קשהל חשוב אחרי יום של תנךP: אני אודיע לכם מחר! היום גיליתי שנדלקתי על ילד בן שנה...ולא, זו לא מטאפורה. הוא אחד הילדי םבגן, ולא ממש הכרתי אותו, הוא סתם היה ברקע. היום הואפ תאום באו ישב עליי, ואז ראיתי שהוא פשוט חתיך! P:

למעלה