יום חמישי

יום חמישי

אתמול היה טקס פרסי עמ"י רן דנקר ועילי בוטנר זכו כתגלית השנה וזכו בשיר השנה על שירם "בואי נעזוב" וסינרגיה קיבלו את חביבי הקהל ולהקת השנה בושה וכלימה
ושאלה יומית: מי זמר השנה, זמרת השנה, להקת השנה, אלבום השנה ושיר השנה שלכם? (במוזיקה הישראלית כמובן, תפרגנו קצת)

Simply Blonde

New member
אוי וויי!!!!!!../images/Emo209.gif

רן דנקר וסינרגיה? לאן התדרדרנו
במוזיקה הישראלית?<אמממ וואי קשה זמר השנה?חדש יחסית.? אממ יוני בלוך
ולא חדש אביב גפן.. למרות שזמר.. הוא לא
זמרת?אין זמרות בישראל נשבעת .אבל אפרת גוש.. אלבום?הרגלים רעים? שיר:לא יודעת.. משהו של היהודים נראה לי

happy apple

New member
חמישיי

זמר השנה שלי זה עברי לידר רק השנה התחלתי ללכת להופעות לקנות את הדיסקים והתאהבתי וזמרת השנה אין ממש לטעמי בישראל , להקת השנה בית הבובות ושיר השנה יש כול כך הרבה ... אני עייפה ואני עומדת להיכשל שבוע הבא במתמטיקה
והיום בערב אני וחברות שלי נלך לבית קפה או משהו כי מחר אנחנו לא לומדים

YogevLevi

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo168.gif

סוף שבוע, איזה עושר
לשאלה היומית: מישהו אמר התמסחרות? זמר השנה: אריק ברמן :זמרת השנה: אין כזאת |: להקת השנה: דיסטורטד למי שמכיר וגם Amasffer, לא מזמן הם חזרו מחו"ל אחרי שהקליטו שם את האלבום שלהם... אחרי ששמעתי את הסינגל הראשון שלהם אני מחכה בקוצר רוח לאלבום...(למי שרוצה לשמוע - http://www.myspace.com/amaseffer ) אלבום השנה: פורטה - היהודים שיר השנה: Slaves For Life - Amaseffer

YogevLevi

New member
ושחכתי לציין ש...

חבל שערוץ כמו ערוץ 24 מתמסחר בצורה כזאת.... דווקא ציפיתי מערוץ כזה שיתן במה גם ללהקות שבאות מז'אנרים שהם לא פופ / פופ רוק. כנ"ל לגבי זמרים, לא חסרים פה כישרונות, צריך רק לדעת לחפש. ההתמסחרות הזאת ממש מגעילה אותי, נראה כאילו מי שארגן את טקס פרסי העמ"י זה חבורה של ילדות בנות 12 ששמוכות סינרגיה בלופים S:

linoy7

New member
חמישי..../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

אז היום שלי התחיל בשעת אפס באזרחות. אח"כ ספורט ואז תושב"ע ואח"כ שוב אזרחות
ואח"כ שוב ספורט ואז מתמטיקה
ואזזזזזז שוב תושב"ע-שעתיים! היה יום משעשע למדי^^ בערב אני אצל חברה שטסה מחר! לרוסיה!
המשך יומנעים!
ולשאלות
בעצם.. הזוכים שלי אלה כל מי שזכו אתמול. הגיע להם, מה

PinkCigarette

New member
שוב בבית

מלא מהכתה נכשלו בחיבור אני קיבלתי ציון טוב,אז המורה אפשרה לי לא להגיע ובגלל שחיבור זה שעתיים מתוך הארבע שיש לי היום,פירשתי את זה כאישור לא להגיע כל היום. עוד איזה שעה ככה נלמד לתנך ווהו,המורה שלי להיסטוריה ביטלה לי את המבחן:) יש לי סימן על הצוואר שנראה כמו היקי ואין לי מושג ממה זה. יהיה משעשע אם אבא יראה את זה ויחשוב שזה היקי הוא תמיד פיספס את האמיתיים

«Jimmy Page»

New member
יום מהגיהנום.

שינויי מערכת- שלוש שעות ספרות שלוש שעות ביולוגיה שתי מורות שלא יודעות להכתיב ולפחות שלושה שברי מאמץ ביד הכותבת. אבל נגמר, לא חושב שיצא לי להעריך סופי שבוע כמו עכשיו.

«Jimmy Page»

New member
בינתיים

עוד לא ברור מה קרה שם [מן הסתם, עוד לא עברו 24 שעות] אבל כנראה ששילוב של דיכאון וסמים גרם לו לקפוץ מהחלון.

ליזיגי

New member
אווווווווווויששש נמאס !!

עוד יום איזה ימים ארוכים, אין דברים כאלה! אני לא מאמינה שאני אשכרה במחשב כותבת, איזה בזבוז זמן... טוב 10 דקות מותר.. טוב רק למי שרוצה לקרוא בלבד- כל יום אני חוזרת ב-11 וחצי בלילה הבייתה אחרי יום של ביה"ס, חזרות, צופים או לא יודעת מה עוד.... חזרות לבגרויות (במחול, כן?), לרינת גבאי- לאיזו הצגה ממש חסרת טעם שאני מופיעה בה- אלוהים יודע למה אני לוקחת את זה על עצמי... צופים- ימי פעילות, ישיבות... למרות שאני מרגישה שאני ממש מזניחה את הצופים עכשיו, אבל באמת שאין לי מתי להתעסק בזה... וזה ממש עצוב כי אני תפקיד מוביל בשבט... איייףףף... לא הייתי אצל אבא שלי שבוע בגלל כל הטירוף הזה.. אתמול המורה לקופוזיציה בת שרקיקי עצבנה אותי..!! טוב שאני לא עובדת על הבגרות מלא, ואני די התקדמתי מבין כולם, יש לי איזה 3 וחצי דקות, כשלכל השאר יש 2 דקות בלחץ.... קיצר אני מתה מפחד מהפרזנטציות האלה, ואתמול הייתי חייבת להציג... ותמיד היא מוצאת לקטול ולהרוס לי את המוטיבציה... כבר נמאס לי מזה.. אתמול היא ממש פגעה בי וזה תמיד מול כ--ל הבנות של המגמה והרקדניות האחרות שבבגרויות... ונהייתי כולי אדומה ועוד שניה בכיתי, וזה היה הכי מביך כי כולם התסכלו עלי ובטח עבר להם בראש- יוואו מסכנה ליאור... אחרי הפרזנטציה יצאתי מהסטודיו להתקשר למורה לנהיגה שלי (אוי איזה כיף אני עדיין לומדת נהיגה
) ואז מלא בנות באו אלי ולא יכולתי יותר אז בכיתי... והכי מעצבן שמלא אוהבות את הבגרות שלי, וגם אני אוהבת את מה שאני עושה.... ונמאס לי מהקטילות האלה ... היא מורה לקומפוזיציה וזה התפקיד שלה לתת לי הערות איך לשפר את הבגרות שלי. אבל אני לא מרגישה שהיא עוזרת ומכוונת, אלא יותר זורקת הערות שאני בכלל לא מבינה, ואז אין לי זמן לשאול אותה אז אני צריכה להתקשר אליה... ומי יתקשר לפוסטמה הזאת.. אפילו את השם שלי היא לא זוכרת.. ואתם יודעים מה הכיהכי מרגיז? שאני בין המשקיעות במגמה, ובאה לכל השיעורי קלאסי/ג'אז/מודרני וכו' וכו'.... ואולי אני לא רקדנית ברמה מעולה, אבל כן רואים שאני בין החזקות במגמה... אז זה הכי מרגיז!! חוסר הערכה זה דבר מעצבן .... קיצר ימים עמוסים, יש לי בגרות באנטומיה יום ראשון, עוד מעט חזרות כןכן.... וסליחה אם זה נשמע קיטורי מידי, ואם זה הרס למישהו את המצב רוח... פשוט החיים שלי בזבל כרגע חח וזה ישאר ככה עד סוף שנה, כי אחרי החזרות מן הסתם מגיעות ההופעות, אהה כן ופתאום המורים זורקים לנו שעות נוספות שנצטרך לבוא ולהשלים את החומר... והשאלה הכי חשובה שאין עליה תשובה--- למה בחרתי במגמת מחול ?!!! בזבוז של 3 השנים היפות בחיים שלי חח... אוווויש יצאתי אהבלה :]

למעלה