אווווווווווויששש נמאס !!
עוד יום איזה ימים ארוכים, אין דברים כאלה! אני לא מאמינה שאני אשכרה במחשב כותבת, איזה בזבוז זמן... טוב 10 דקות מותר.. טוב רק למי שרוצה לקרוא בלבד- כל יום אני חוזרת ב-11 וחצי בלילה הבייתה אחרי יום של ביה"ס, חזרות, צופים או לא יודעת מה עוד.... חזרות לבגרויות (במחול, כן?), לרינת גבאי- לאיזו הצגה ממש חסרת טעם שאני מופיעה בה- אלוהים יודע למה אני לוקחת את זה על עצמי... צופים- ימי פעילות, ישיבות... למרות שאני מרגישה שאני ממש מזניחה את הצופים עכשיו, אבל באמת שאין לי מתי להתעסק בזה... וזה ממש עצוב כי אני תפקיד מוביל בשבט... איייףףף... לא הייתי אצל אבא שלי שבוע בגלל כל הטירוף הזה.. אתמול המורה לקופוזיציה בת שרקיקי עצבנה אותי..!! טוב שאני לא עובדת על הבגרות מלא, ואני די התקדמתי מבין כולם, יש לי איזה 3 וחצי דקות, כשלכל השאר יש 2 דקות בלחץ.... קיצר אני מתה מפחד מהפרזנטציות האלה, ואתמול הייתי חייבת להציג... ותמיד היא מוצאת לקטול ולהרוס לי את המוטיבציה... כבר נמאס לי מזה.. אתמול היא ממש פגעה בי וזה תמיד מול כ--ל הבנות של המגמה והרקדניות האחרות שבבגרויות... ונהייתי כולי אדומה ועוד שניה בכיתי, וזה היה הכי מביך כי כולם התסכלו עלי ובטח עבר להם בראש- יוואו מסכנה ליאור... אחרי הפרזנטציה יצאתי מהסטודיו להתקשר למורה לנהיגה שלי (אוי איזה כיף אני עדיין לומדת נהיגה
) ואז מלא בנות באו אלי ולא יכולתי יותר אז בכיתי... והכי מעצבן שמלא אוהבות את הבגרות שלי, וגם אני אוהבת את מה שאני עושה.... ונמאס לי מהקטילות האלה ... היא מורה לקומפוזיציה וזה התפקיד שלה לתת לי הערות איך לשפר את הבגרות שלי. אבל אני לא מרגישה שהיא עוזרת ומכוונת, אלא יותר זורקת הערות שאני בכלל לא מבינה, ואז אין לי זמן לשאול אותה אז אני צריכה להתקשר אליה... ומי יתקשר לפוסטמה הזאת.. אפילו את השם שלי היא לא זוכרת.. ואתם יודעים מה הכיהכי מרגיז? שאני בין המשקיעות במגמה, ובאה לכל השיעורי קלאסי/ג'אז/מודרני וכו' וכו'.... ואולי אני לא רקדנית ברמה מעולה, אבל כן רואים שאני בין החזקות במגמה... אז זה הכי מרגיז!! חוסר הערכה זה דבר מעצבן .... קיצר ימים עמוסים, יש לי בגרות באנטומיה יום ראשון, עוד מעט חזרות כןכן.... וסליחה אם זה נשמע קיטורי מידי, ואם זה הרס למישהו את המצב רוח... פשוט החיים שלי בזבל כרגע חח וזה ישאר ככה עד סוף שנה, כי אחרי החזרות מן הסתם מגיעות ההופעות, אהה כן ופתאום המורים זורקים לנו שעות נוספות שנצטרך לבוא ולהשלים את החומר... והשאלה הכי חשובה שאין עליה תשובה--- למה בחרתי במגמת מחול ?!!! בזבוז של 3 השנים היפות בחיים שלי חח... אוווויש יצאתי אהבלה :]