יום חמישי-24/8

צליל88

New member
יאו, כיף לך../images/Emo179.gif

אצלי זה גם ב"קרוב" אבל לא יהיה לי זמן
אני מקווה שיש טסטים בסוכות.

K e R e N18

New member
../images/Emo6.gif זה מזכיר לי כשהמורה שלי

הביא לי מחליף בשיעור העשירי בערך.. הוא היה ממש אחלה,אבל כולי התבלבתי מהפחד
לא זכרתי שצריך להסתכל במראות כל שניה.. אז הוא עושה לי-"מה אין לכם מראות בבית?" יעני ניסה לרמוז.. ושעה לקח לי להבין מה הוא רוצה
והוא גם לקח אותי למקום של אין כניסה..ככה שצריך לקחת ימינה לבד.. אבל לא שמתי לב בכלל לשלט של האין כניסה,אז כמעט המשכתי ליסוע ישר... חחח איך הוא נבהל "ימינה,ימינה,את לא רואה שיש פה אין כניסה?!"

לומינגו

New member
חזרתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

honey, I'm home
נכון נכון נכון שהתגעגעתם?! טוב- כמה דברים חדשים: קודם כל, אני אוהבת את נועה.
היא היצור הכי חמוד בעולם (ישר אחרי מרים, כן?) והיא מחלטרת גם קצת בתור חתולה, אבל בקטנה :] בא לי גלידה! וגלידת קרמבו כמו של גל
ונמאס לי מקרואסונים ומאפים. עוד משהו מתוק אחד ואני מקיאה. מסתבר שאני דומה למישהי. או בעצם להרבה מישהיות. כל כך הרבה אנשימים אמרו ליש אניד ומה לאנשימיות אחרות. והכי הכי חשוב- אני רוצה מפגש. מפגש. מפגש. מפגש. מפגש. מפגש. מפגש. מפגש. מפגש. מפגש. מפגש. מפגש. מפגש. מפגש. מפגש. מפגש. מפגש. מפגש. מפגש. ובקיצור- שבוע הבא, מפגש, כווווולכם באים. שיהיה ערב מושי-מושלם

גם אני ../images/Emo99.gif בך!

הסמינריון היה כל כך כל כך כל כך (העתק הדבק מיליון פעם)משעמם! אבל לפחות פגשתי ת'בנות שהן מתוקות... ואני גם רוצה מפגש! שיהיה שבוע הבא! אה,עדי:מייייייייייייייייאו!

לומינגו

New member
את כזאת פשושה!

והיה נורא. אבל בדרך חזרה לתחנה המרכזית היה צחוקים מטורפים. וכל הדרך ב480 איזה חייל אחד ניסה להאזין לשיחות שלי בפלא. חשוד, חשוד מאוד! ואני מתה עליך. ואת באה אליי עם או בלי מפגש. מייייייייייייייייייייייאו, חתולה!

ככה זה ../images/Emo180.gif

סמינריון אחד ושוכחים אותי
אני מעדיפה לא לחשוב מה יהיה בשנת שירות שלימה

צליל88

New member
איפה היה הסמינריון שלך?../images/Emo179.gif

ואת עושה ש"ל? איפה? [שבוע שעבר אכלתי בערך בשעה 4-6 קוראסונים. במשך קצת פחות מ24 שעות.
]

לומינגו

New member
יום שלישי זה אחלה בחלה.

ואם מישהו צריך טרמפ ממקום כלשהו/מקום לישון- איימ היר

Infin1ty

New member
סוף סוף

החלפתי את הפלאפון לדור 3 (נוקיה 6280) וגם הזמינו לי מיטה מתכווננת חדשה שתגיע בעוד כחודש.

The Peanut

New member
מיטה מתכווננת חדשה? ../images/Emo12.gif

ארז
אני מבקשת ממך, במטותא, אנא ממך תפסיק! לא זה לא!

אבילטלט

New member
../images/Emo175.gifוואי אני גמורה...

חזרתי לפני שעה מהסמינריון. ראיתי את הדירה שאני אגור[
] בה בשנה הקרובה, וכמובן שישנתי שם, הדירה במרכז! קרוב לקניון ולמדרחוב! דירה ממש גדולה, שני קומות אבל היא מכוערת
אנחנו נעצב אותה,כבר אמרנו שנהפוך את הסלון לזולה, יש שם פופים! תפסתי חדר עם שירותים ומקלחת וחדר ארונות...ממש במקרה וזה אחלה... הבנות ממש חמודות ואני חושבת שיהיה ממש נחמד. בסמינריון ממש התישו אותנו, הלכנו ברחובות ראשון בחום, בחיים שלי לא הזעתי כ"כ הרבה
היה ממש מעייף. אה וקיבלתי כרטיס חוגר! הבאסה זה שאין חופשים, רק שבתות וחגים, לא כולל חול המועד וכל החופשים שיש בביצפר
אני עדיין לא מעכלת שאני הולכת לגור שם, מוזר לי.... ממש התגעגעתי הבייתה, סה"כ 3 ימים זה היה נראה לי כמו שבוע. וואי חפרתי
אני אלך לישון

צליל88

New member
אבילטי../images/Emo99.gif../images/Emo179.gif

קרוב לאיזה קניון?
[הדירה שלי בת"א שלוש דקות מעזריאלי
*משוויצה*
] הביאו לך כבר את החוגר? וואי, הלוואי שלי יביאו ביום רביעי.. ככה אני אנצל אותו

למעלה