יום חמישי-24/8

K e R e N18

New member
יום חמישי-24/8../images/Emo39.gif

יאוו איזה מהר יום חמישי!
יום מקסים לכולם

K e R e N18

New member
טמטמטם../images/Emo204.gif

תכננו ליסוע עכשיו לקארטינג, אבל הוא כבר נסגר..[מזל,אני במילא לא אוהבת את זה
] אז נלך לשבת איפשהו.. אז אני בטח אלך לישון מאוחר,אקום מאוחר ולא אעשה מחר כלום
ככה שאין כ"כ תכנונים.. תהנו לכם!

m i r u s h i

New member
"כשתעצמי את העיניים../images/Emo108.gif

אל תפחדי בחשכה לא אעזוב בלעדייך אלך איתך לאן שאת רוצה" לישון,לישון,לישון ואולי סוף סוף לחזור ללימוד הנגינה על הגיטרה :) בערב גם האחים באים [עם הנשים+האחיינית] אז יהיה שמייח ^_^ ואולי לצאת לחוף הים עם החברים למופע סיום הקיץ [: יום נפלא

עכשיו....

אני כי ההוא הלך.... אני בבית
חזרתי לא מזמן וכבר יוצאת לשבת עם חברים חברות... יום שני אני שוב בירושלים תגידו מישהו רוצה לבוא לכנרת ממחר עד שישי בצוהוריים? אני רוצה ללכת ואין לי עם מי.... world hold on.......viviviviviviviivivivivi

jenngirl

New member
העדשות הורגות אותי];../images/Emo82.gif

אני איתן מ-7 בבוקר עד עכשיו וכל היום העיניים גירדו לי בעבודה. מחר עבודה מ-9 עד 4,5. אח"כ להיות קצת בבית ובערב לצאת כרגיל לאנשהו בעיר עם חברות[: וזהו. [אמןןןן שלא ישימו אותי בקופה לבד או שאני לא אהיה עם היצור ההוא בקופה]; ]. יום טוב לכולם

jenngirl

New member
אני יודעת!!../images/Emo82.gif

איזה יופי יהיה שבוע הבא. את לא יודעת כמה אנשים אני מכירה שמתחילים פה ש"ל.זה כזה מגניב. לא יהיה לי משעמם בחורף עד הגיוס!

a Warming Sign

New member
ok than back to basics../images/Emo194.gif

grab your shell toes and your fat laces
החלטתי שאני לומדת את המילים לרודבוקס.וזה קשה!
מחר..עוד כלום..אבל לפחות אני מבריאה..אולי אני אלך לראות את החדר[הפעם יש לי מפתח ואני גם יודעת איפה זה
] שני דברים שנורא הצחיקו אותי ואני חייבת לציין: 1.הפרסומת של צביקה פיק[סולידי
]...הרג אותי!
2.באלופה,כשרואים את הקטע של סער ומיטל בשחור לבן מ"פעם"[יש את זה גם בקליפ שהוא שר
], אז ברקע רואים את עובד מ"פעם" עם פאה כהה מתולתלת,צוחק לו
..והוא נראה כ"כ דביל
,רק עכשיו שמתי לב שהוא מבצבץ שם מאחורה עם החיוך שלו ונקרעתי מצחוק..

shiran™

New member
העולם הולך נגדי אז מספיק להילחם

סבבה.. אחרי שהמורה אמר שהטופס לא נמצא אצלו אתמול התעצבנתי, אבל לא איבדתי תקווה ואמרתי לו שנלך לעשות טופס חדש היום. משום מה חשבתי שמשהו בטח שוב יתפקשש, אולי האופטימטריסטית לא תהיה או משהו כזה. התקשרתי בבוקר לקופ"ח סתם לראות אם הרופאת ילדים נמצאת לפני שאני יוצאת לעשות טופס ירוק חדש ואמרו שהיא לא נמצאת. שוב הייתי אובדת עצות למספר שניות אך אמרתי אנסה ללכת לרופאת משפחה שלא מכירה אותי בכלל ואולי היא תחתום לי על הטופס (מה שבטח לא היה קורה כי היא הייתה באה בתירוץ של "אני לא הרופאה שלך, לא מכירה אותך, לא יכולה לחתום". הלכתי הלכתי (במשך 3 דק') והגעתי לתחנת האוטובוס שם חיכיתי לנ"ל שיבוא לאסוף אותי אל הקניון על מנת להוציא את הטופס הירוק. המורה מתקשר. שירן, אני במשרד הרישוי עכשיו והם בשביתה היום, אין תיאוריות, המחשבים שלהם נפלו אי אפשר לעשות מבחנים. חבל שתתאמצי. אני אנסה להשיג לך את הטופס הירוק הישן שלך. באמת תודה. תודה על הכל. כל זה קרה מ7 - 8! בבוקר! אם כבר בזבזבתי יום עבודה יקר, והבוס גם ככה ירצה להרוג אותי שלא באתי יומיים כשיש לחץ עבודה היסטרי, אני אלך לימית 2000, מגיע גם לי להנות לא? מקווה שאני אהנה שם ולא אחשוב יותר מידי על השטויות האלה... יום טוב לכולםםםםם (?)

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifחח, כנראה את לא צריכה לגשת היום

לא נורא. תהני לך בימית2000.

צליל88

New member
איך שאני עייפה..../images/Emo179.gif

לא מזמן חזרתי משיעור נהיגה. יותר מאוחר אולי לצאת שוב לסגור חשבון בנק. ואולי לסדר את הארון שלי. אחותי הבטיחה שכשהיא תבוא השבוע היא תסדר לי אותו אבל היא הבריזה
אני חייבת למצוא את כל הבגדים שנעלמו בפנים.. עוד שבוע..!
. יומעולה

צליל88

New member
מה זה השרשור הנטוש הזה?../images/Emo179.gif

הרגע קמתי משינה
עוד שבוע אין יותר לישון צהריים
. הא, ביטלתי להוא מ'אור ירוק', אני עדיין עייפה
שיבוא שבוע הבא
הא, ועוד לא סדרתי את הארון

Taam YutvatA

New member
ואי אני מתחילה להמעיט פה בכתיבה../images/Emo19.gif

בכל מקרה, היום תכננתי ללכת לחדר כושר ב12 עד 2, אבל בסוף העדפתי ללכת לראיון עבודה, עוד מעט הולכת לאכול, ואח"כ פתוח להצעות

זוכרים אותי? ../images/Emo8.gif

טוב אולי קצת שכחתם אז אני שני. וואי אני חושבת שעזבתי את פורום שמניסטים קצת לפני שהשנה ניגמרה, בין הבגרויות לבין החזרות למופע סיום וכן הלאה... האמתי שתיכננתי אחרי שכל הבלגאן יגמר לבוא לראות מה קורה אבל בסוף לא באתי כי התעצלתי.... היום באתי לפה כי התגעגתי קצת ל"מסגרת של פורום" טוב היום קמתי בערך ב12 ומשו...אחרי שחבר שלי צלצל אליי
ולא ממש עשיתי משו מיוחד היום...אבל שבוע הבא אני הולכת ליריד המותגים בגני התערוכה בת"א...מי בא?

למעלה