יום חמישי-24/8

זה כזה עצוב :(.

איפה המסיבה שלכם? איפה שיבצו אותך[בסיס]? נכון קיבלת חיילת מצטיינת?

../images/Emo176.gifסיימתי לעבוד היום!! ../images/Emo3.gif

כע, לא טעיתם, אני שמחה! ^_^ יש לי חופש של שבוע! אלא אם כן, צה"ל לא ישלחו לי את הטור- ואז אני לא יכולה להתחיל את הש"ל שלי בזמן
שלחתי היום ללשכת הגיוס פקס, כדי שיזרזו תהליכים. בתקווה שזה יעזור! שבוע מעולה!

m i r u s h i

New member
עשיתי שיעור ב18:00../images/Emo108.gif

[שיעור 18. כמה אירוני P:] אניוואי, אמצע שיעור "תעצרי בצד *מסמן עם האצבע לימין*, ניוטרל ואנד-ברקס" אני בטוחה שהולכים לעשות משהו חדש..או מחכים לתלמיד אחר.. ואז...... "הפתעה! למשך 10 דק' אני הולך ויהיה לך מורה אחר" אני *
* הביאו לי איזה עב"מ שמסכם משפט/ים במילה אחת ויחידה.. "ימינה" "שמאלה" "ישר" [וגם זה היה נדיר,הוא לרוב רק סימן עם האצבע Oo] והכי מצחיק שהוא עשה איתי חניית רוורס בין שתי מכוניות..ואני חדשה בעניין הזה! כמעט התנגשתי במכונית..אז ההוא "מכונית!"..[לעעעע באמת?!
] קיצר,אחרי 10 דק' המורה התותח שלי חזר. "את צריכה להתרגל למצב כזה,בקרוב טסט" אני לגמרי מבינה אותו,אבל למה להביא לי דווקא את ET? :<

../images/Emo176.gifזה כאילו היה טסט פנימי? ../images/Emo12.gif

לא "כאילו"... באמת????!!!?!?!?!?

לא, זה סתם החלפות ../images/Emo180.gif

היה לי את זה בשיעור 17 והמורה היה מעפן.. אבל היום היה לי את זה ל20 דקות והיה מורה סבבה.. לא סיפר למורה שלי שכמעט נסזעתי באדום
כפרעליו...נו, ירא אלוקים (וענבל)
הלוואי טסטר כזה מרגיע..(רק בלי הפשלות שהיו איתו) [גם נסעתי עם אמברקס מורם (בלם יד..) ועד שקלטתי למה האוטו לא זז
והוא לא שם לב
דיי זה היה משעשע!!!]

צליל88

New member
איך הוא לא שם לב?../images/Emo179.gif

המורה שלי שם לב להכל
גם אם אני מסתכלת על הלוח שעונים, גם אם הרגל השמאלית פתאום רוצה לבא לקלאצ' [היא לא צריכה לקום
], גם אם אני לא ממש מקשיבה לו, גם אם אני מסתכלת על אנשים בכביש
["פנטזיות אח"כ"
!] וגם הכל.. וכשאני שואלת אותו איך הוא רואה ושם לב אז הוא אומר לי שהוא רואה הכל.
.

גם המורה שלי ככה ../images/Emo180.gif

רק שהוא לא רואה שאני בוהה באנשים ברחוב.. הוא פשוט לא מבין איך לא ראיתי את המכונית הלבנה משמאל
ואם אני לא מקשיבה לו.. הוא מבין שזה הדדי
בקשר למה שקשור לפנים הרכב הוא אכן שם לב... הוא אמר לי שאני אהרוס לו ת'אוטו.. אז אמרתי לו שלא ידאג.. האוטו הזה עוד יעבור הרבה... אז הוא אמר שהוא יהיה בטוח רק אחרי שאני אעבור טסט (הוא לא יודע שאח"כ אני אדפוק אותו מאחורה
) וזה היה מורה מחליף...לכן הוא לא שם לב לבלם היד... מה שמצחיק הוא זה איך אני בעצמי לא ראיתי שהמורה שלי הרים אותו..
לא משנה.. מזל שחנה רכב באמצע הכביש ..

איזה שיעור את?../images/Emo180.gif

אה, בעצם כבר היה אמור להיות לך.. טוב, אין לי מושג.. אולי המורה שלך יעשה לך את זה קרוב יותר לטסט.. זה סתם כדי שתתרגלי להיות עם מישהו אחר באוטו (או שזה לא סתם) וככה פחות תתרגשי מהטסטר..(לא נראה לי שזה הכי עוזר בעולם.. אבל אפשר לעבוד על עצמך פסיכולוגית בעיניין) ואממ, אני בד"כ מתרגשת שייש מחליף... טוב נו.. בנתיים היו לי רק שניים.

למעלה