יום חדש, יום רביעי

שויו

New member
../images/Emo32.gif קודם עושים, אח"כ חושבים ומבררים

הבטחתי לשתף בענייני הלוגיסטי ג'ובניק שלנו... אז הנה סיפור חם מהתנור: על הילד המקסים והמיוחד הזה אפשר לספר שעות.. ועל בית הספר - אוניברסיטה שעשה לנו ..אבל אקצר שלא תישברו לי באמצע.. כמה חודשים אחרי גיוסו יצא לניתוח מתוכנן מראש .. לאחריו החליטו בצהלינו לשחררו זמנית עם פרופיל 24 כדי לא לשאת בהוצאות הטיפול הרפואי שלו... וכך נשאר תלוי: אזרח אבל עם תאריך יעד לועדה רפואית נוספת שתחליט מה גורלו.. בינתיים הפז"מ דופק אבל לא יכול היה לא ללמוד, בקושי לעבוד... תקוע.. הרבה זמן .. כעבור שנה ומשהו הוחלט להחזירו לשירות.. הראש שלו היה כבר מזמן בחוץ... עבר תקופה ללא קלה, התגייס , שינה פאזה והצטיין בתפקידו.. מפקדיו החליטו לקדם אותו.. הציעו תפקיד פיקודי כנגד . תפקיד שבשבילו יצטרך לחתום קבע. הסכים. התחיל חפיפה במלוא המרץ.. בשיא הרצינות . אחרי שבוע וחצי טלפון, קצינת ת"ש נזכרה שיתכן שלא יוכל להכנס לקבע כי בפועל לא שירת 3 שנים .. העמידו תנאי שיצטרך לתרום לצבא שנה וחצי ורק אח"כ יוכל להיכנס לתנאי קבע. לא הסכים.. רצו אותו אז המשיכו לברר ופקדו שימשיך לחפוף . עוד ימים ספורים מסיים חפיפה .. החופף כבר צריך להתחיל לקבל את החפיפה שלו במקום החדש שלו... עכשיו הגיע טלפון מהמפקדת הישירה שלו : אין אישור לחתימה לקבע ! מחר חוזר לבסיס הקודם, לתפקיד הקודם ! לא חלם ?

עפרה ד

New member
../images/Emo2.gif יותר גרוע מחלם, הרבה יותר גרוע

איך הוא מגיב / מתמודד?

שויו - לא זה לא מפתיע אותי כל ההתנהלות הזאת?

שלחי לא חיבוק וגם לך כמובן. ובחלם לפעמים דברים גם הולכים שוב פעם הפוך לכי תדעי מה יילד לילה?

פולי44

New member
אוף, איזה חלם

ממש ממש מרגיז, לא היה כדאי לבדוק בהתחלה לפני כל הטרטור הזה אם כן או לא יכול לחתום? ממש ממש מעצבן!

ל י ת י1

New member
מרגיז ומתסכל../images/Emo10.gif

איך הלוגיסטי מקבל את העניין? מקווה מאוד שלא ישביז אותו כל הסיפור הזה

שויו

New member
הוא בסדר עם זה... התכוננו לזה אחרי הטל' הקודם

שהעלה את הבעיה.. אז התרגז מאד. ייעצנו לו, בשביל ההגינות והיושרה מצידו, שיבהיר לפיקוד את כוונותיו באם לא יאושר הקבע... הם אגב, הצדיקו אותו ...בזמן הקצר שהיה בחפיפה גילה המון המון בעיות שם. היה מוכן להרים את הכפפה ולהתאמץ ולשנות בתנאים שהובטחו לו בתחילה... אחרי הטלפון מהקצינה היום הגיע טלפון מהמפקד הישיר, נגד. איש משכמו ומעלה. פשוט בן- אדם. ברך אותו ב "ברוך החוזר " אמר שנעשו מאמצים שלא צלחו.. ביחד עם הפרגון הגדול שלו, שמח לקבל אותו חזרה... יחגגו מחר גם יומולדת למפקד הזה, אפיתי עוגה טעימה .. יעבירו יחד את יתרת 5 החודשים עד השחרור ואולי יוולד לו פתאום רעיון נוסף. מי יודע? מה שכן, עבר עוד שיעור בהתבגרות, בגרות, התמודדות עם שינויים ואכזבות.. עברנו כבר כמה שיעורים כאלו איתו, הרבה דרמות. הפעם ראינו איך בגר. זה עושה טוב בלב... את זה אני כותבת במיוחד לכן, חברות שמתמודדות עכשיו עם קשיים שונים עם מתבגרים בגילאים שונים... היום זה כך, מחר זה אחרת.. בזמננו בגילאים כאלו תיפקדנו כבר כעצמאים. היום , לא אצל כולם זה כך... אצל הרוב לא.. אצל "לקויים" למיניהם, בטח ובטח שלא.. אני רואה את תפקידינו כמלווים צמודים.. גם אם לא תמיד שומעים לנו ו/או עושים מה שייעצנו. לשמוע, הם שמעו.. יתכן שיישמו בפעם הבאה... את הזרע זרענו
(אלו היו 60 שניות של פלסף...) תודה על היותכן

וואו, שויו, איזה סיפור הזוי

ברור שלא היה צריך להסכים... שמחה לשמוע שהוא בסדר עם ההתרחשות. החלמאות בצה"ל מרגיזה מאוד מאוד. גם אצלנו יש התפתחויות עם הסגלגל. סרב בכל תוקף לקבל את התפקיד שכבר התחיל בו. הקצינה אימה עליו שתתפוס אותו בקטנה, אבל הוא הסביר: על מה תתפסי אותי? אני חייל מתוקתק. לא תמצאי אותי בשום עניין. אני מגיע בזמן למשמרת וכו' וכו'. הסביר לה שהוא לא בנוי לתפקיד הזה, ובמקום לנסות לרדת לחייו כדאי שתתחיל לנסות למצוא פיתרון, כי אחרת יהיה לה רק כאב ראש ממנו. מסתבר שמתחת לפוזה הקשוחה היא מחבבת אותו אפילו שלא מראה (הכל כמובן לפי הדיווחים שלו). בינתיים מצא תפקיד אחר. רוצים אותו, הוא רוצה אותם אבל הבעיה היא יתרת השרות (7 חודשים). היא אמרה: אם זו הבעיה, תשאיר לי. הוא טוען שיש לה שם משקל. בקיצור, תחזיקו אצבעות.

ל י ת י1

New member
שויו, יופי של גישה../images/Emo13.gif

בהחלט בגרות. ואני רואה הקבלה בין הגישה האופטימית שלך לבין הגישה שלו והדרך שבה קיבל את הדברים
ולך מתגייסת - האצבעות ממשיכות להיות מוחזקות בשביל הסגלגל ובכלל...

פולי44

New member
שויו, אהבתי במיוחד שורה אחת שכתבת

"יעבירו יחד את יתרת 5 החודשים עד השחרור ואולי יוולד לו פתאום רעיון נוסף. מי יודע?" ככה אני אוהבת, לראות תמיד את חצי הכוס המלאה ואולי באמת תהיה איזו פרצה שתאפשר לו להמשיך. מי יודע?

משתפרת

New member
מעצבן!

אם מנסים להפוך את הלימון ללימונדה, כדאי להתיחס לכך שמעריכים את יכולותיו של הלוגיסטי (אפילו כשלא מאפשרים לו לממש אותם), שרוצים בו וששמחים שהוא איתם. מותר לו לטפוח לעצמו על הכתף.

ל י ת י1

New member
שושק'ה מזל טוב לפזמולדת של המנומר

ארבע שנים זה בהחלט מכובד מאוד. נאחל לו שכל משאלותיה ואיחוליה של אמו יתגשמו

למעלה