יום חדש, יום רביעי

Rוני

New member
יום חדש, יום רביעי

החלטתי לא לחכות לשמש
שיהיה יום נפלא לכולם הקצין הגבוה עדיין לא מרגיש טוב, אבל הוא מנצל כל רגע לחפיפה. בשבת התלבטה פה מישהי מה לעשות עם הבן שצריך לשכב בבית לאחר חסימת מעיים וביום ראשון היה אמור להתגייס. היה עדכון בנושא? לא ראיתי.

שויו

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב, השמש מגיעה עכשיו

רוני, חפיפה נעימה שתהיה לו . מגיע בסופ"ש לנוח בבית? מלכת הלבבות, באיור של יום, מזל"ט לנסיך שלך . מאחלת לו בריאות , אושר סיפוק והנאה ושיתגשמו כל משאלותיו
נותר לי לספור עוד יום אחד לבואו של שיריו' .. אוהבת את ההתרגשות של "לפני" , את הפרפרים בבטן או יותר נכון בלב , את ההכנות
היום חברתו מסיימת קורס מדס"יות.. הוא רצה מאד להיות נוכח ואכן היו אמורים לצאת, אבל יש משהו חשוב שם אז היציאה נדחתה למחר . שאפו לבנות ולקומץ הבנים שעמדו שם במשימות לא קלות . מחר תדע את מי היא הולכת להריץ
יום טוב

אםפי7

New member
שויו יש סיכוי שהיא הולכת להריץ את הבנים שלנו

זה יהיה נחמד שמי שתריץ אותם זו חברה של הדר,,
,גיסתי לשעבר הייתה מדסית בחיל הים בימים ששארם עוד הייתה בידינו, והיא הריצה את אחיה ואשתו שאז הייתה החברה שלו, וגם את חברתי הטובה ביותר , היא הייתה המדסית של הבסיס שם. אחיה לא שוכח לה חלק מהריצות שסדרה לו עד היום וכבר עברו יותר מ30 שנה מאז. אז אולי עדיף שתריץ מישהו אחר ולא את הבנים שלנו. ואיזה כייף לך שהשריונר מגיע מחר, מעניין מה קורה שם היום?

פולי44

New member
בוקר טוב לכולם, יום רביעי

היום קיבלתי צלצול השכמה מלקוחה חוצפנית שהחליטה שהבעיה שלה מספיק דחופה בשביל להתקשר אלינו הביתה ב6 וחצי במקום לחכות ולבוא לחנות. איך אני אוהבת את אלה, משהו משהו! רוני'לה, חפיפה נעימה לקצין הגבוה ושירגיש טוב. שויו, מזל טוב למדסי"ת הטריה, חבל באמת שהשריונר שלך לא יכול להיות נוכח בטקס. מקווה שהיא תקבל שיבוץ טוב יום טוב לכולם

פיטנגו4

New member
שש וחצי בבוקר?

היו לי הרבה דברים, לא פחות גרועים, אבל זה עוד לא היה לי... איזו חנות יש לכם?

אםפי7

New member
פולי הלקוחה כנראה יצאה להליכה והייתה

בטוחה שגם את מההולכות, או שישנה במאהל ברוטשילד ושם השמש משכימה את הישנים והם בטוחים שכולם קמים מוקדם כמוהם.

פולי44

New member
חנות אופטיקה

ומה שקרה איתה בסוף זה שהגיעה, הזמינה ובסוף התקשרה שלא צריך כי מצאה את מה שאיבדה. העיקר שהעירה אותי ב6 וחצי!

מגלית

New member
פולי - אולי גם אני אאמץ את שיטת הלקוחה?../images/Emo3.gif

ממש ממש מרגיז. ככה להתחיל את היום. תשלחי אותה אלי .... כמה מילים פולניות על הבוקר והיא לא תתקשר יותר

פולי44

New member
כמובן שלא יכולתי להגיד לה כלום

ושמרתי על פאסון אבל היא גרמה לכך שהיום התחיל בעצבים וככה לקראת סיום היום שוב התקשרה, משהו לא נורמלי, תאמיני לי

עפרה ד

New member
בוקר טוב ../images/Emo142.gif

רוני, בהצלחה לקצין הגבוה
ברכות למדסית על סיום הקורס
למרות האיחור - הרבה מזל טוב לירוק של מלכת הלבבות
אםפי, אתמול עצרתי את עצמי מלהשתפך כאן בזכרונות, בעקבות הפרדה של השיריונר מהחברה. כבר יותר מפעם אחת הייתה כאן תחושה שלקחו לנו חלק מהמשפחה, וצריך להיזהר במה שאומרים ומשדרים, כי זה לא המסר הנכון בעיני להעביר.
אדמונית, שנארגן בצה"ל שעות עבודה הולמות לחומי, כדי שתוכלי להיות כאן יותר? החייל שלנו, יחד עם רבים מחבריו צם אתמול
, למען נוהל שבת יותר מלזכר חורבן הבית, לדעתי, אבל שיהיה. אחרי שחשבתי שתופעות גיל ההתבגרות מאחורינו לגמרי, הצטרפתי אתמול בכל הכוח לתחושות של מתגייסת עם המתבגרת
התסכול הגדול הוא בחוויה של לדבר עם מישהו ולהרגיש שהוא "סוגר את התריס", ככה הרגשנו אתמול עם הנסיכה. בעיקרון, הנושא שעל הפרק - לימודים. וכן, ברור שהיא צריכה לעשות את הטעויות שלה, אבל אני רואה איך משווקים לה מידע לא נכון, איך היא מתפתה לדרך הקלה יותר במחיר האיכות של מוסד הלימודים - וממש לא קל לי ל
. מסלול הלימודים המתוכנן שלה ימתין, אם בכלל עד השחרור, ומדובר במשהו לא מתוכנן וחליפי לתוכניות שלה, מן פועל נלווה לחתימה הארוכה, ולשיבוץ במקום שיש בו אווירת לימודים, וזה כמובן טוב. מצד שני, בתפיסה שלי, אם כבר - אז כבר... אם מימילא תואר, אז במקום רציני, המוכנות להתפשר בקלות מפריעה לי, אבל כאמור, נסיונות דיבור לא עלו בטוב
. כנראה שכל כך קשה לי עם זה כי אני רואה אותה חוזרת על דפוסים שליליים של ההתנהלות שלי לאורך השנים
טוב, חפרתי מספיק. יום נפלא שיהיה

colibri

New member
בןקר ../images/Emo42.gif רביעי

עפרה, כמה שאני יכולה להבין אותך...
ונראה שבאמת הילדים יכולים ללמוד רק מתוך הנסיון שלהם. והעבודה הקשה שלי, בגילאים האלה של הילדים - זה לשים את עצמי בצד, לומר את מה שיש לי לומר (אם שואלים אותי ומוכנים לשמוע), ואחר כך לתת להם להחליט, ועוד אחר כך - לנשוך את הלשון ולא לומר "אמרתי לך..."
רפואה שלמה וחפיפה מוצלחת לקצין הגבוה של רוני, יום נעים לפולי, למרות ההשכמה הלא מתוכננת, ברכות לכל השמחות שפספסתי כאן (לא מצליחה להתעדכן), בהצלחה לטירון החדש של אמא מרק עוף, ובכלל
מרגיש לי כמו התחלת שבוע (כמעט כתבתי "שבוע טוב"), אבל האמת, סוף השבוע כבר בפתח... המנומר אמור להגיע היום, סוף סוף - שתי שבתות לא היה (עדיין 16/5). ואחותו הנסיכה יצאה אתמול לאפטר והגיעה הביתה "רק בשביל המרק של אחרי תשעה באב" - והבוקר חזרה לבסיס, סוגרת שבת. טוב להרגיש שתשעה באב כבר מאחורינו... הרגשה יותר קלילה, איכשהו. ואני היום בבית. הכביסות וכו' מחכות לי... ואולי אפילו אצליח להתחיל לעבוד על העבודה הזאת בסטטיסטיקה. הגיע הזמן. יום מצויין לכוווווולם

בוקר טוב לכולן../images/Emo39.gif

מלכת הלבבות מזל טוב לירוק בקבוק שלך שתהייה חגיגה כייפית ומהנה היום. רוני מקווה שהקצין מחלים ומשתלב בתפקיד החדש. קולבירי איזה יופי שהמנומר מגיע כבר היום , נסי להנות בכל זאת עם ייייים המטלות הביתיות. שויו כמה כיף להתרגש כל פעם מחדש לקראת השיריו נכון?. עפרה אני כ"כ מבינה מה שעובר עליכם.. הייתי שם ואין כמו הלמידה העצמית שלהם , בסו, ברגע ההחלטה אני מקווה שלאחר שתבדוק ותתנסה תחזור אליכם. הכסוף שלי הודיע שקיבל לסגור 21 בגין משהו קל מאוד, ייתכן אף שיצטרך להמשיך הלאה בתום ה 21 , מתחילה להכין חבילה לשלוח וממש לא בא לי לתחיל לספור.. יום נהדר לכולן וסופ"ש כבר פה לאמהות הסופרות הנה זה כבר נגמר..

המון תודה גליללאה ../images/Emo140.gif

זה בטוח שתהייה אחלה חגיגה כאן בבית אוף כבר רוצה לחבק אותו ולהסניף אותו

אםפי7

New member
השריונר שלי הצטנן המסכן דווקא בגלל שסגר את

הדלת. דברנו על תנאי שרות, אתמול בשעות הקטנות של הלילה השריונר התקשר לספר שכואב לו הראש והוא מנוזל ומצונן, כי יש מזגן בחדר ועובד מצויין, רק שבחוץ לוהטת השמש כמו בכבשן האש, והוא יוצא בבוקר ונכנס לפעמים בלילה ומדי פעם נכנס ביום ויוצא בלילה והצטנן. אז מה תגידו קיבל תנאי לוקסוס, זהו כנראה מישהו מהשריון סמוי קרא את שכתבתי על המזגן המקולקל ועל חום האימים ועל המאורר הפרטי שנסע מההר למוצב. בא ותיקן. תודה רבה.

colibri

New member
רפואה שלמה לשריונר ../images/Emo185.gif

כנראה עדיף לו לישון בתוך טנק...

אםפי7

New member
קוליברי רק שתדעי בתוך הטנק יש מזגן

אבל הם עושים קו חי"ר, ושכחו לחלק להם מאוורים נצמדים לכתף, אזל המלאי באפסנאות. אז בחוץ הוא מתאדה זיעה +שמש, ובחדר הוא קופא בגלל המזגן ובגלל שרוצה שיהיה קצת יותר קר מבחוץ. תודה על האיחולים, מקווה שירגיש טוב מהר. כשהוא חולה אסור להיות לצידו כי הוא נודניק נוראי.

למעלה