בוקר טוב ../images/Emo142.gif
רוני, בהצלחה לקצין הגבוה
ברכות למדסית על סיום הקורס
למרות האיחור - הרבה מזל טוב לירוק של מלכת הלבבות
אםפי, אתמול עצרתי את עצמי מלהשתפך כאן בזכרונות, בעקבות הפרדה של השיריונר מהחברה. כבר יותר מפעם אחת הייתה כאן תחושה שלקחו לנו חלק מהמשפחה, וצריך להיזהר במה שאומרים ומשדרים, כי זה לא המסר הנכון בעיני להעביר.
אדמונית, שנארגן בצה"ל שעות עבודה הולמות לחומי, כדי שתוכלי להיות כאן יותר? החייל שלנו, יחד עם רבים מחבריו צם אתמול
, למען נוהל שבת יותר מלזכר חורבן הבית, לדעתי, אבל שיהיה. אחרי שחשבתי שתופעות גיל ההתבגרות מאחורינו לגמרי, הצטרפתי אתמול בכל הכוח לתחושות של מתגייסת עם המתבגרת
התסכול הגדול הוא בחוויה של לדבר עם מישהו ולהרגיש שהוא "סוגר את התריס", ככה הרגשנו אתמול עם הנסיכה. בעיקרון, הנושא שעל הפרק - לימודים. וכן, ברור שהיא צריכה לעשות את הטעויות שלה, אבל אני רואה איך משווקים לה מידע לא נכון, איך היא מתפתה לדרך הקלה יותר במחיר האיכות של מוסד הלימודים - וממש לא קל לי ל
. מסלול הלימודים המתוכנן שלה ימתין, אם בכלל עד השחרור, ומדובר במשהו לא מתוכנן וחליפי לתוכניות שלה, מן פועל נלווה לחתימה הארוכה, ולשיבוץ במקום שיש בו אווירת לימודים, וזה כמובן טוב. מצד שני, בתפיסה שלי, אם כבר - אז כבר... אם מימילא תואר, אז במקום רציני, המוכנות להתפשר בקלות מפריעה לי, אבל כאמור, נסיונות דיבור לא עלו בטוב
. כנראה שכל כך קשה לי עם זה כי אני רואה אותה חוזרת על דפוסים שליליים של ההתנהלות שלי לאורך השנים
טוב, חפרתי מספיק. יום נפלא שיהיה