בוקר טוב של כמעט סופ"ש ....../images/Emo140.gif ../images/Emo24.gif
אצלי נתקע המחשב ביום שישי, בדיוק כשכתבתי לקוליברי ...
ואח"כ במוצ"ש החליט השרת להעלם לו ....
מאחר שלשלישי מתכנת המחשבים לא היה זמן....יעץ לי להתחבר לאורנג'- סטיק של מנומרי ..... וכך מאתמול בערב מאוחר יש לי שוב אינטרנט .....
וכעת לקורותינו מאז שישי : גם למנומרון שלי היה פז"מולדת...
ביום שישי ה- 5.8 - מלאו 4 שנים לשרותו ואני כתבתי עליו באלה המילים יש לי בן תכול עיניים, שחלומו היה להטיס 16-f בשמים. כשראה שהתנפץ החלום, רצה לשרת ולהיות אדום. רצה לצנוח במצנח, אמרו לו- את חיל הרגלים נא לא לקפח. וכך הפך יקירי לגור- אריות, והחל לעלות בסולם הדרגות. הפך למ"כ , מ"מ, ו- סמ"פ. רצה להמשיך למ"פ ומג"ד כאחיו לפניו, אך דאגו להוציא את האוויר ממפרשיו. חבל שבצה"ל לא משכילים להעריך נכונה, חייל או קצין עם מוטיבציה ומורעלות גבוהה. מקווה שהמצב ישתפר לטובה, והוא יישאר וימשיך לשרת באהבה. וכעת אליכן :
מזל טוב לנסיך הירוק- בנה של מלכת הלבבות
הרבה אושר וגם כושר. בריאות, שמחות, והגשמת חלומות. שיהיו דרכיו ברוכות, ושיעלה בסולם הדרגות. שמחת- חיים ואריכות ימים, עד 100 כ- 20 . כל שיבקש- לו יהי !!!!!!!!!!!!!
בהצלחה לנסיך הגבוה והחתיך בחפיפיה ...והרבה בריאות !!!!!!
ולך- מזל לך טוב אשה מקסימה ומיוחדת, מזל טוב לך ליום ההולדת ...
רוב אושר ועושר, בריאות וכושר. חיים מלאים ומאושרים, ונחת מהילדים. הרבה שלווה, והמון, המון אהבה. הרבה שמחות, והגשמת חלומות. דרכים ברוכות, והרבה הצלחות. אריכות ימים, עד 100 כ- 20 . כל שתבקשי- לו יהי !!!!!!!!!!!
שויו- תהני משיריו שלך ....
קוליברי- תהני מהנסיך המנומר, והצלחה בעבודה בסטטיסטיקה ....
.
אדמונית- כיף לראותך גם אם זה למס' שניות
מתגייסת- בהצלחה לשוטר, ושיעבור לסגלגל הזמן מהר ...ובהצלחה בהתמודדות עם המתבגרת ....(גיל ההתבגרות) ....
אםפי- החלמה לנסיך המתוק שלך ....
פיטנגו-
לנסיך המצטיין שלך .....
משתפרת- קחי נשימה עמוקה ....כבר היינו בקטע הזה ....
עפרה- יהיה בסדר בע"ה ....כולנו צלחנו ועברנו את גיל ההתבגרות של ילדינו ....
מרק עוף-
לנסיך שלך בטירונות....
פולי- יום קל ומוצלח למרות ההשכמה המוקדמת ....
ליתי, רוזנת, סמדר ומגלית- ללא סיבה מיוחדת, קבלו חיבוק אוהב ....
מקווה שהקפתי את כולן והתייחסתי לכולן, ואם לא- הסליחה עם מי שנשמטה לי ....
ביום שני אחה"צ הייתי בכותל וברכתי את כל אהוביי, חברותיי, החיילים, גלעד שליט, החולים וכל עם ישראל .... מקווה שתפילותיי ייענו בחיוב .....
זהו חייבת לסיים את המגילה הארוכה, כי עלי לצאת לערוך קניות ..... מחר בע"ה הנסיך שלי מגיע סופסוף .....
אז שיהיה המשך יום נפלא, פורה, מוצלח וקסום לכולם וביחוד ליקירינו שבאי- שם ....