יום השואה - מחשבות.

nWkobi

New member
יום השואה - מחשבות.

אני חושב שלכל אחד מאיתנו יהיה קל יותר ביום הקשה הכבד והעצוב הזה,אם הוא ישתף את האחרים כאן במחשבות שלו ביום שכזה. אז יאללה,לא להתבייש,תוציאו את המחשבות החוצה. קובי
.

ny22

New member
מנהל
אני מיד אפרסם משהו שקושר ליום השואה

מהבלוג שלי (שאני אכתוב)

chen010189

New member
יש לי אתאיסטים בכיתה וזה מקשה

עוד יותר ממה שזה. (אם המילה היא אתאיסטים...) הם קוראים למי שמציק להם יהודון. הם מציירים שטן על ספרי תנ"ך הם עושים את התנועה של היטלר כשהמורה נכנסת ואומרים "חבל שהיא לא ניצולת שואה" (הם לוחשים אבל אני יושבת קרוב אליהם אז אני שומעת) פעם ניסיתי לשאול אותם מה יש להם נגד יהודים "הרי גם אתם יהודים" אז הם אמרו לי: "כן, לצערנו" אני: "אז תהיו נוצרים! מה אני אגיד לכם! אבל למה כל זה? מול הפרצוף שלי לקרוע ספר תנ"ך? אתם יודעים, זה ממש לא נעים" הם: "גם נוצרים אנחנו שונאים! וגם ערבים! צריך להשמיד אותם! חבל שהיטלר מת" ואחד מהם גם אמר שהוא מסוגל לרצוח כמה ילדים מהכיתה שלי (ילדים שלא ביקרו אותו כשהוא היה חולה) וכו'. כל פעם שדיברו איתנו בכיתה על יום השואה ועל היטלר הם צחקו, ונהנו. וזה ממש מעצבן ומאכזב לראות כאלה... ביקשו מאיתנו, מי שרוצה, ללכת לבקר משפחות שכולות וכו' אז הם אמרו כל מיני דברים איומים. זה פשוט מגעיל לשמוע, יש גבול לאטאיזם

אטאיזם זה שלילת קיום האל..כלומר..

אנשים שלא מאמינים באלוהים,ומכחישים את קיומו של ה'.

../images/Emo12.gifשירה אמרה שהיא אתאיסטית

אבל יש גם אתאיסטים לא קיצונים כאלה שפשוט לא מאמינים באלוהים

כן!! ברור!!! שלא תתבלבלו..

יש אתאיסטים שפשוט אינם מאמינים בה'..הם לא בהכרח קיצוניים כמו הילדים מהכיתה של חן..יש ויש.

j u l i a 1 3

New member
נכון

ממש אין לי בעיה עם כאלה שפשוט לא מאמינים באלוהים. זכותם. וזה גם לא מקומי לשפוט אותם. אבל כאלה שלא מאמינים באלוהים ועושים כל מיני דברים איומים למי שכן זה כבר ממש זוועתי בעייני. וזה מפחיד שיש כאלה.

Super Chuly

New member
זה לא אתאיזם

אתאיזם זה פשוט לא להאמין באף דת או אל. מה שהילדים האלה עושים נקרא בשפה המקצועית "טימטום", או "רצון עז בצומי". הם סתם חשים את עצמם- אני מציעה להתעלם בעוצמה. ליהי

chen010189

New member
אבל מלא מבוגרים אמרו לי שזה אתאיזם

כי הם לא מאמינים באלוהים. הם קורעים ספרי תנ"ך, הם אומרים שזה דבר מיוחד יום אחד הם הביאו פיתה עם בשר חזיר לבית ספר ואז לאחד מהם נפל על הרצפה.. אז בגלל שאצלנו התורנים מקפידים על נקיון (אחרת הם חוטפים) אז אחד הילדים אמר "אין לי כח להביא נייר" אז הילד הזה שנפל לו החזיר לקח את הספר תנ"ך, קרע באכזריות כמה דפים מהספר וניקה את הרצפה וזרק לפח וגם פעם אחת הוא קינח עם עמוד מהספר את האף וכל פעם שהמורה שלנו נכנסת, בגלל שהיא דתיה הם מקללים אותה.. ואומרים שאם תהיה שוב שואה (דרך אגב, הם כל הזמן מתפללים שתהיה ואומרים שזה "כדי שהם יוכלו להצטרף לנצים ולהשמיד את היהודים ואח"כ את הגרמנים עצמם) אז שקודם ישמידו את המחנכת שלי..

chen010189

New member
אה והם גם רוצים להקים כת שטן

יש להם חבורה והם כל הזמן מדברים על זה שחבל שאין כת כזאת..שזה מגניב וזה..

למעלה