אני מקווה שאני אזכור כל מה שרציתי לענות לך
עוד לא ביררתי למה השנה לוקחים כסף, אבל נראה לי ששום תשובה לא תספק אותך גם ככה. ואני בטוחה שאם בפורים היו לוקחים כסף, היית מגיב אותו הדבר. כל שנה מדפיסים חולצות. השנה בקושי ראיתי חולצות, בדר"כ גם נציגים מסתובבים איתן, השנה לא. לא יודעת מה יניב חושב, אתה מוזמן לשאול אותו. למה אתה נלחם נגד "האגודה"? האם האנשים שמרכיבים אותה לא עושים מאמצים- אתה, שהיית בעד האגודה, ידעת על כל הדברים "מאחורי הקלעים" ועל מאמצים שסטודנטים בדר"כ לא רואים. תמיד יהיה מי שיתלונן, אבל עמית, תיקח בחשבון שאם תתלונן על כל דבר, זה הופך ל"זאב-זאב" ואני במקום יניב כבר לא ממש הייתי מתייחסת אליך (sorry- לא אישי ואתה יודע את זה, אבל באמת- תסנן קצת). אין מנהיגות באגודה? תמיד הנציגים הם אלו שעושים הכי הרבה! ליו"ר אין זמן להתעסק בכל חוג וחוג! ככה זה גם בכל ארגון- "הפועלים הקטנים" הם שעושים את העבודה הקשה (ולא ניכנס לזה שהתפקיד שלנו הוא בהתנדבות...). נכון שהשנה האגודה לא נבחרה, אבל הדבר נעשה רק כדי שיהיה גוף יציב בזמן שביתת המרצים (שוב, הדברים "מאחורי הקלעים"...), אם היו מחכים עם הבחירות, היה הולך להיות כאוס בקמפוס. וסליחה- מועדי ג' והציון הגבוה ביותר הוא שנחשב- זה לא משהו? אולי יכלו להשיג יותר לדעתך, אז אתה מוזמן להתמודד ולרוץ לבחירות שנה הבאה! הופעות בדשא לא רצו לעשות כשבזמן השביתה היו פחות מ 50% מהסטודנטים באוניברסיטה. ועכשיו זו תקופת בחינות. מה לעשות? סמסטר צפוף... ג'ובים? נראה לך שכשיו"ר אגודה מרוויח 3500 שקל ומתוך המשכורת הזו מוציא בערך 1500 שקל על שיחות בפלאפון- זו ג'וב?... אני מצטערת, אבל גם אם הם רוצים את הג'ובים בשביל שיהיה להם ברזומה שהיו בעלי תפקידים באגודה, הם עדיין עושים את התפקיד חצי בהתנדבות... ואם הם רוצים להגיע לפוליטיקה- שיהיה להם בהצלחה! נגישות בקמפוס לא משהו? האוניברסיטה ישבה עם מרצות בחוג שלי שמתמחות בנגישות והם עבדו המון על הנגשת הקמפוס. מה עם היוזמה של מיכאל למעליות המדברות והברייל? ובכלל- נראה לי שעל כל הנושא של נגישות מיכאל ישמח לדבר איתך. פחי מיחזור? אתה יכול לדבר עם אמיל ולבקש שיוסיפו. אני לא יודעת איפה צריך עוד, אני גם לא ממש זוכרת איפה כן יש פחים, אני לא "ירוקה" ואפילו שאני גרה בטבעון, אחד המקומות שמתגאים במיחזור, אני לא יורדת מהאוטובוס כדי לזרוק בקבוקי פלסטיק, אני זורקת אותם לפח. אולי אם תנסה לשנות את המודעות, אנשים כמוני גם ישתמשו בפחים (וזו ממש לא ירידה עליך, אני באמת מתכוונת לזה). השגת מבחנים? לצערי, המרצים לא מחוייבים בכך ולכן, תגיד תודה שיש גם מבחנים בצורה לא-חוקית, כי גם את זנ לא צריך לעשות. זה סיכון שהרבה פעמים סטודנטים לוקחים. זה לא משהו רשמי של האגודה. להילחם בשינוי החוק כך שמרצים יהיו מחוייבים לתת מבחנים, זה עניין של שנים. למשל את "זכות הויתור" שאנחנו הקמפוס היחיד שזה קיים זו, לקח המון זמן להשיג. גם אם אתה לא רואה את הנציגים, אני בטוחה שהם זמינים בפלאפון ואם לא, אז במייל, ואם לא, אז תמיד אתה יכול לגשת לאגודה ולהשאיר הודעה ליניב בן-שושן, הנציג שלך. תנסה לחשוב על זה שגם יו"ר הוא סטודנט ובתקופת מבחנים הוא צריך ללמוד.