יום הסטודנט ומועד ב'

• פותח הנושא bwp
  • פורסם בתאריך

bwp

Member
יום הסטודנט ומועד ב'

יוצא יום הסטודנט יום לפני שיש לי מועד ב'. איזה באסה!! למה שלמתי דמי חבר השנה אם לא אוכל ללכת לא לזה ולא הצבעתי אפילו?

stkachov

New member
כי

אי אפשר להתחשב בכל המועדי א/ב/ג של כולם... תמיד יפריע למישהו. חוץ מזה מה ששילמת לא נראה לי שקשור למסיבה, כי לא ראיתי שיש הנחה כלשהי לחברי אגודה והמחיר לכל הסטודנטים באשר הם הוא אותו הדבר(שזה אם כבר, הדבר המוזר בכל הסיפור הזה).

bwp

Member
יום הסטודנט הוא חינם

לחברי האגודה. ואפשר להתחשב בזה,עובדה שבמקומות אחרים אין מבחנים יום אחרי

bwp

Member
מסתבר שזה 15 ש"ח

שזה גם בזיון,כי כל שנה זה חינם. שנה הבאה כבר לא אהיה חבר באגודה

stkachov

New member
15 ש"ח זה כבר מחיר הגיוני

אבל שוב, איפה ראית את זה כתוב?

amitk80

New member
זה היה חינם שנה שעברה

כוס אמא שלהם. מה הם לוקחים כסף מאיתנו הגנבים האלו...

amitk80

New member
אה ולכתוב

"פאקינג מעצבן" זאת לא קללה? בחייך בן אדם, תן להוציא כעסים. גם זה אסור?

stkachov

New member
אם אתה צריך להוציא כעסים כל הזמן

תחשוב אולי קצת פנימה מה הסיבה לכך.

amitk80

New member
אני יודע טוב מאד מה הסיבה

וכמו שאני לא מחנך אותך עם היציאות שלך, אתה אל תחנך אותי.. אמנם אתה מנהל את הפורום אבל להזכירך אתה שווה פה כמו שאר האנשים.

tutiris

New member
לא ציינו את זה כי לא ידעו אם וכמה יעלה לחברים

באגודה. לא יודעת למה השנה לוקחים כסף. ובקשר למועד ב', לדעתי, אפשר לדחות מבחן שהוא יום אחרי יום הסטודנט. זה מה שזכור לי משנה שעברה- יום הסטודנט היה יום ה' והיה לי מבחן יום א'. אמרו לי שאפשר לדחות, אבל הכיתה בחרה שלא כי לוח המבחנים היה עמוס (כל יום וחצי מבחן) גם ככה...

amitk80

New member
את יכולה לברר

לנו למה החליטו השנה לקחת כסף? בכל מקרה שלחתי מייל די זועם למי שצריך באגודה. אני חושב שזאת הגזמה ואין לכך שום הצדקה. אם לוקחים מאיתנו כסף אז שיעשו את זה במקום נורמלי (כמו שעשו את מסיבת פורים) ולא יעשו את זה בחוץ כמו שנה שעברה. את יודעת מה מציק לי יותר? מציק לי שלוקחים מאתנו עוד כסף בגלל כניסה למסיבה, אבל אני רואה מלא חבר'ה מהאגודה מסתובבים חולצות יחצון לאירוע. בשביל מה הבזבוז כספים הזה? במילא אחרי יום הסטודנט לא ילכו עם החולצה הזאת. למה לבזבז כסף על חולצות ובגלל זה לקחת מהסטודנטים כסף. האם החולצות זה מה שיגרום לסטודנטים להגיע? האם זה מה שבאמת יניב חושב שימשוך אנשים? מה שימשוך אנשים זה מי שמופיע (איכות ההופעות). אני אולי אגיד את זה בקול רם מה שלא אמרתי פה. אמנם בהתחלה נלחמתי נגד אותם סטודנטים שיצאו נגד האגודה, אבל לצערי השנה אני כל כך רואה שאין לנו מנהיגות באגודה. אין מי שבאמת דואג לנו לסטודנטים (לפחות בחוגים שאני דיברתי עליהם, אני מוציא כמה אנשים מהכלל). האגודה הזאת לא מייצגת את ציבור הסטודנטים כיוון שהיא לא נבחרה, האגודה סתם סגרה את הקמפוס ולא רק שהמרצים שבתו מעל 90 יום, הרי שגם נדפקנו חזק מאד עם המבחנים. חופשת סמסטר לא תהיה לנו עד אמצע ספטמבר. לא רואים את נציגי החוגים, אין כמעט הופעות בדשא (רק בשני הסמסטרים האחרונים מתוך 20 שבועות היו אולי 5 הופעות לעומת שנה שעברה שהיו מלא הופעות). האגודה מתייחסת לא בצורה נאותה לכל נושא החטופים (ויש לי מיילים שמוכיחים את זה). איזו מן אגודה יש לי ולשאר הסטודנטים? את יודעת מה איריס, בבעיה שיש לי אני אעדיף לשבור את הראש לבד ולהלחם לבד כי אני יודע שלא ידאגו לי. אני יכול להשוות את האגודה לחברי הכנסת שלנו שרק מחפשים ג'ובים. עצוב לי להגיד את זה, אבל זה בדיוק מה שאני מרגיש. במקום לבזבז לנו את כל הכספים שיתחילו להלחם על הדברים האמיתים. איפה המלחמה על נגישות בקמפוס שבמצב לא משהו, איפה האגודה בהצבת עוד פחי מחזור, איפה האגודה בהשגת מבחנים לסטודנטים בצורה חוקית (לי למשל היה מבחן אתמול בקורס שהמרצה בכלל לא פרסמה לנו מבחנים כי אנשי האגודה הפיצו חוברת מבחנים ללא רשותה), את נציגי החוג שלי אני ממש לא רואה. אולי מפה באים כל התסכולים? אין אפילו עם מי לדבר. פשוט ביזיון.

tutiris

New member
אני מקווה שאני אזכור כל מה שרציתי לענות לך

עוד לא ביררתי למה השנה לוקחים כסף, אבל נראה לי ששום תשובה לא תספק אותך גם ככה. ואני בטוחה שאם בפורים היו לוקחים כסף, היית מגיב אותו הדבר. כל שנה מדפיסים חולצות. השנה בקושי ראיתי חולצות, בדר"כ גם נציגים מסתובבים איתן, השנה לא. לא יודעת מה יניב חושב, אתה מוזמן לשאול אותו. למה אתה נלחם נגד "האגודה"? האם האנשים שמרכיבים אותה לא עושים מאמצים- אתה, שהיית בעד האגודה, ידעת על כל הדברים "מאחורי הקלעים" ועל מאמצים שסטודנטים בדר"כ לא רואים. תמיד יהיה מי שיתלונן, אבל עמית, תיקח בחשבון שאם תתלונן על כל דבר, זה הופך ל"זאב-זאב" ואני במקום יניב כבר לא ממש הייתי מתייחסת אליך (sorry- לא אישי ואתה יודע את זה, אבל באמת- תסנן קצת). אין מנהיגות באגודה? תמיד הנציגים הם אלו שעושים הכי הרבה! ליו"ר אין זמן להתעסק בכל חוג וחוג! ככה זה גם בכל ארגון- "הפועלים הקטנים" הם שעושים את העבודה הקשה (ולא ניכנס לזה שהתפקיד שלנו הוא בהתנדבות...). נכון שהשנה האגודה לא נבחרה, אבל הדבר נעשה רק כדי שיהיה גוף יציב בזמן שביתת המרצים (שוב, הדברים "מאחורי הקלעים"...), אם היו מחכים עם הבחירות, היה הולך להיות כאוס בקמפוס. וסליחה- מועדי ג' והציון הגבוה ביותר הוא שנחשב- זה לא משהו? אולי יכלו להשיג יותר לדעתך, אז אתה מוזמן להתמודד ולרוץ לבחירות שנה הבאה! הופעות בדשא לא רצו לעשות כשבזמן השביתה היו פחות מ 50% מהסטודנטים באוניברסיטה. ועכשיו זו תקופת בחינות. מה לעשות? סמסטר צפוף... ג'ובים? נראה לך שכשיו"ר אגודה מרוויח 3500 שקל ומתוך המשכורת הזו מוציא בערך 1500 שקל על שיחות בפלאפון- זו ג'וב?... אני מצטערת, אבל גם אם הם רוצים את הג'ובים בשביל שיהיה להם ברזומה שהיו בעלי תפקידים באגודה, הם עדיין עושים את התפקיד חצי בהתנדבות... ואם הם רוצים להגיע לפוליטיקה- שיהיה להם בהצלחה! נגישות בקמפוס לא משהו? האוניברסיטה ישבה עם מרצות בחוג שלי שמתמחות בנגישות והם עבדו המון על הנגשת הקמפוס. מה עם היוזמה של מיכאל למעליות המדברות והברייל? ובכלל- נראה לי שעל כל הנושא של נגישות מיכאל ישמח לדבר איתך. פחי מיחזור? אתה יכול לדבר עם אמיל ולבקש שיוסיפו. אני לא יודעת איפה צריך עוד, אני גם לא ממש זוכרת איפה כן יש פחים, אני לא "ירוקה" ואפילו שאני גרה בטבעון, אחד המקומות שמתגאים במיחזור, אני לא יורדת מהאוטובוס כדי לזרוק בקבוקי פלסטיק, אני זורקת אותם לפח. אולי אם תנסה לשנות את המודעות, אנשים כמוני גם ישתמשו בפחים (וזו ממש לא ירידה עליך, אני באמת מתכוונת לזה). השגת מבחנים? לצערי, המרצים לא מחוייבים בכך ולכן, תגיד תודה שיש גם מבחנים בצורה לא-חוקית, כי גם את זנ לא צריך לעשות. זה סיכון שהרבה פעמים סטודנטים לוקחים. זה לא משהו רשמי של האגודה. להילחם בשינוי החוק כך שמרצים יהיו מחוייבים לתת מבחנים, זה עניין של שנים. למשל את "זכות הויתור" שאנחנו הקמפוס היחיד שזה קיים זו, לקח המון זמן להשיג. גם אם אתה לא רואה את הנציגים, אני בטוחה שהם זמינים בפלאפון ואם לא, אז במייל, ואם לא, אז תמיד אתה יכול לגשת לאגודה ולהשאיר הודעה ליניב בן-שושן, הנציג שלך. תנסה לחשוב על זה שגם יו"ר הוא סטודנט ובתקופת מבחנים הוא צריך ללמוד.

למעלה