יום החיתוכים הגדול

broadaxe

New member
ולסיום (לפי שעה)

צילום נדיר: אלכס דוקר ביד אחת לבטן התחתונה של צ'אד תוך כדי יציאה הצידה מחיתוך מלא שבא מלמעלה.

ארליכית

New member
SWEET!!!!../images/Emo13.gif

חייבת לבוא לראות אתכם עושים את זה מתישהו (כמבון שאך ורק לראות, אני מפחדת על החרב ועל עצמי)
סחטיין על הפויקה
זוהר

broadaxe

New member
את תמיד מוזמנת (גם) לאימונים הרגילים

השף אשר על הפויקה הוא לא אחר מסנסאי ויס.

fa jing

New member
היית חייב אה.....?

ללחוץ לי היכן שכואב. אני זוכר לך את זה ונסגור את זה בדו קרב של גברים בהזדמנות. חנן

מה היתה מטרת האירוע../images/Emo35.gif

לבחון יכולות חיתוך של החבר'ה? להשוות בין כלי הנשק השונים? גם וגם? אחר?...

alex zhelezniak

New member
מטרת האירוע

הי רן. מטרות האירוע: 1. אימון לכל דבר. לא ניתן להתמקצע בנשק מבלי להשתמש בו:) (דא...).חובה לדעתי לכל מתאמן בנשק להבי בחיתוכים . המטרה להבין את הדינמיקה של הנשק את הזווית הנכונה וכמות הכוח הנחוץ לחיתוך אפקטיבי ויעיל. (לפעמים לא הרבה כוח במכה עדיין מורידים חתיכה טובה מהיריב). 2. אימון קרבות חופשיים עם נציגים של שיטות שונות של נשק. לחימה בוצעה גם בחרבות גם כידונות (נגינטות). 3. מפגש חברתי ראשון מסוגו (בתקווה ושאיפה להרחיב את הפעילות להרבה יותר משתטפים בפעמים הבאות) אשר נותן לבחון את שיטות שימוש בנשק באופן חופשי (עם הכלים המתאימים). 4. בחינת נשקים שונים בהחלט מטרה גם כן: חרב קאטנה אחת שונה במאוד מהשנייה וכמובן מכלול נשקים אירופאיים נותנים חומר רב להשוואה ולמחשבה . בהחלט הייתה חשיבות רבה לבדוק את שיטות אירופאיות מול מזרחיות הן בנסיון ללמד אחד את השני והן ללמוד מהשוני בסיגנון . 5. בעיקר המפגש נועד להיות סוג של pilot למפגשים עתידיים של מתאמנים משיטות נשק שונות באווירה לא פורמאלית ויצירתית, תוך דגש על לימוד הדדי של עיקרונות וטכניקות להבא אני מקווה לכלול ם אנשי אייקידו גם אנשי קובודו וכמובן אנשי הארניס ובכלל כל לוחם אוהב נשקים... מקווה שזה עזר בברכה אלכס ז'לזניאק (Armed Combat and Tactics - ACT ) 0505-472-830

broadaxe

New member
תוספת לגבי הכלים השונים שהשתתפו

כמו שאלכס כתב, יש הבדלים (לפעמים גדולים) גם בין כלים מאותה קבוצה, ואני אפרט: היו שלוש קטאנות שונות, כ"א בעלת אורך, משקל ואיזון שונה (וגם איכות שונה... אבל זה פחות חשוב כרגע). האופטימלי ללוחם הוא כמובן להזמין נשק לפי העדפתו האישית, קריא סוג הטכניקה, יכולת פיזית וה- FEEL. היו שתי חרבות LONGSWORD אירופיות, שתיהן משני יצרנים שנחשבים טובים מאד - ומתנהגות שונה לגמרי. החרב האירופית המעוקלת הארוכה היא קלאס בפני עצמה וכך גם הדוסאק. היה גם פטיש מלחמה, סכין בואי גדול ויארי קצר שאישית מאד נהניתי מיכולות החיתוך שלו והמהירות, רק היה קצר לטעמי.

למעלה