יום הולדת

Yaara77

New member
35 מעלות בלי מזגן זה קרירות ?

אין מזגנים בדירות - "לא כדאי בשביל כמה שבועות בשנה" הם לא רגועים - הם רק מתעצבנים משטויות שהלוואי שאנו היינו יכולים להדשות לעצמנו לדאוג בגינן נכון, אין אזעקות בלילה. רק טלפונים ארצה לברר שכולם בסדר. מתאים לך ? בואי להתארח אצלי. אני מתעודדת בעיקר מלשמוע את אבאשלי, שמח עד הגג שמחסלים את החיזבאללה למרות שהוא בקו הראייה הישיר אליהם וקטיושות נפלו בסביבה. טוב, גם הוא ג'ינג'י שכזה. יקרה שלנו, שימרי על מורל גבוה, שדרי חום ואהבה ואופטימיות הגברים יעדיפו תמיד לשון שנכונה לנשיקה ולא לנשיכה חיוכים של אור ואהבה יערה

magy

New member
38 בלי מזגן....פלוס לחות,,, גם פה

פלוס אזעקה בפעם שלישית...............לפני עשר דקות....... וגם מלחמה......דרך אגב....

היי לחברים היקרים בפורום. מגי

מדוע השם שלי צבוע באדום? מה קרה החלפתי את אקסי? לא עליתי צפונה פשוט ניסיתי להתנחם ולהרגע בחברת נכדי המקסימים. נחמד שאני חסרה אבל אין לי כל כך מוזה בימים טרופים אלה כמה שאנחנו מתלוננים על השגרה אני מאמינה שכולנו היינו מקבלים אותה חזרה בזרועות פתוחות. לגבי הגרים וחיים בחו"ל אני מעדיפה לא להגיב כאשר הם מדברים על עצמם אנחנו ואנחנו...... והמבין יבין. הייתי לפני כשנתיים בקנדה בארוע בו הופיעה להקת צעירים מקסימים מחיפה ולאחר מכן שרו כולם את ההמנון שלנו. חשתי גאוה עצומה אבל הרמתי גבה כאשר הישראלים שיושבים שנים על סיר הבשר בקנדה שרים " להיות עם חופשי בארצנו" יסלחו לי כל אלה שאני פוגעת בהם.......

magy

New member
להיות עם חופשי,,,,,,, באאאארצנו ,,,

ארץ ציון וירושלללללללללללללללהיייייייייייים רק את ואני פה כולם נטשו............

לא הוגן ציפורת ../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif

צריך לא מעט עזות נפש לדבר בגנות אנשים שאין לכם שמץ של מושג מה הם עושים ומה הסיבה שהם בחו"ל, אילו ידעת יתכן והייתם נכנסים לחדר האטום גם ללא אזעקת טילים ולו משום הבושה ונשארים שם לזמן רב עד תעבור הבושה. לא כולם יושבים על סיר הבשר ולא כולם נמצאים שם מתוך בחירה למרות שאינני פוסל אף אחד שנמצא איפה שהוא בוחר להיות, .מבחינתי כל מי שגאה לשיר את התקווה ובמיוחד בחו"ל ראוי להערכה. ומילה על יערה, אישה יקרה, אומרים שאין אומרים שבחו של אדם בפניו אבל אחרוג מהכלל הזה ותסלח לי גם יערה , אינני חושב שאתם ראויים למישהי כמוה, מהיכרותי אותה היא משכמה ומעלה מרמת רבים כאן, בודאי מכל מיני מחרחרי ריב, קנאים, מתוסכלים, מפוצלי אישיות וכו', קראתי עקיצה כאן, קראתי עקיצה שם, גם ע"י מנהלת הפורום, לטעמי זה גובל בחוצפה ובחוסר הגינות. אני בטוח שיהיה ליערה מה לאמר בנושא, אינני מדבר בשמה והיא לא זקוקה לכך, הרגשתי צורך לאמר את אשר על ליבי לפני שאומר לכם יפה שלום, תהנו מהפורום והרבה הצלחה בכל אשר תפנו. תודה למרי, אשה מההרים, נסיכה, גאיה, צלליתה ויסלחו לי מי ששכחתי...נעמתם לי מאד, תודה.

מה קרה? שלפנו צפרניים? מהיכן

הזכות לסגנון הדבור שלך?כל זמן שקבלת את הבמה המלאה ושבחים נהנית? זכותו של כל אדם בפורום להביע דעתו מבלי ש"יכנסו" בו. האם הפכת להיות סניגור של...... אני מאמינה שהיא יודעת לעשות זאת נפלא. הפורום מקום פתוח לכניסה וליציאה..... שיהיה לך בהצלחה רבה בפורום הבא בו כנראה גם תהיה כוכב לזמן מה.......

אתם פשוט משועממים ובעיקר את צפורת

לא יאמן מה יש לך לעשות על הבוקר. לבוא ולהשתלח באנשים. בטוחה אני כי אינך עובדת ומרוב שעמום את משתלחת בכולם. מצטערת לומר אבל שימי לב מעט לתגובות שלך לאחרונה. את יושבת במרומי האולימפוס ומעבירה ביקורת על כל העולם. טענות מפה ועד הודעה חדשה יש לך על כולם. הגברים הם כאלו וכאלו... החברויות כאן הן כאלו וכאלו.. אלו שגרים בחו"ל הם כאלו וכאלו... הועלת להסתכל פעם אחת על עצמך?! ויפה שעה אחת קודם לעשות זאת. מה הבעיה שלך עם אקס בריבוע? נראה לי שזו הבעיה שלך עם עוד הרבה..... ולא בקטע של ביקורת אלא מהצד תסתכלי קצת על עצמך במקום לשבת באולימפוס שלך ולהעביר ביקורת על כל העולם וסבתא שלו... מקווה שאין עוד הרבה כמוך בעולם כי גם כך העולם שלנו קטרני וביקורתי ואת רק מוסיפה... סתכלי מעט על עצמך במראה ותשאלי את עצמך...."זה פייר מה שאני עושה לכל העולם?" מ שיהיה לך יום טוב וקצת פחות ביקורתי על כל העולם... נסי להסתכל קצת לתוך נשמתך הטועה והתועה

שלום רב לך "אני ושוב אני"

אני מרשה לעצמי להגיב על דברייך. 1. אני שמחה שאת עוקבת אחרי בדבקות 2. האם את פסיכולוגית במקצועך שאת עושה לי אפיון אשיות בקלות כזו? 3. אני יודעת שאנשים רבים מאוד ואת ביניהם אוהבים להגיד דברים שימצאו חן בעיני כל העולם ואשתו ויתנו להם תדמית של נחמדים. אני אומרת מה שאני חושבת ומרגישה 4. אני עובדת עבודה מאוד מענינת ויצירתית מהבית 5. ממש אין לי סיבה וזמן להיות משועממת 6. אני מתנדבת עם קשישים וגם עם חולי סרטן כך שחיי מאוד מענינים ומלאי ספוק 7. אין לי בעיה לא עם איקס ולא עם גברים וגם לא עם נשים 8. אני ממש לא באולימפוס ומי שמכיר אותי יודע זאת 9. חבל שאין עוד הרבה אנשים כמוני שמוכנים לתרום הרבה זמן ואנרגיות מחייהם בהתנדבות למען הקהילה 10. נפשי ממש לא תועה לפעמים כמו כולם אני טועה וגם מוכנה להודות בפה מלא כאשר זה קורה מקווה שהבהרתי את עצמי. משום מה יש לי תחושה שאת או אתה הופעת ברצח האופי שעשית לי מתוך הפורום עם ניק שונה.

אקס יקר.

מזדהה ,מבינה ומסכימה עם דבריך. גם אתה נעמת לי בפורום,הכנסת הרבה ענין וחום אנושי ועל כך תודה. טבעי שיהיו חילוקי דיעות.זכותו של כל אחד לדבוק בתפיסת חיים שהוא מאמין בה וזה לא אמור לגרום למישהו אחר להרגיש פחות ערך בגלל זה.כמובן גם הדיעה הלא מקובלת לא אמורה להתיר לאחר להשתלח,לזלזל ולעקוץ. הרבה פעמים רוצים לשמור על שלום בית ולא לעורר ויכוחים.או לא לומר מה באמת מרגישים בענין מסוים וזאת הטעות ...כי ההתאפקות גורמת לתחושה לא נוחה ולהתפרצות. בתופעה הזאת נתקלים בכל מקום וחבל שזה כך. משפטים שאני אוהבת: מותר לא להסכים,תתווכח,אך אל תעליב ואל תגרום אי נעימות דרך ארץ קדמה לתורה הצורה בה אתה אומר את הדברים חשובה בדיוק כמו הדברים שאתה אומר ובימים טרופים אלה..כשיש המון מתח באויר....וחלק מחברי הפורום נמצאים בצפון ומרגישים בכל רגע ורגע את המלחמה.חשוב שבעתיים להיות סבלניים ומאוחדים.משפחות מאבדות את היקר להם מכל...בשבילם הכל יראה מעתה טפל ולא חשוב. בואו נעריך מה שיש לנו בחיים. מאחלת ימים שקטים ומחזקת את חיילנו.

leo11

New member
סליחה

יערה,,,, סליחה שאני שואל,,, האם את חיה בארץ או שאת "פטריוטית" שחיה בחו"ל????

leo11

New member
מה, באמת ??

חה חה,, הצחקת אותי,, ממש "חוכמה" להיות אלפי קילומטרים ממה שקורה כאן ועוד להגיד שהם פטריוטים. גמ אני פטריוט של כל מה שקרה באפריקה, כשחילו שם מליונים, אה, גם פטריוט של היגוסלבים והצ'צ'נים,,,,,

magy

New member
ליאו.............. ברחת מהמקלט?

שב פה......... תיכף נלך להתקלח....... כי אנחנו פה כבר כמעט שבוע........סגורים בחדר האטום............ אני אפילו לא נוסעת למרכז.........כמו שעושים אחרים ואין לי שום טענה נגדם.............להיפך שיהנו......... בעצם, למה אני לא נוסעת קצת דרומה? זה לא ייחשב למעשה בגידה............הא? חחחחח

leo11

New member
ממש לא magy

הי מאגי, סליחה על האיחור בתגובה אני האדם הלא לכון לבריחה ממקלטים. אני לא גר בצפון אלא במרכז באיזשהו מקום אך ליבי עם כל אלה שנמצאים בצפון וברור לי שאלה לא חיים קלים, תרתי משמע. אה, כן, לא אני לא אחשיב אותך כבוגדת אם תקחי קצת חופשה כדי לנשום בצפון, אני עצמי הייתי מוכן לארח אותך או מישהו מהצפון, פשוט אין לי אפשרות "טכנית" לבצע זאת. בכל אופן, שמרו על עצמכם שם ומאחל לכולם "סיום" מהיר ורגוע. ליאו

למעלה