יום הולדת

גאיה ק

New member
יום הולדת

חזרתי עכשיו ממסיבת יומולדת. המוסיקה היתה שקטה שקטה..שלא להפריע לשכנים לראות TV..שאני איווררתי ממנה את הראש. סוגרת את היום בפורום. המשך לילה שקט לכולנו ולילה במיטות האורגינליות לתושבי טווח הטילים!

בוקר ויום טוב לכם ../images/Emo20.gif

מוזמנים לאירועים בימים כאלה?הולכים ? מוותרים? יום טוב ושקט

|חימגי בקר טוב גם לך. נקווה שזה ירד

ל - 0 אזעקות ונוכל לחזור לשגרה שפתאום הופכת להיות ברוכה

ציפורת.......כשהשיגרה משתבשת לנו

אנחנו מעריכים יותר את המובן מאליו והשיגרתי. רואה שהאדומים מתחלפים
ברכות להיותך אדומה. ככה זה כמתרגלים לנוכחות של אנשים בפורום
וחסרונם אחכ' מורגש.

Yaara77

New member
אני הייתי הולכת

לכל דבר שמהווה חלק בריא בשיגרת החיים במיוחד לשמחות וחוגגת עימם מכל הלב שמחות הן אושיות חיינו ואותן צריך לטפח

גאיה ק

New member
הולכים גם הולכים,מרי

מבלי להתלבט ו/או להתבלבל.(גם אם זה היה בצפון) מגי,חושבת/ים עליך/ם כל הזמן! מה שלומך¿
בך/ם ,בבתי,על העמידה ב"טרטורים". מחזיקה אצבעות ומתפללת בשקט בשקט. חזקו ואימצו! חזק חזק ונתחזק!

magy

New member
בינתיים קרה משהו טוב בכל הרע

נשארתי בלי כסף ולא יכולתי להוציא כסף מהבנק כי הוא סגור.. אז תשאלו למה לא עם כספומט? כי עיקלו לי לפני חודש את החשבון כי לפני 15 חתמתי ערבות למישהו.....(בעלי) אז אם אני לא יכולה לשלם מעל חצי מיליון שקל ........ שעליהם אני חתומה (כמובן שהסכום במקור זעיר) אז עיקלו לי את החשבון............ עונש......... פניתי ללשכתה של שלי יחימוביץ במייל, ואחרי רבע שעה......... קיבלתי טלפון מיו"ר ועד הבנק של הבינלאומי עם הבטחה לפנות גם למפקח על הבנקים........ ומייל תשובה... כזה טיפול.......לא קיבלתי מעודי משום ח"כ או שר...... מהיר ויעיל........ צביה שלום, יו"ר ועד עובדי הבנק הבינלאומי חנוך לבנה קיבל את מספר הטלפון שלך והוא יתקשר אלייך בנסיון לעזור. בנוסף, מתוך ידיעה כי רבים נמצאים במצבך, אנו נפנה למפקח על הבנקים על מנת שימצא פתרון מערכתי למצוקה זו. בברכה, עמית בן-צור ע.פרלמנטרי לשכתה של שלי יחימוביץ

מגי.לא נעים

שמעקלים את החשבון.ובכלל ......בעיה לחתום על ערבות ....כשבעל החוב לא יכול לעמוד בתשלומים. טוב שהיה למי לפנות שיטפל בענין במהירות.בתקווה שאכן ימצאו פתרון מהיר כפי שהבטיחו.

כל המשפחה

מוזמנת למסיבת גיוס של הבן של גיסתי ליד נהלל.עדיין לא קיבלנו הודעת ביטול.אולי כי זה תלוי בהתפתחויות ולרגיעה במצב.

magy

New member
לנו יש ברית ובריתה ביום שישי באולם

אבל כל החבר'ה במרכז.........אין להם אומץ לחזור עם הקטנים..

הדאגה הכי גדולה היא

לקטנים ואפשר להבין אותם.הטראומה לקטנים שחשו ושמעו את הדי ההתפוצצויות.שראו את ההורים בחרדה תלווה אותם.

Yaara77

New member
יום הולדת חגיגה נחמדת

החיים נמשכים בעוז למרות כל ההפרעות וחגיגות נחמדות רק מסייעות. אני משוכנעת שגם חתונות מתקיימות וגם בריתות ושאר מסיבות. לבריאות ולאושר. יום שקט שיהיה למרות המלחמה המפחידה. בא לי לצאת עתה לנופש בגליל, לרחוץ בירדן ההררי. אוגוסט... יערה

יערה סליחה שאני מרשה לעצמי להגיב

לדבריך. אתמול צלצלה לי חברה ישראלית שנמצאת בקנדה. היא דברה בערך כמו שאת מדברת........

Yaara77

New member
כמובן

כשנמצאים רחוק ומרבית המשפחה בצפון הארץ כשנוף ילדותי הם הכרמל והגליל כשקשה לי שאת כל הסובבים אותי בכלל לא מעניין מה קורה בישראל ואין סיכוי שיבינו כשהחדשות מתעמקות בפינוי התיירים שלהם... כשמראיינים ממושכות מישהי שסבלה מאד בפינוי - נסעה יומיים באוטובוסים... או אז אני מעדיפה נופש בנוף המוכר, בשפת אימי, בצל הקטיושות ובלי הטימטום האירופי. לזה אני רגילה משחר נעורי. אולי צריך להתרחק לזמן מה כדי לקבל פרספקטיבה על מה שנקרא "הבית". אחרי הכל - קורות חיינו שזורים בתאריכי מלחמות. כולל הצראללה הנוכחית שברמה הלאומית והבי"ל, כנראה שתועיל יותר משתזיק. אז נבוא כולנו לנופש בגליל. ממש לא רע. חיבוקים יערה

יערה....אנשים שנמצאים

בחו'ל אומרים שהם מרגישים יותר ישראלים דווקא כשהם מחוץ למדינה.הפטריוטיות מתחזקת יותר.

magy

New member
איזה כיף להיות פטריוט..............

בחו"ל הקרירה והרגועה........ ממש כיף......... הלואי על כולנו......... בעיקר השבוע.....

../images/Emo45.gifמכירה כמה

ישראלים שיצאו לנפוש בחו'ל [לפני שהתחיל הבלגן] והם עדיין נופשים.אני בטוחה שליבם בארץ .אבל......למה בעצם לעצור את הנופש?

למעלה