יום הדגמות של שרקו

ה ט ו ח ן

New member
הייתי בטוח שההודעה הקודמת שלך הייתה

צינית .... עכשיו בלבלת אותי ....

כמו שאתה בטח יודע, האופנוע שאתה רוכש זה רק חלק אחד מ'החבילה' איתה אתה צריך לחיות. אז יופי שיש לו אוהלינס ושילדת אלומיניום, אבל ה TM נחות מ KTM בהרבה מובנים לדעתי הרבה יותר חשובים. כמה חלפים תוכל למצוא ב אי.ביי. לTM וכמה ל KTM ? כמה אפטר מרקט תוכל למצוא ל TM וכמה ל KTM ?!
ואז כמובן יש את סיפור הערך המוסף של היבואן עצמו. אני בטוח שהפטיש היהודי ישמח שאני עושה לו ת'עבודה .... בכל מקרה מדל"ב אתה מקבל:
1. מחסן חלפים ראוי לשמו ש(בד"כ)מתומחר באופן הגיוני.
2. יבואן ש(בד"כ) עומד מאחרי הכלים שלו והאחריות שהוא נותן להם. עדיין צורמת לי כל ההתנהלות של TM מול שמש ... היה רוכב מירוצים שלהם, האופנוע שלו אכל בוכנות וצילנדרים, כשביקש לעזוב חייבו אותו בכל העלויות הנ"ל .... בדל"ב זה לא היה קורה ....
3. שירותי טרייד-אין טובים. מדובר ביבואן גדול, ככה שגם כשהשוק חלש יש לו חוסן כלכלי 'לבלוע' כלים ולחכות לתקופה טובה יותר.
3. פריסת מוסכים וסוכני מכירות ברמה ארצית.
4. שיעורי חברה. מועדון חברים שמארגן טיולים ופעילויות.
5. קבוצת מרוצים.

למען הסר ספק, אישית הייתי מעדיף יבואן רזה ככל הניתן. מצידי שמישהו ישווק אופנועים בחצר האחורית שלו. מה שכן הייתי רוצה זה מחירי חלפים הוגנים (גם אם פחות זמינים), ועמידה מוחלטת מאחרי הכלים שהוא משווק. כל השאר מבחינתי זה בולשיט. אין לי בעיה שאם אני צריך חלק מסויים הוא יפרק אותו מאיזה אופנוע הדגמות עד שהחלק יגיע מחו"ל, ומצידי שלא תהיה לו בכלל קבוצת מירוצים ו/או טיולי מועדון. הכל בהנחה שאת החיסכון בעלויות הוא יגלגל למחירי אופנוע נמוכים. זה בערך מה שקורה עם GG. הלוואי ו KTM היו עוברים לשיטת תמחור כזו ....

מה שקורה עם TM זה שירותים של יבואן רזה, עם מחירים של יבואן שמן מאד .... אז בבקשה אל תשווה בכלל את מה שאתה מקבל מ TM לבין מה שאתה מקבל מ KTM.

idana30

New member
חשבתי שאני היחיד שחושב ככה

אין שום דבר אקזוטי ב-TM.
שלדת אלומיניום שלא מוסיפה שום דבר.
בולמי אוהלינס שהיו גם בגאסגאס בדגמי נמבוטין וסרוונטס שהיו יודעים לגהץ רק מ-100 קמ"ש ומעלה (אומרים שיש רוכבים שעדיין סובלים מפרקינסון בעקבות רכיבה על הבולמים האלה)
0- חלקי אפטר מרקט או חלפים להזמנה מחו"ל!

אתה משווה TM לKTM? תשווה בין הכלים

ולא מי עושה לך יותר נעים בגב

אני מכיר שני רוכבים עם TM שמרוצים מהכלי ברמה שהם לא הכירו מעולם ומרוצים מאוד גם מהיבואן ובמיוחד מהיחס האישי שלו

לא מכיר את הסיפור של שמש ממקור ראשון כך שלא אביע דיעה אבל איך קבעת שדבר כזה לא יכול לקרות בדלב? הרי שמה מה שקובע זה כמה אתה מקושר ולמי

ה ט ו ח ן

New member
שים לב מה שורש הויכוח כאן: עניין

תמחור האופנועים. מסתבר שכשיבואן מוכר אופנוע, הוא לא מוכר רק ערימת ברזלים, אלא עוד הרבה דברים מסביב.

לכן השוואות של תמחור, צריכות לכלול בתוכן את כל החבילה שאתה מקבל, ולא רק את האופנוע עצמו !!

KTM 620

New member
סיסו אני לא יודע מהיכן התחיל הויכוח

אבל נקודתית בעניין התייחסותך למחיר, אין שום קשר למחיר המוצהר ומחיר המכירה.

אצל אף אחד !!!

KTM 620

New member
מרכיבת התרשמות של מספר שעות

הופתעתי מאוד.

מכל מה שרכתי עליו עד היום, לדעתי כל אחד מהם הוא הטוב ביותר בקטגוריה שלו...

למעלה