יום הדגמות של שרקו

a c t i v e X

New member
אני רכבתי עליו וזה כלי פגז שבפגזיים

ה300F שלהם קל ברמות של 125 דו"פ. המנוע מדהים (בקטגוריית 4T קטנים, כן?) . בשרני מספיק למטה ומיילל למעלה בלי להיחנק. ההזרקה והתגובה מצויינים, המנוע זריז בתגובה בלי להיות אגרסיבי ומעייף (כמו בׂKTM350) ולהגיע לכיבויים מעצבנים בקטעים טכניים. ממש מרשים.
ההרגשה והתנוחה רייסרית, עושה חשק ומעט מזכירה KTM, בלי להיגרר לתחושה הKTMית של לשבת על ציר ההיגוי, עם העצבנות יתר וכו'.
המתלים אחלה. אמנם WP, אבל עובדים יפה. של הX מעט טובים יותר באספקט של דרופים (פחות יורדים, בלי לאבד מהשיכך בקטנות), אבל בשרקו המתלים בהחלט מוצלחים, עם בטחון בגז וספיגה טובה באיטיים ובטכני. זה קשור כמובן גם לשלדה וזויות ולא רק ל"צינור וקפיץ"
דבר קטן ומוזר- הידית ברקס הרגישה לי "דקה". מעט חדה בתחושה... הגובה שלה קטן למה שאני רגיל.

אבל בכללי השרקו עולה על הX בהרבה דברים, גם בדינמיים וגם במסביב- מגיע עם מאוורר, גימור טוב, יפה ומיוחד. הייתי שמח לכלי כזה (לפחות לרכב עליו)

צריך לתת לחבורת הרומניאקס לטחון עוד שעות מנוע ולראות את האמינות והעמידות

odeser

New member
במחיר הזה שהשאר בסוכנות לדגמן

במחיר הזה שהשאר בסוכנות לדגמן

TheMadHatter

New member
זה שונה כי

היום המחירי שוק זולים יותר מהמחירים האלה גם של המותגים שהזכרת,ואתה בציפיה שכאשר מוכרים לך אופנוע בשנתו הראשונה או השניה
ואתה למעשה משמש אחד מצוות הפיתוח ובקרת האיכות של מוצר חדש - למחיר אטרקטיבי.

בלי קשר לזה רכבתי על שני האופנועים האלו ומדובר בכלים מרשימים ביותר.

ממש לא יאמן שהדו"פ הזה הוא דגם חדש בשנתו הראשונה - מדובר בכלי שמרגיש מעולה,עובד מצויין ונותן ביטחון,מניע בנגיעה.מבחינתי למעשה הדו"פ הטוב ביותר
שרכבתי עליו עד היום.

אתה ממציא כאן תמחור מדהים שלא תופס בשום מקום

בעולם אולי למעט פיתוחי מחשוב/סלולר כאלה ואחרים ואפילו לא...אולי אפליקציות.

ראשית,בוא ננחת על הקרקע הדו"פ של שרקו "רץ" ע"י רוכבים שלהם כבר שנה ,בדיוק כמו שKTM "מפתחת" את החידושים שלה ע"י קבוצת המרוצים.

שנית,רב המחירים של המותגים שאקטיב הזכיר נעים סביב 68-70 לדו"פ 250 וסביב 72-75 ל 250/300 4T (למעט גאסגאס) .

יש מותגים שיוצאים במבצעי החדרה וזו אסטרטגיה / החלטה של היבואן המקומי שבמקרה של HM - עשה מבצע חדירה מדהים ב2010 עם הCRF-R ב58000.

לדעתי זו היתה טעות ,כי לאנשים המחיר נתפס ואח"כ לא זכור לי שמישהו קנה אותו במחיר המלא שלו .

מאז ועד היום לא היו מבצעים כאלה ,וטוב שכך ,למרות שזה נשמע אידיוטי כי אני צרכן ויורה לעצמי ברגל ,אבל אם אני חושב שיבואן ,אז מבצעי כאסח כאלה ואחרים לא טובים לעסק.

אני דוגל בשיטת הכRוב - מה שאתה עושה? עשה בשקט...יש לא מעט דרכים להחדיר מותג חדש לשוק מבצעי כאסח כמו מחירי עלות פלוס מינוס - לא טובים לעסק במיוחד

שמדובר במוצרים שאינם בני קיימא אלא מותרות נטו.

ranzz

New member
זו השיטה שאתה דוגל בה?

מבצע רק למי שיודע שעם מספיק כוח הוא יקבל את המבצע?
ומי שלא יודע על המבצע, שישלם מחיר מוגזם?

ikelner

New member
אתה מעוות את מה שהוא אמר, ביג טיים.

הוא אומר שבמבצע של HM דאז, התמחור היה ללא רווח. לי זה נשמע הגיוני בהתחשב במחירים בחול והמיסוי בארץ.
לאחר המבצע, כשרוצים להרים את המחיר לתמחורו האמיתי כולל הרווח (ברור לי שלרובינו כאן רווח=מחיר מוגזם/גניבה/גזילה) זה נהיה קשה כי כולם תופסים את זה כ"ייקור" המוצר, שכן מחיר החדירה/מבצע נתפס כמחיר שוק סטנדרטי.
מה שאתה כתבת זה או שממש לא הבנת, או סילוף/פרובוקציה, וכבר ראינו שקל לסחוף את ההמון בקריאות בסגנון "צדק חברתי", ולא משנה כמה אמת יש מאחוריהן.

ranzz

New member
לא הבנת את התגובה שלי בכלל

הגבתי לכך שהוא אמר שהוא דוגל בשיטה של ה כRוב
יכול להיות שפשוט לא הגעת לשורה הלפני אחרונה בהודעה שלו

עם הניתוח שלך ושלו על מה קרה ב HM, אני מסכים לגמרי.

ikelner

New member
אם כך אז סליחה

לא יודע למה הוא התכוון בשיטת הכרוב. לדעתי הוא ניסה להדגיש שמבצעי כסאח לא טובים לא לעסק ולא לשוק. יכול להיות שהכרוב עשה עוד דברים בנושא, לא יודע, לא התעניינתי בכתומים שיוצרו בתקופתו...

כRובי

New member
זו אכן לא הייתה "השיטה"

"שקט" זה לא שיטה. זה רק סממן אחד מהמון משתנים. ואפילו לא הבולט\עיקרי או החשוב מביניהם.

השיטה ש-אני- דוגל בה ? למה אני יבואן ? כתבתי

את הדברים מנק' מבט של יבואן שעושה הנחות ולא רוצה שהמחירים יתפרסמו ,לא כסוד מפני הלקוחות אלא הגנה על המחיר מפני היבואנים.

בתכלס ,אתה הרי מספיק אינטיליגנט שאף אחד לא קונה אופנוע ב85000....

ranzz

New member
תאכלס זה היה משעשע

מן הסתם לא נכון, אבל משעשע

Alfa156 GTA

New member
משעשע בהחלט.

בטח בהתחשב בעובדה שבחיים לא תדע בכמה אני קונה את הכלים....

למעלה