יום אהבה שמח

אני

מי המרצה האהוב עליכם, ולמה? המרצה למשאבי אנוש מה המקצוע האהוב עליכם?שיווק ליד מי אתם הכי אוהבים לשבת?צחי מקום הישיבה האהוב עליכם בשיעור נמצא קדימה/אחורה/באמצע שורה שלישית באמצע איך הרגשתם בבחינה הראשונה שלכם?לא לחוצה איך הרגשתם בבחינה האחרונה שנבחנתם בה? לחוצה היכן אתם הכי אוהבים לשבת בהפסקה? מהי הדרך האהובה ביותר להעברת שיעורים משעממים?לשחק בפלאפון ולהתכתב הסטודנט האהוב עליכם ביותר הוא הסטודנט החנון/החרשן/הסטלן/אחר חרשן

הממ...

מי המרצה האהוב עליכם, ולמה? אין ממש מרצים אהובים, יש יותר בגבול של מחבבת: המרצה לספרות ילדים, המרצה להוראת מדעי החומר. מה המקצוע האהוב עליכם? ספרות ילדים ליד מי אתם הכי אוהבים לשבת? ליד ידידות מהכיתה. מקום הישיבה האהוב עליכם בשיעור נמצא קדימה/אחורה/באמצע- מקדימה או באמצע- מקום שאוכל לראות הכי טוב, העיקר שיהיה באמצע השורה כי מראים לנו הרבה סרטים, מצגות וכו'... ורצוי גם מקום שיש בו חיבור להטענה של הלפטופ. איך הרגשתם בבחינה הראשונה שלכם? מאוד התרגשתי,אבל נרגעתי תוך כדי... איך הרגשתם בבחינה האחרונה שנבחנתם בה? האמת ש... שביזות... היכן אתם הכי אוהבים לשבת בהפסקה? בדשא עם כולם
מהי הדרך האהובה ביותר להעברת שיעורים משעממים? עכשיו קניתי את הסימס החדש ביותר שיש, אז כנראה שזאת תהיה הדרך שלי להעביר שיעורים משעממים תודות ללפטופ שלי. הסטודנט האהוב עליכם ביותר הוא הסטודנט החנון/החרשן/הסטלן/אחר- הסטודנט החברותי, זה שאפשר לסמוך עליו שידאג שכולם יחייכו וירגישו טוב, שידע להחמיא כשצריך ולעודד ולתמוך כשצריך. לשמחתי יש איזו צדיקה אחת כזאת בכיתה שלי..

iknow

New member
הממ

מי המרצה האהוב עליכם, ולמה? דוד צילג, וזה למרות העובדה שלא ראיתי אותו מיימי במציאות. מה המקצוע האהוב עליכם? חדוו"א. ליד מי אתם הכי אוהבים לשבת? אני לא מאלו שזה ממש חשוב להם. מקום הישיבה האהוב עליכם בשיעור נמצא קדימה/אחורה/באמצע אין לי העדפה מיוחדת. איך הרגשתם בבחינה הראשונה שלכם? קקה. איך הרגשתם בבחינה האחרונה שנבחנתם בה? ההרגשה הייתה נהדרת, לפחות עד שהתחלתי לחשוב שוב על מה שעשיתי. היכן אתם הכי אוהבים לשבת בהפסקה? ההפסקה קצרה - קפה וחזרה לכתה. מהי הדרך האהובה ביותר להעברת שיעורים משעממים? לא יודע, אני מקשיב בדרך כלל.. הסטודנט האהוב עליכם ביותר הוא הסטודנט החנון/החרשן/הסטלן/אחר החנון המגניב.

iknow

New member
זאת בעיה, זאת הגדרה קצת חמקמקה

אני אגיד מה זה לא: זה לא מהחנונים האלו שיודעים לתכנת ממש טוב (מצטער שאני חוזר שוב לעניין מדעי המחשב, זה טבוע בי עמוק מידי כנראה), אבל לא יודעים מתי הייתה מלחמת העולם השנייה, למשל, או מהי אבולוציה או מי זה אורוול. מידה מסויימת של רוחב אופקים דרושה. איפה עובר הקו? אין לי מושג. זה לא מהחנונים שאם נציב מולם בן אדם, בקושי ידעו איך לתקשר איתו. מידה מסויימת של כישורים חברתיים דרושה. (שוב, אי אפשר לומר בפשטות איפה עובר הקו. לא צריך להיות הכי פופולרי בחוג כדי להתאים להגדרה, לצורך העניין, מספיק לדעת לנהל שיחת חולין מידי פעם). כמובן שיצורים לא נכללים בהגדרה הזאת, לא משנה כמה חנונים הם. גם, אסור להיות לחוץ תחת מכל מילה שהמרצה כותב על הלוח (כלומר, לא להעתיק כמו גולם את מה שכתוב על הלוח בדיליי של שלוש לוחות אחרי המרצה). כפי שאמרתי, הגדרה מעורפלת, ובטוח שכחתי לא מעט דברים.

SpyKid

New member
ובכן,

קשה להגדיר זאת במדוייק, אבל אני אנסה - מישהו שאוהב משחקי מחשב ושיחק בהמון כאלה, אוהב אנימה, מדע בדיוני ופנטזיה, מתלהב מדברים כמו לחימה בחרבות (או כל דבר אחר שנראה כאילו לקוח מאחד מהמקורות הנ"ל), לומד משהו מגניב כמו מתמטיקה, פיזיקה או עדיף - מתמטיקה-פיזיקה, יכול (ואוהב) להסביר כל מיני דברים מגניבים בתחומים הנ"ל. ידע בנושאים אחרים לא רלוונטי. לא אוהב לצאת ביום שישי, ואם כבר יוצא מהבית אז כדי להיפגש אצל חברים ולשחק במחשב (או Friday Night Magic
). לא חייב לקיים את כל התכונות הנ"ל - אפשר גם חלק. זהו

iknow

New member
אני לא חושב ששמעתי מעולם על בחורה

שמקיימת את התכונות הללו. גברים - יש טונה של כאלו- הרי את מתארת את החנון האמריקאי הקלאסי. אבל בחורות? את נשמעת לי יותר ויותר כמו איזה זן נדיר של בחורות. כאילו מה? עוד שניה תגידי לי שאת לא אוהבת שופינג? מה שכן, את יותר ויותר מצטיירת לי כמו בחורה שהייתי רוצה לפגוש פנים אל פנים, מאוד לא שיגרתית.

iknow

New member
ומה עם דובים וכריות על המיטה?

גם את זה אין לך??

SpyKid

New member
דובים וכריות?

לא... בד"כ יש חתולה (חיה) או מחברות אינפי על המיטה שלי.

maverick 42

New member
בחורה שאוהבת מג'יק!?

אני זוכר כשהייתי משחק בזה (לפני המון שנים, כשהייתי עוד צעיר ותמים
), היו אולי 3 בנות כל פעם. אולי. ובאמת את מחפשת את המגה-חנון, אה? עצה שלי - לכי לכזה טורניר מג'יק, זרקי אבן, ואת מוצאת לפחות 5.

SpyKid

New member
אני לא מחפשת, זה בסדר ../images/Emo13.gif

נחמד לשמוע שאתה יודע לשחק מג'יק. אם יהיה אי פעם מפגש פורום אפשר לארגן טורניר.

maverick 42

New member
שמעי...

פעם אחרונה ששיחקתי היה לפני בערך 4-5 שנים... אבל הייתי די טוב! לפי DCI הייתי בחמיישיה הראשונה בארץ
גם הייתי מארגן טורנירים והכול. מה שנקרא: full-fledged geek דווקא מצחיק שאת בדיוק מזכירה מג'יק. חבר שלי שגם הפסיק לשחק בערך מתי שאני הפסקתי (אם לא לפני) פתאום זרק שנקפוץ לטורניר sealed או draft סתם בשביל הכיף. אנחנו רק מחכים שיהיה אחד שיסתדר לנו עם הלימודים

Eternal Thought

New member
איזה יופי ../images/Emo13.gif

למעשה לא שיחקתי כבר כמה חודשים, אבל לפני זה הייתי בתחרות Prerelease של Time Spiral. SpyKid.

Sole Survivor

New member
נו טוב גם אני. שאלון נחמד

חדשה.. גם בכותלי הקמפוס Love is in the air מי המרצה האהוב עליכם, ולמה? הסמסטר (וגם סמסטר הבא- מרצה צעיר וחמוד וחתיך, מזכיר לי מישהו שאהבתי. אבל המרצה הזה לא להיט בהעברת חומר. אבל לפחות נעים להסתכל מה המקצוע האהוב עליכם? חומרים ביו רפואיים. אז מי אם לא היה לי פסיכומטרי לרפואה זה לא אומר שאני לא רוצה להיות רופאה
ליד מי אתם הכי אוהבים לשבת? כאלה שמקשיבים וכותבים ויכולים לעזור אם לא הספקתי ולהפך מקום הישיבה האהוב עליכם בשיעור נמצא קדימה/אחורה/באמצע שורות 2-3 איך הרגשתם בבחינה הראשונה שלכם? בתואר? הכח ניראה חדש ומשונה. לעשות מבחנים על כסאות סטודנטים בעע אבל עכשיו מתורגלים איך הרגשתם בבחינה האחרונה שנבחנתם בה? זה היה במקצוע שאני אוהבת אז נחמד... היכן אתם הכי אוהבים לשבת בהפסקה? בימים מעוננים חלקית איפה שיש שמש ובימים חמים על הכורסאות בקפיטריה מהי הדרך האהובה ביותר להעברת שיעורים משעממים? גם שמשעמם אז כותבים הסטודנט האהוב עליכם ביותר הוא הסטודנט החנון/החרשן/הסטלן/אחר הסטודנט החכם המצחיק ואם אפשר אז גם חתיך
שאלה נוספת שבא לכם לשאול את חברי הפורום, לבחירתכם

למעלה