יום אהבה שמח

מתן4ל

New member
כמובן,

זה לא הבטחה שתקבל 100. כל מה שחומר פתוח אומר זה שמותר לך להכניס כל דבר (ספר, דף שכתבת או צילמת וכו') למבחן. הרי אף אחד לא מצפה ממך שתשנן חומר בעל-פה. את לא נבחנת עם חומר פתוח?

the last anigma

New member
זה תלוי בקורס

אגב, מבחנים עם חומר פתוח הם יותר קשים בדרך כלל, לפי ניסיוני הקצר עם חומר פתוח (3 מבחנים מתוך 15 מאז תחילת התואר) בגלל שהחומר פתוח המבחן מתמקד יותר במחשבה ויישום של החומר ולא בשאלות על מה שנלמד פרופר.

PianoGirl20

New member
לא, אני ממש לא נבחנת עם חומר פתוח..

בחיים שלי לא שמעתי על כזה דבר. כלומר, אני יודעת באמת שבאוניברסיטה הפתוחה יש משהו כזה, אבל זה פשוט נשמע לי מוזר..איזה סוג מבחן זה שאתה יכול להכניס אליו את החומר?.. זה פשוט ממש מוזר לי. טוב, אולי כי זה האוניברסיטה הפתוחה..לא נראה לי שבעוד מקומות יש את זה. וכן, מן הסתם מצפים ממך שתלמד את כל החומר בע"פ, זה המהות של מבחן....

Musi© Gi®l

New member
חחחחחחחח זה ממש לא קשור להיותה

של אוניברסיטה פתוחה. רוצה עוד שוק? אפילו הבגרות , בבית ספר, שעושים, במחשבים- זה עם חומר פתוח [אאל"ט] אבל טוב, יש לך תירוץ, למדת בחו"ל

ChilD SouL

New member
במשפטים לדוג' כל המבחנים עם חומר

פתוח. הרי את לא מצפה שיבקשו מאנשים לזכור מיליון חוקים ודינים. אין זה אומר שהבחינה קלה יותר, אם כבר אז ממש להפך. מבחנים עם חומר פתוח זה קקי.

PianoGirl20

New member
טוב...אוקיי.

אז כנראה שטעיתי... אני פשוט באמת לא ידעתי שדבר כזה קיים. (ותאמינו לי שגם בפסיכולוגיה יש מלא חומר לזכור, ועדיין אף אחד לא נותן לנו להכניס ספר למבחן..).

הייבי

New member
זה לא נכון

יש הרבה מאוד מבחנים עם חומר סגור במשפטים... לטוב ולרע.. (וחוץ מזה, יש המצאה נהדרת של סגור עם קובץ חקיקה.. שזה בכלל תענוג- אוסף של חוקים בלי הסבר מה הם אומרים ולאן הם שייכים...)

SpyKid

New member
...

מי המרצה האהוב עליכם, ולמה? מבין אלה שאני לומדת אצלם - כנראה רום פנחסי, כי הוא משעשע. באופן כללי - צילג, כי הוא המלך. מה המקצוע האהוב עליכם? אינפי 1 ליד מי אתם הכי אוהבים לשבת? חבר שלי מקום הישיבה האהוב עליכם בשיעור נמצא קדימה/אחורה/באמצע? מקדימה, עדיפות לשורה ראשונה. איך הרגשתם בבחינה הראשונה שלכם? אל תשאלו... איך הרגשתם בבחינה האחרונה שנבחנתם בה? זו הייתה אותה אחת. היכן אתם הכי אוהבים לשבת בהפסקה? בחווה הפקולטית מהי הדרך האהובה ביותר להעברת שיעורים משעממים? אין ממש שיעורים משעממים (חוץ משפת סי, שלשם לא הייתי הולכת במילא). הסטודנט האהוב עליכם ביותר הוא הסטודנט החנון/החרשן/הסטלן/אחר? חנון כמובן.

unholy

New member
יום האהבה...נוטוב

מי המרצה האהוב עליכם, ולמה? מר אלי להר. איש גדול בפני עצמו...החליט שכל הנושא שאנחנו לומדים לא מעניין מספיק ועשה לנו הרצאות על ההסטוריה של המתמטיקה...בתחילת השיעור הוא אמר לנו להניח עטים כי זה לא יהיה בחומר ואז סיפר לנו את הטלנובלה של המתמטיקה...מי בגד במי,מי נלחם במי ועל איזו משוואה...מי ניצח את מי בדו קרב משוואות וכו' וכו' מה המקצוע האהוב עליכם? מערכות לוגיות ספרתיות...זה פשוט קורס בלוגיקה וזה פשוט צורת חשיבה כיפית...יש שאלות שזה מרגיש ממש כמו לבנות בלגו ליד מי אתם הכי אוהבים לשבת? ליד אנשים שהם לא חברים טובים שלי...זה מכריח אותנו להיות באינטראקציה וזה פותח לי אנשים חדשים להיות איתם. סמסטר שעבר למדתי עם איזו מישי ממש ממש נחמדה (שלצערי לא לומדת איתי) והאינטראקציה עם המין הנשי בין כותלי האוניברסיטה עשתה לי ממש טוב (בעיקר לציונים של אבל בכ"ז) מקום הישיבה האהוב עליכם בשיעור נמצא קדימה/אחורה/באמצע אמצע... איך הרגשתם בבחינה הראשונה שלכם? פחד...שנגמר בשניה שקיבלתי את המבחן וראיתי שבחומר הפתוח יש לי תשובה ל2 מתוך 3 השאלות בבחינה איך הרגשתם בבחינה האחרונה שנבחנתם בה? סבבה...חוץ מזה שלא למדתי משהו אחד וזה הופיע במבחן אבל בקטנה לגמרי...היה מבחן סבבה היכן אתם הכי אוהבים לשבת בהפסקה? תלוי נורא איפה חברים שלי...בעיקר מחוץ לכיתה מהי הדרך האהובה ביותר להעברת שיעורים משעממים? לא נכנס לשיעורים משעממים. למעשהל א נכנס לשיעורים כמעט בכלל...כשאני נכנס זה רק לשיעורים שנותנים לי 100% ואני לומד מהם הסטודנט האהוב עליכם ביותר הוא הסטודנט החנון/החרשן/הסטלן/אחר הסטלן אני מניח...יותר בראש שלי, אפשר לדבר איתו על דברים חוץ מלימודים (למרות שאני מדבר המון על לימודיםP:) אבל בעיקר כל מי שנחמד

Musi© Gi®l

New member
טוב אפשר גם ?

מי המרצה האהוב עליכם, ולמה?
מהסמסטר הקודם? ממ המרצה לחדו"א, כי יש לו יציאות משעשעות. מה המקצוע האהוב עליכם?
חדו"א אני חושבת, הייתי אומרת אולי גם אנטומיה אבל די בא לי להקיא מזה כרגע. ליד מי אתם הכי אוהבים לשבת?
לא משנה לי כל עוד ישתקו. מקום הישיבה האהוב עליכם בשיעור נמצא קדימה/אחורה/באמצע
מקדימה עם כל החנונים איך הרגשתם בבחינה הראשונה שלכם?
היה קליל, פיסיקה נו. איך הרגשתם בבחינה האחרונה שנבחנתם בה?
היה ממש קל אבל מה לעשות שכשצריך לזכור אני נעשית סתומה היכן אתם הכי אוהבים לשבת בהפסקה?
אין כאלה כל כך. מהי הדרך האהובה ביותר להעברת שיעורים משעממים?
טבלת יאוש
הממ או סתם חצי לישון הסטודנט האהוב עליכם ביותר הוא הסטודנט החנון/החרשן/הסטלן/אחר
מה?

למעלה