יום אהבה שמח

Lir האחת

New member
יום אהבה שמח../images/Emo23.gif

גם בכותלי הקמפוס Love is in the air
מי המרצה האהוב עליכם, ולמה?
מה המקצוע האהוב עליכם?
ליד מי אתם הכי אוהבים לשבת?
מקום הישיבה האהוב עליכם בשיעור נמצא קדימה/אחורה/באמצע
איך הרגשתם בבחינה הראשונה שלכם?
איך הרגשתם בבחינה האחרונה שנבחנתם בה?
היכן אתם הכי אוהבים לשבת בהפסקה?
מהי הדרך האהובה ביותר להעברת שיעורים משעממים?
הסטודנט האהוב עליכם ביותר הוא הסטודנט החנון/החרשן/הסטלן/אחר שאלה נוספת שבא לכם לשאול את חברי הפורום, לבחירתכם

100vardit

New member
../images/Emo23.gif

מי המרצה האהוב עליכם, ולמה? לסטטיסטיקה א'.הוא היה מרצה צעיר וממש קליל.העביר ת'שיעור בכיף,ואם הבנתי משהו-זה באמת בזכותו(והציון מעיד על כך) מה המקצוע האהוב עליכם? במקצוע שאני לומדת אין יותר מידי קורסים מעניינים.הקורס הכי נחמד היה "מבוא למחשב אישי".למדתי כל מיני דברים נחמדים ושימושיים. ליד מי אתם הכי אוהבים לשבת? לא כ"כ משנה לי.רק לא קדימה,ששם יושבים אצלנו בדר"כ ההסטרים של הכיתה. מקום הישיבה האהוב עליכם בשיעור נמצא קדימה/אחורה/באמצע באמצע איך הרגשתם בבחינה הראשונה שלכם? התרגשות,לא ידעתי כ"כ למה לצפות.והאמת שהייתי קצת בהלם במבחן(שהיה קשה)..אז נאלצתי להבחן שוב..
איך הרגשתם בבחינה האחרונה שנבחנתם בה? מה שיהיה יהיה.המרצה הגיע קודם,אמר שאין מה לדאוג והבחינה תהיה קלה,פשוט להבחן בכיף.(ואכן כך היה,אני מחכה לציון הזה..) היכן אתם הכי אוהבים לשבת בהפסקה? לשבת בקפיטריה או סתם לפטפט בספסלים. מהי הדרך האהובה ביותר להעברת שיעורים משעממים? להיות בחדר מחשבים.אם ממילא אני לא מקשיבה/מבינה אז אני מעדיפה להיות בחוץ. הסטודנט האהוב עליכם ביותר הוא הסטודנט החנון/החרשן/הסטלן/ אחר. המצחיק-הטיפוס שיודע להפיל ת'כיתה מצחוק-ברגעים דורשים..

PianoGirl20

New member
תגידו, אני היחידה שכל עניין

יום אהבה הזה עושה לה רע?..
סורי לקלקל את האווירה, פשוט היום על הבוקר הדלקתי את הרדיו ושמעתי שזה יום האהבה וזה דיי ביאס אותי... לאיודעת למה. (כאילו, אחרי שנה וחצי לבד כבר הייתי צריכה להתרגל, אבל מילא..). בכל מקרה, לשאלון... מי המרצה האהוב עליכם, ולמה? האמת שפשוט אין לי מרצה אהוב, מצטערת.. אבל יש שתי מתרגלות חמודות, אחת של סוציולוגיה שהיא ממש חמודה, והשנייה של מושגי יסוד בתקשורת שהיא מאוד הוגנת וברורה ואת שתיהן אני מאוד מעריכה. מה המקצוע האהוב עליכם? (היה) מושגי יסוד בתקשורת. אבל באמת שאני בוחרת אותו מתוך חוסר ברירה מסויים (אין יותר מדיי מקצועות אהובים..). ליד מי אתם הכי אוהבים לשבת? אממ..האמת שזה משתנה בכל שיעור (כי אני עם אנשים שונים). מקום הישיבה האהוב עליכם בשיעור נמצא קדימה/אחורה/באמצע? בדרך כלל מאחורה.. איך הרגשתם בבחינה הראשונה שלכם? רע. הבחינה הראשונה הייתה בסטטיטיקה..אני חושבת שזה אומר הכל. איך הרגשתם בבחינה האחרונה שנבחנתם בה? רע. הבחינה האחרונה הייתה בסטטיסטיקה..אני חושבת שזה אומר הכל... ד"א, בשתיהן נכשלתי בגדול. היכן אתם הכי אוהבים לשבת בהפסקה? או בחוץ או בקפיטריה..כל עוד זה עם אנשים נחמדים אז לא משנה כל כך איפה. מהי הדרך האהובה ביותר להעברת שיעורים משעממים? אממ, בדרך כלל במקרים כאלה אני פשוט שומעת בראש שלי מוזיקה...(חח, כן, זה קורה לי הרבה). הסטודנט האהוב עליכם ביותר הוא הסטודנט החנון/החרשן/הסטלן/אחר.. אין לי מושג. מישהו שפשוט דומה לי מבחינת האופי. שאלה נוספת שבא לכם לשאול את חברי הפורום, לבחירתכם האם מצאתם אהבה/חבר טוב בכותלי הקמפוס?...

100vardit

New member
..

היה לך רק מבחן אחד עד עכשיו? בסטטיסטיקה? או שהתכוונת ל-א ול-ב?

PianoGirl20

New member
לא...

פשוט הבחינה הראשונה שלי בלימודים (בחינת אמצע סמסטר לפני כמה חודשים) הייתה בסטטיסטיקה, והמבחן האחרון שהיה לי , גם במקרה היה בסטטיסטיקה (מועד ב').

תשובות

המרצה האהוב? לא היה מיהו ספציפי כזה. כל אחד ומעלותיו וחסרונותיו. היה את המרצה הצעיר והנמרץ שידע להסביר אבל במבחן והיה את המרצה המבוגר שביקש שנכתוב לו מכתבים עם המספר מחברת כדי שהוא יוכל לתת ציון באופן לא אנונימי. ליד מי אני אוהב לשבת? אין מישהו מועדף. בכל שיעור מישהו אחר. מקום הישיבה האהוב - לא בשורה ראשונה. בד"כ באמצע. איך הרגשתי בבחינה הראשונה? די טוב, אבל כמה דקות אחרי שיצאתי הבנתי שהיו לי כמה טעויות מפגרות. לצערי קיבלתי ציון שנחב נכשל... בכל שאר המבחנים היה הרבה יותר טוב. במבחן האחרון היו לי רק 3 טעויות. היכן אתם הכי אוהבים לשבת בהפסקה? אני בד"כ מסתובב עם אנשים או יושב על איזה ספסל, אבל לא לזמן ארוך. מהי הדרך האהובה ביותר להעברת שיעורים משעממים? לצייר קשקושים במחברת. הסטודנט האהוב עליכם ביותר הוא הסטודנט החנון/החרשן/הסטלן? אין העדפות. שאלה משלי - מתי אתם אוהבים יותר ללמוד - בבוקר בצהריים או בערב? (כוונתי היא לזמני ההרצאות והשיעורים).

נו, שכחתי לענות על המקצוע האהוב

אז בסמסטר א' לא היו הרבה כל כך, וגם חלקם סתם מעצבנים. אז לא היה משהו שאהבתי במיוחד. בכלליות כל התואר אמור להיות מעניין אבל בפועל זה לא ככה. דווקא קורסי היהדות (שבבר אילן הם חובה) מאוד מעניינים ופותחים את הראש).

SaintJohn

New member
שיהיה יום מלא אהבה ושמחה

ושכל יום אחר בשנה יהיה לא פחות מלא באהבה ושמחה. אני לא ממש מבין למה צריך לציין אהבה ביום מיוחד. ומחר האהבה פחות חשובה? הבאסה שביום מסוים אין את מי לנשק ולחבק לדעתי היא לא שונה מבאסה ביום אחר, בדיוק כמו שאני לא חושב שצריך להיות יום בו אוהבים יותר מאשר בימים אחרים. תיכף הדס תבוא ותוסיף את כל עניין המסחור של היום הזה, ושזו המטרה האמיתית של היום הזה. אז מה שאני מאחל זה שתהיה לכולם אהבה גדולה ומיוחדת, בכל יום בשנה.
מי המרצה האהוב עליכם, ולמה? לב גרינברג, המרצה ליסודות הסוציולוגיה. איש מצחיק, מדבר בגובה העיניים ולא חושש להגיד את דעתו על כל דבר.
מה המקצוע האהוב עליכם? הסיפור הקולנועי ומשמעותו - ניתוח סרטים זרים וישראלים. זה קורס כללי שלקחתי, והוא היה פשוט תענוג.
ליד מי אתם הכי אוהבים לשבת? ליד חברים שלי
מקום הישיבה האהוב עליכם בשיעור נמצא קדימה/אחורה/באמצע בין הקדימה לאמצע.
איך הרגשתם בבחינה הראשונה שלכם? כבר לא ממש זוכר, אני מניח שהתרגשתי.
איך הרגשתם בבחינה האחרונה שנבחנתם בה? מתח+ביטחון. וזעם כשיצאתי ממנו.
היכן אתם הכי אוהבים לשבת בהפסקה? דשא
מהי הדרך האהובה ביותר להעברת שיעורים משעממים? לישון.
הסטודנט האהוב עליכם ביותר הוא הסטודנט החנון/החרשן/הסטלן/אחר החרשן.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

gilishvili

New member
../images/Emo99.gif לב גרינברג ../images/Emo99.gif

בתחילת השנה, בפגישה של כל תלמידי מדעי ההתנהגות, כל כך הצטערתי שאני לא לומדת חד חוגי, רק בגללו... הוא פשוט עשה רושם של איש מצחיק, אמיתי, ואיכפתי. כשקראתי את השאלות לשאלון, חשבתי לכתוב אותו למרות שהוא בכלל לא מרצה שלי (אבל זה לא בחוקים, אני חושבת...). מה אני אעשה, אנשים כאלה עושים לי את זה...

Lir האחת

New member
../images/Emo23.gif

מי המרצה האהוב עליכם, ולמה? המרצה לשיטות מחקר. חוץ מזה שהיה נעים להסתכל עליו
הוא היה מסביר את החומר בצורה הכי ברורה ופשוטה. אם יש משהו שלא אהבתי אצל מרצים, זה היכולת להציג משהו פשוט בצורה הכי מסובכת וקשה להבנה
מה המקצוע האהוב עליכם? כל קורסי הפסיכולוגיה. ליד מי אתם הכי אוהבים לשבת? ליד החברים שלי. וספציפית, ליד חברה אחת טובה מאוד שלי, שתמיד הייתה מספיקה לרשום הכל!
מקום הישיבה האהוב עליכם בשיעור נמצא קדימה/אחורה/באמצע באמצע. איך הרגשתם בבחינה הראשונה שלכם? לחץ, מתח, פרפרים בבטן
איך הרגשתם בבחינה האחרונה שנבחנתם בה? זו הייתה הבחינה האחרונה של התואר, וזה היה קורס כללי. הגעתי הכי אדישה ורגועה שיש. היכן אתם הכי אוהבים לשבת בהפסקה? בחצר/בקפטריה. מהי הדרך האהובה ביותר להעברת שיעורים משעממים? בשיעורים משעממים המחשבה שלי הייתה נודדת לנושאים הכי לא קשורים לשיעור. הסטודנט האהוב עליכם ביותר הוא הסטודנט החנון/החרשן/הסטלן/אחר סטודנט אכפת לי

RichardSmith

New member
../images/Emo23.gif

מי המרצה האהוב עליכם, ולמה? אין האהוב... כולם נהדרים. מלבד רועי, המרצה לג'אווה כי פשוט לא ראיתי אותו יותר מדי (הברזתי). מה המקצוע האהוב עליכם? הכל... ליד מי אתם הכי אוהבים לשבת? לכל שיעור יש חבר'ה אחרים... מקום הישיבה האהוב עליכם בשיעור נמצא קדימה/אחורה/באמצע קדימה! חנונים שולטים.
איך הרגשתם בבחינה הראשונה שלכם? היה בג'אווה, התרגשות? ממש לא. איך הרגשתם בבחינה האחרונה שנבחנתם בה? מחר... היכן אתם הכי אוהבים לשבת בהפסקה? הולך בין האנשים. מהי הדרך האהובה ביותר להעברת שיעורים משעממים? לא מעביר שיעורים משעממים, אין כאלו.
הסטודנט האהוב עליכם ביותר הוא הסטודנט החנון/החרשן/הסטלן/אחר החנון.

ChilD SouL

New member
../images/Emo23.gif

ממשיכה את עניין הלבבות.
ולעניין
מי המרצה האהוב עליכם, ולמה? אני לא חושבת שיש מרצה שממש אהוב עליי. יש מרצה אחד נחמד לאללה כי ההרצאות שלו בדרכ נורא משעשעות ולמרות שזה קורס שואה ושיעור משעמם, אי אפשר להרדם אצלו. אולם... יש לי מתרגל אחד
יאמי יאמי. מה המקצוע האהוב עליכם? מחשבה מדינית. ליד מי אתם הכי אוהבים לשבת? לא משנה לי. בדר"כ זאת יוצאת שורה שאני והחברים תוספים באולם. מקום הישיבה האהוב עליכם בשיעור נמצא קדימה/אחורה/באמצע תלוי בשיעור. יש שיעורים שאני מעדיפה לשבת בסוף, ויש שיעורים שאני יושבת באמצע כי המרצה לא מדבר ברמקול וגם יש שקופיות וקשה לעקוב ולשמוע מלמעלה.
איך הרגשתם בבחינה הראשונה שלכם? סבבה. אפילו אמרתי לעצמי שאם אקבל מתחת ל80 אתאכזב קשות - התאכזבתי.
איך הרגשתם בבחינה האחרונה שנבחנתם בה? אני שוקלת לגשת לעוד מועד ב' ככה ש... קשה לענות. אבל אם לא אגש והיום הייתה הבחינה האחרונה אז אני חושבת שעברו בי 2 תחושות. האחת פספוס והשנייה של הקלה. היכן אתם הכי אוהבים לשבת בהפסקה? באגודה, בדשא ובבית קפה. מהי הדרך האהובה ביותר להעברת שיעורים משעממים? אם ממש משעמם לי אז אני יוצאת מהשיעור להסתובב ולהתעסק בענייני או לשבת עם החבר'ה באגודה. במידה ואני לא יוצאת מהשיעור אז אני מכינה שיעורי בית, מציירת, כותבת שירים וכו'. הסטודנט האהוב עליכם ביותר הוא הסטודנט החנון/החרשן/הסטלן/אחר אני אוהבת את כולם. החנון בדרכ הוא גם החכם ומהחרשן אפשר לקחת את הסיכומים שהוא הכין שנה לפני הבחינה, הסטלן משעשע והיות ואני כזו גם אז אנחנו מסתדרים יופי ביחד. קיצר, אני אוהבת את כולם.
יום אהבה שמח.

מתן4ל

New member
../images/Emo23.gif

תסלחו לי שלא השתתפתי פשוט לא רציתי שתחשבו שאני באתי לכאן כדי לעשות פרסומת סמויה לאוניברסיטה הפתוחה - אבל עכשיו כשראיתם שכתבתי הודעה אחת בלי להזכיר את המילה האוניברסיטה הפתוחה ואתם כבר יודעים שאני לא אז אפשר לענות..
מי המרצה האהוב עליכם, ולמה? אני לומד מתוך ספרים. מה המקצוע האהוב עליכם? תורת המספרים [זה הקורס יש לי רק מקצוע אחד - מדעי המחשב]. מי אתם הכי אוהבים לשבת? שוב, אני לומד בבית... מקום הישיבה האהוב עליכם בשיעור נמצא קדימה/אחורה/באמצע? אני לומד בשכיבה בדרך כלל. איך הרגשתם בבחינה הראשונה שלכם? רגיל - אני נבחן עם חומר פתוח. איך הרגשתם בבחינה האחרונה שנבחנתם בה? גם רגיל. היכן אתם הכי אוהבים לשבת בהפסקה? בעבודה? (אין הרצאות ככה שההפסקה נמשכת כל הזמן...) הדרך האהובה ביותר להעברת שיעורים משעממים? אין שיעורים משעממים (כי אין שיעורים בכלל...) הסטודנט האהוב עליכם ביותר הוא הסטודנט החנון/החרשן/הסטלן/אחר אני בקושי מדבר עם שטודנטים אחרים (למרות שאני מקבל את המספר טלפון שלהם בדואר). זהו

Lir האחת

New member
../images/Emo12.gif

פיספסתי משהו? לא הבנתי מה קשור פירסומת סמויה לאונירסיטה הפתוחה.

מתן4ל

New member
אה, כי כל התשובות שלי קשורות לזה,

אני לומד בשכיבה במיטה כי אני בפתוחה, אני לא נכנס להרצאות כי אני בפתוחה וכו'

למעלה