יוטה מובילים ב-LA

go lakers go

New member
כדורסל זה גם לא רק זריזות

הבאתי את זה כדוגמה למה יקרה אם פול ישחק מול דרון שאין לך עוד 4 שחקנים שיכולים לעשות דאבל או טריפל שהוא חופר עליו באחד על אחד . לדעתי הזריזות של פול לא מהווה פקטור מספיק מול הכח והגובה של דרון . אתם יכולים לחשוב שעל פול יותר קשה לשמור , אני חושב שעל דרון . וזה בסדר שאנחנו חושבים אחרת .

rapgamer4ever

New member
דרון לא מרבה לחפור בכל מקרה

הכדרור שלו פנומנלי והרבה פעמים הוא עובר את השחקן שלו בכדרור. הוא לא מהיר בטירוף אבל יש לו הטעיות גוף מצוינות וג'אמפר טוב מאוד. תגדיר "קל/קשה לשמור עליו" איך שתגדיר אבל אתה מסכים איתי שפול שחקן טוב יותר מבחינה התקפית... לא?

go lakers go

New member
אני לא אמרתי שדרון שחקן יותר טוב מפול

אני דיברתי על מי יותר קל לשמור ! אני בכל החמישיות העונה שמתי את פול בחמישיה הראשונה , ואת דרון בשניה . לגבי מי יותר טוב התקפית כרגע זה פול . אבל זה תלוי קבוצה / שחקנים שלידך . אני בכלל לא בטוח שלאורך השנים לא יתברר שדרון שחקן יותר טוב מפול . שניהם רק בתחילת הקריירה שלהם . הדבר היחיד שאני בטוח בו זה שהם הרכזים מספר 1 ו 2 בליגה BY FAR .

rapgamer4ever

New member
מסכים ומוסיף שפול חזק מאוד

בכלל לא קל לעשות עליו פוסט. לא שזה רלבנטי, כמו שאמרת.

היי לייקרס

אני אענה לך הכל פה כי נראה לי מיותר להעמיס על השרשור של סורוקה : קודם כל בקשר לפול , לדעתי הוא ממש זריז ויעבור את אריזה (אם וכאשר ישמור עליו) בחצי צעד בכל התקפה. קובי ? זה סיפור אחר אבל השאלה אם העול ההגנתי לא יכול להשפיע על הקטע ההתקפי(ואם צנדלר חוזר טוב אם הוא אחד השומרים היותר טובים בליגה בצבע). עכשיו לנושא אריזה : הרבה אנשים שדיברתי איתם(כולל אני) חשבו שאריזה יפרוץ בעונה האחרונה באורלנדו - אבל סגנון המשחק המהיר והמיידה(לא היה לו יד מחוץ לקשת) והעובדה שהטורקי וגרנט היל יושבים לו על המשבצת הרגה אותו - לדעתי אם נגמר לו החוזה בשנה הקרובה הוא בהחלט יכול לדרוש MLE וכסטופר הגנתי עם הייפ(LA תמיד בונה הייפ ייפה)ופוטנציאל הוא גם יקבל. ואני אגיד לך חזר מפציעה כי זו האמת... שאנון בראון זה מקרה שונה בתכלית - הוא פרץ בגארבג בקבוצה עם כל כך הרבה כלים התקפיים שקל לבוא לידי ביטוי. גם העובדה שהיא סוגרת את רוב המשחקים כבר בחצי עוזרת לדקות ולבטחון . בוא נראה אותו עושה משהו בפליאוף לפני שתתן לו 3 מיליון דולר לעונה - לדעתי זהו עוד שחקן של קצה הרוטציה נחמד שניצל ואקום ונתן כמה תצוגות יפות ,בכל מקרה הזמן ידבר במקומנו ... אבל ההערכה שלי שאם יקבל הצעה של מיליון דולר נקי מאירופה זה יהיה הרבה מעל הציפיות שלו . אגב ,רוצה שחקן שנתן עונה יפה בLA לא מזמן והיה מת לחוזה במכבי ? סמוש פארקר ... ויאציץ נתן פליאוף יפה והוא אופציה התקפית טובה בכל קבוצה אחרת (גם הצעה שמנה מרוסיה בקיץ שעבר פעלה לטובתו) למוריסון יש לדעתי את החוזה מהדראפט ושאנון בראון מקבל 700000 דולר ברוטו עד לסוף השנה

go lakers go

New member
היי שליח , היי dumby

באמת טוב שהעברת את הדיון הזה לפה ולא בשרשור של סורוקה . כנראה שלא הובנתי מספיק טוב . אני לא עשיתי מאריזה סופרסטאר ברמת NBA ולא עשיתי משאנון אנדרסון אחד הרכזים הטובים בליגה . לגבי אריזה אין צורך להרחיב . הוא הרוויח ביושר את ה"לחם" שלו , ואת הפירות הוא יקטוף החל מהעונה הבאה (חוזה טוב בלייקרס או בקבוצה אחרת ). הוא לא צריך להיות סופרסטאר . הוא שחקן משלים , וחשוב מזה סטופר הגנתי . בשביל זה צריך אותו . לנקודות יש את קובי+גאסול+ביינום. אני לא צריך להזכיר לכם מה פוזי עשה עונה שעברה בבוסטון ומה הייתה התרומה שלו / ולמה הוא קיבל חוזה יפה מניו אורלינס . לגבי שאנון . לא המלכתי אותו סך הכל ציינתי שהוא יופי של שחקן , ויש לו יכולת עצומה להתפתח הלאה . שחקן כזה אחרי שליש עונה בלייקרס ועם כל ההייפ סביבו לא יחשוב אפילו לרגע לעבור למכבי . צא מזה שליח . הוא משחק בלוס אנגלס לייקרס ! בתור שחקן רוטציה , הוא לא משחק חצי דקה למשחק . אתה לא עובר מהלייקרס של ג'ק ניקולסון וקובי בראיינט לשחק עבור רענן כץ . מה הוא יעשה במכבי ? ינסה לקלוע סל מול גילי מוסינזון ?!. החוזה שלו בNBA רק יעלה מהעונה הבאה , והוא לא יזוז מהNBA . סמוש פארקר ? שהוא היה בלייקרס הוא היה חושב לעבור למכבי ?! ואגב סמוש , עם 4 שחקנים פחות או יותר כמוהו ציפו מקובי לקחת אליפות . ממש רציני . זה בכלל נס שהוא הכניס אותם לפלייאוף עם קבוצה כזאת+מאזן חיובי במערב הפרוע . ואגב , קוראים לי אור . מה זה היי לייקרס ? לפחות היית כותב היי קובי

לדעתי אתה נותן קרדיט מוגזם לפול

כמו שעל לברון אתה נותן למגן הכי טוב שלך לשמור עליו (כל עוד הוא באותו גודל) ככה גם על פול אתה שם את השחקן שישמור עליו הכי טוב ולא את הרכז שלך ומקווה שיהיה טוב...

rapgamer4ever

New member
תגידו מה לא ראיתם ס"א- ניו אורלינס שנה שעברה?

בתחילת הסדרה בואן שמר על פול. הוא לא הפריע לו בכלל. פול היה מצוין ופז'ה היה טוב. בהמשך פופ הבין שזה לא מתאים והעביר את בואן שישמור על פז'ה. פול המשיך להיות מצוין ופז'ה נעצר בכמה משחקים ושותק בכמה. דבר דומה פופ עשה על אמארה ב-2005. במקום לעשות עליו דאבלים ולרכז בו את ההגנה, הוא התרכז בלעצור את האחרים. אמארה קלע 30 וכמה בממוצע אבל הספארס הביסו 4-1. לא תמיד אתה שם את השומר הכי טוב על השחקן היריב הכי טוב... לפחות זה לא תמיד המעשה החכם. אולי בגלל זה פופ הוא המאמן הכי טוב בליגה.

כל הדוגמאות האלה לא אומרות כלום

אתה אשכרה אומר שלא משנה איזה שחקן תשים על פול הוא ייתן אותה תפוקה? אתה בעצם הופך את פול לכל יכול, והוא לא, סופרסטאר כן, אחד מ5 השחקנים הטובים בNBA אבל הוא לא יכול לעשות המ שבא לו מול מי שבא לו. עם כל הכבוד לברוס בואן מודל 2008, הוא לא השומר הכי מתאים על כריס פול... ואין שום היגיון בלחשוב שפול ייתן אותה תצוגה אם תשים לעיו את אדם מוריסון ואם תשים עליו את רונדו (ואני לא נותן את רונדו בתור השומר האולטימטיבי, אלא בתור שחקן שנותן הגנה...)

rapgamer4ever

New member
לא, אני לא אומר את זה בדיוק

ברור שלפול יהיה קל יותר מול מוריסון מאשר מול בואן (ששומר על כל סוג של שחקן טוב יותר מקובי או אריזה אבל לא חשוב). מצד שני אולי עדיף לשים את מוריסון על פול ואת בואן על פז'ה מאשר את בואן על פול ומוריסון על פז'ה. זה לא אמור להיות השומר הכי טוב אוטומטית על השחקן הכי טוב. כי ההבדל ביכולת שך פז'ה יהיה משמעותי הרבה יותר מאשר ההבדל ביכולת של פול. אגב אין הרבה שחקנים שמתאימים לשמור על פול יותר מבואן. אולי האריס, אולי פרינס, אין עוד הרבה. אגב ביום ששחקן יהיה כל יכול זה לא יהיה רק השומר האישי שלא יוכל לעשות כלום אלא קבוצה שלמה. זה שאי אפשר לשמור אישית על שחקן עדיין לא הופך אותו לכל יכול.

nitsansh

New member
ריי אלן הושעה מהמשחק

בגלל פגיעה באנדרסון ורז'או מקליבלנד במשחק ביום ראשון.

STEVE NASH

New member
הסלטיקס מנצחים בפילדלפיה

61 ניצחונות לסלטיקס, מה שאומר שלוש קבוצות עם 60+ ניצחונות. מתי קרה בפעם האחרונה? פירס תפר 31 נק' כולל 7 שלשות מ-9 זריקות, טוני אלן 18 5 4, ביג בייבי 15, רונדו 11 נק' ו7 אס', לאון פואו 10. לסיקסרס איגי 25 7 5, יאנג 18, מילר 15 6 9, לו וויל 14, גרין 11, שמואל 8 ו9 וגם 4 חס'.

למעלה