הפסד של קליבלנד= הפסד של האליפות
קודם כל אני חושב שזה שוווה שרשור בפני עצמו. אני הרבה זמן לא זוכר כזה צעד מזעזע מצד מאמן. אני לא זוכר כמה התעצבנתי על קבוצה כמו שאני עצבני על קליבלנד עכשיו. מאוד אהבתי אותם ובשנייה אחת הכל נגמר: 1. הליגה הזו זאת ליגה של סטטיסטיקות ושיאים- לא להילחם על הישג מדהים ומזהיר כמו של השוואת השיא האלמותי של 40-1 זאת שעוריירה לשמה. איא אפשר לדעת מה קליבלנד יעשו העונה אבל ניצחון היה מבטיח להם פרק נכבד בדפי ההסטוריה. 2. עד עכשיו הכוכבים שיחקו 81 משחקים, עוד משחק אחד לא משנה כלום. הם יכולים להיפצע במשחק הראשון של הפלייאוף ויכולים להיפצע במשחק מס 7 של סדרת הגמר. אין טעם להושיב על הספסל במשחק האחרון! 3. מומנטום - כבר נכחנו לדעת שחשוב מאוד גם איך נכנסים לפלייאוף ועדיף מאוד עם הרגשה של ניצחון ווינריות. מההחלטה נודף ריח של לוזריות ופחד. וזה לא מה שאיפיין את קליבלנד עד עכשיו. 4. ספורטיביות- זה לא הוגן ליריבות של פילדלפיה שנלחמות קשה על מיקום. ובמשחק סופר קובע מחליטים להופיע בסגל חסר מאוד. זה פוגע בספורטיביות של המשחק באופן משמעותי ובמתכוון. 5. מיתוס- אם קליבלנד יפסידו את המשחק הזה כל מה שהם עבדו העונה הזאת, הביתיות המובהקת הזו, הקבוצה הביתית הכי טובה בהסטוריה לצד בוסטון, תלך לטימיון, קבוצות היו רועדות להגיע לשם, האנרגיה של המקום הייתה נותנת לקלילבלנד קדמה ענקית בכל משחק. הם היו נשענים חזק על המומנטום, על האנרגיה ועל הפחד של היריבות מהאולם הביתי של קליבלנד. יש הבדל של שמיים וארץ בין 40-1 לבין 39-2 . 6. גישה- בהחלטה אחת אומללה קבלה על עצמה החלטה לוזרית, שהחלטה שהיא תגרור איתה לכל אורך הפלייאוף, במידה והיא תפסיד , זה יישב על השחקנים לאורך כל הפלייאוף, וזאת גם ככה קבוצה שנשענת בעיקר על מלחמה, הגנה, אוירה, אנרגיות והילת הלברון. אני חושב שהפסד יערער להם את הבטחון העצמי המופרז שיש לקליבלנד שבמקרה הזה הוא חיובי. זה נראה כמו דבר קטן אבל לדעתי זה יכריע לחלוטין את האליפות. ספק אם הן יגיעו לסדרת הגמר .