יוטה מובילים ב-LA

OrEl74

Well-known member
מנהל
יוטה מובילים ב-LA

אמצע הרבע השני והג'אז מובילים על הלייקרס 44:38. יש לציין (
) שקובי יושב על הספסל עם 3 עבירות מוקדמות.

go lakers go

New member
וויד וריי אלן לא שיחקו דקה היום

אני מתפלא שקובי וגאסול משחקים בכלל . פעם ראשונה שאני רואה משחק של הלייקרס ורוצה שהם יפסידו .לייקרס כבר מובילים
GO UTAH GO אני כבר חושב על ה

go lakers go

New member
הלייקרס מנצחת ומשיגה את המאזן ה3 בטיבו בהיסטו

בהיסטוריה של המועדון !!! וזה מועדון שב60 שנה האחרונות עשה מתוך 60 עונות 55 פלייאוף. מאזן של 65 - 17 . ניצחו 10 משחקים יותר מהעונה הקודמת ועדיין לא הספיק להם ליתרון ביתיות מול המזרח . תום , העונה רק מתחילה עכשיו .......

OrEl74

Well-known member
מנהל
וקליבלנד יכולים להשוות

את המאזן הרביעי בהיסטוריה... 1. בולס 1995/96 מאזן 72:10 - אליפות. 2. לייקרס 1971/92 מאזן 69:13 - אליפות. 3. פילדלפיה 1966/67 מאזן 68:13 (היה משחק פחות באותה עונה) אין אליפות!!! 4. בוסטון 1985/86 מאזן 67:15 - אליפות. בולס 1992/92 מאזן 67:15 - אליפות. קליבלנד 2008/09 מאזן 67:15 - ???

OrEl74

Well-known member
מנהל
אמרתי קבוצות NBA!!! ממתי דאלאס קבוצה? ../images/Emo3.gif

אתה צודק, אני פשוט הסתכלתי באתר של ה-NBA ושם זה מעודכן מ-2004 בערך, יפה שהם טורחים לעדכן!

nitsansh

New member
ולהשוות את המאזן הביתי הטוב בהסטוריה, עם הפסד

אחד בלבד - נגד הלייקרס.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני חושב שאנשים לא מבינים

כמה העונה של קליבנד גדולה! גם אני נוטה להסתנוור לא מעט מהלייקרס ומהאלופה (היוצאת??) מבוסטון אבל קליבלנד נתנו עונה פשוט אדירה ואת אחת העונות הטובות בהיסטוריה של ה-NBA ומשום מה עדיין הלייקרס ובוסטון נחשבות לפייבורטיות. אני מאמין שקליבלנד תשמוט משחק בית בפלייאוף אבל באותה מידה הם גם ינצחו לא מעט משחקים בחוץ ועם יתרון הבייתיות לאורך כל הפלייאוף יהיה מאוד קשה לנצח אותם העונה.

go lakers go

New member
../images/Emo45.gif קליבלנד פייבוריטית ברורה

מי שלא חושב ככה .... עם מאזן ביתי של 40 - 1 . ה 98 אחוז בבית הרבה יותר מרשים אותי מה 67 - 15 . אם הם היו מפסידים עוד 5 בבית ומנצחים עוד 5 בחוץ הייתי מהרהר לגבי הפייבוריטית שלה . קליבלנד פייבוריטית על בוסטון ועל הלייקרס שיש לה את הביתיות בעונה של 98 אחוז בבית . הלייקרס יכולה להיות פייבוריטית רק במערב , ורק בסדרת גמר שיש לה ביתיות . וזה יכול לקרות רק נגד בוסטון .

אבל אי אפשר שלא לשים לב שבמשחקי העונה

הסדירה, הלייקרס היו רמה מעל קליבלנד... למרות שקובי בריאנט לא הבריק באף אחד ממפגשי העונה הסדירה הלייקרס ניצחו את קליבלנד והגבילו את לברון ג'יימס למשחקים חלשים מאוד, גם במשחק הבית של קליבלנד חאיר 23 נצחונות בית רצופים, הלייקרס פשוט היו יותר טובים... לעומת זאת 2 המשחקים של בוסטון היו צמודים והוכרעו בדקות האחרונות (אחד בזכות האסל ואולי יותר רצון של הלייקרס והשני עם העבירה של פאו על גארנט או משהו כזה, ו4 שלשות מטורפות של קובי) מפגשי עונה סדירה הם לרוב לא מידע מדוייק בגלל משתנים שונים אבל אי אפשר שלא להרגיש שהלייקרס במצ'אפ טוב מול הקליבלנד

go lakers go

New member
LA נתנו סוויפ לבוסטון וקליבלנד וקיבלו סוויפ

מאורלנדו ושארלוט ! זה לא הכי רלוונטי . אזי שארלוט ואורלנדו פייבוריטים על הלייקרס ?! הדבר הכי רלוונטי כאן הוא הביתיות , במיוחד שהקבוצה שמחזיקה בת מנצחת מתוך 41 משחקים בבית 40 . זה פאקינג 98 אחוז !!! תתעוררו .

OrEl74

Well-known member
מנהל
טוב כנראה שלא יהיה 40:1

קליבלנד הודיעו שלברון, מו וויליאס ובן וואלס לא ישחקו הלילה כדי לא לסכן אותם לפני הפלייאוף. האמת שזה מפתיע אותי ובכלל זה צעד מאוד לוזרי בעיניי. אף פעם לא הבנתי את התופעה הזאת של להשבית שחקנים לפני הפלייאוף.

go lakers go

New member
אם זה יקרה זו שערורייה

הם עומדים להשוות שיא NBA ומושיבים את כל אלה על הספסל ? הרי לברון ברבע אחד גומר את המשחק הזה . ולהיפצע הם יכולים גם בדקה הראשונה במשחק פלייאוף מול דטרויט .

אם הם רוצים למנוע מעצמם את השיא שיהיה

להם לבריאות, שיאים לא שווים הרבה, מה שמכעיס זה שפילדלפיה צריכה את הניצחון על מנת לעלות למקום שישי (בתנאי שהבולס יפסידו)... המון קבוצות מעלות הרכב טלאים למשחקים לא חשובים ואפשר קצת להבין אותם אבל זה לא ספורטיבי ונאחס, אבל כולם עושים את זה, ככה שאין מה לעשות...

ikrmr

New member
אם יהיה 1:40 זה יהיה שווה שיא

בס"ד בוסטון בהנהגת בירד קבעה ב-85/6' שיא מאזן ביתי של 1:40 ושברה את השיא שלה מהעונה הקודמת שהיה 2:39. אגב, השיא למאזן ביתי במכללות הוא 0-14 בעונה (פעמיים) ומאזן 1-50 בשלוש עונות של אוניברסיטת מדינת אינדיאנה (קטנה לעומת אוניברסיטת אינדיאנה) בתקופת בירד.

rapgamer4ever

New member
קצת מצחיק אותי, אבל יש לי דוקא הרגשה

שקליבלנד תנצח. גם בהרכב חסר, גם כשהמשחק לא קובע להם כלום, גם כשהוא חשוב לפלילדלפיה וכל זה בהרכב שבאמת מבייש קבוצת NBA ובספק אם שווה 10 נצחונות בעונה.

nitsansh

New member
וגם אילגאוקאס וג'ו סמית' לא ישחקו

לבן ואלאס יש לפחות סיבה לגיטימית לא לשחק, הוא רק חזר מפציעה.

ה מרקיז

New member
הפסד של קליבלנד= הפסד של האליפות

קודם כל אני חושב שזה שוווה שרשור בפני עצמו. אני הרבה זמן לא זוכר כזה צעד מזעזע מצד מאמן. אני לא זוכר כמה התעצבנתי על קבוצה כמו שאני עצבני על קליבלנד עכשיו. מאוד אהבתי אותם ובשנייה אחת הכל נגמר: 1. הליגה הזו זאת ליגה של סטטיסטיקות ושיאים- לא להילחם על הישג מדהים ומזהיר כמו של השוואת השיא האלמותי של 40-1 זאת שעוריירה לשמה. איא אפשר לדעת מה קליבלנד יעשו העונה אבל ניצחון היה מבטיח להם פרק נכבד בדפי ההסטוריה. 2. עד עכשיו הכוכבים שיחקו 81 משחקים, עוד משחק אחד לא משנה כלום. הם יכולים להיפצע במשחק הראשון של הפלייאוף ויכולים להיפצע במשחק מס 7 של סדרת הגמר. אין טעם להושיב על הספסל במשחק האחרון! 3. מומנטום - כבר נכחנו לדעת שחשוב מאוד גם איך נכנסים לפלייאוף ועדיף מאוד עם הרגשה של ניצחון ווינריות. מההחלטה נודף ריח של לוזריות ופחד. וזה לא מה שאיפיין את קליבלנד עד עכשיו. 4. ספורטיביות- זה לא הוגן ליריבות של פילדלפיה שנלחמות קשה על מיקום. ובמשחק סופר קובע מחליטים להופיע בסגל חסר מאוד. זה פוגע בספורטיביות של המשחק באופן משמעותי ובמתכוון. 5. מיתוס- אם קליבלנד יפסידו את המשחק הזה כל מה שהם עבדו העונה הזאת, הביתיות המובהקת הזו, הקבוצה הביתית הכי טובה בהסטוריה לצד בוסטון, תלך לטימיון, קבוצות היו רועדות להגיע לשם, האנרגיה של המקום הייתה נותנת לקלילבלנד קדמה ענקית בכל משחק. הם היו נשענים חזק על המומנטום, על האנרגיה ועל הפחד של היריבות מהאולם הביתי של קליבלנד. יש הבדל של שמיים וארץ בין 40-1 לבין 39-2 . 6. גישה- בהחלטה אחת אומללה קבלה על עצמה החלטה לוזרית, שהחלטה שהיא תגרור איתה לכל אורך הפלייאוף, במידה והיא תפסיד , זה יישב על השחקנים לאורך כל הפלייאוף, וזאת גם ככה קבוצה שנשענת בעיקר על מלחמה, הגנה, אוירה, אנרגיות והילת הלברון. אני חושב שהפסד יערער להם את הבטחון העצמי המופרז שיש לקליבלנד שבמקרה הזה הוא חיובי. זה נראה כמו דבר קטן אבל לדעתי זה יכריע לחלוטין את האליפות. ספק אם הן יגיעו לסדרת הגמר .

לאוס

New member
מסכים איתך

אבל מצד שני, אני לא חושב שהקאבס ירשו לעצמם להפסיד. אם יהיו בפיגור, אולי יעלו אותם. זה הגיוני. אם הם בחליפות בצד המגרש, זה כבר באמת בזיון וגם לדעתי יפגע בהם בהמשך.

למעלה