יוטה מובילים ב-LA

nitsansh

New member
מייק בראון חושב שהשיא זו לא מטרה חשובה

ציטוט: Cavs coach Mike Brown said the decision was easy because his team has much bigger goals and he doesn't want to jeopardize its chances of winning an NBA title by getting a player hurt in a meaningless game. "We are where we are no matter what," Brown said following the Cavs' morning shootaround. "Obviously, we can tie the record. That's the only thing we gain out of playing our guys. Other than that, we could have an injury, and for me that would be the most devastating thing you could possibly think of this late in the game." "Tying the home record would be nice, just like all the other records we have," Brown said. "But going after it is definitely not a goal of ours. Having said that, we still expect to try to get a win with whoever is in uniform."

ה מרקיז

New member
מייק בראון יכול לחשוב מה שבא לו..

אליפות הוא לא יקח. לא חושבים על השיא באוקטובר אבל כן חושבים על השיא כשמדובר במשחק האחרון בעונה. חוץ מזה, איזה מן ספורטאי לא רוצה לשבור שיאים?? זה פשוט סותר כל הגיון.

go lakers go

New member
OK .באטלנטה JJ שיחק 14 ו BB שיחק 13

על המרפק הזה הוא היה צריך לקבל יותר ממשחק אחד . זה היה מכוון ואני מתפלא שלורז'או נותרו 2 אשכים אחרי המרפק הזה .

OrEl74

Well-known member
מנהל
עם השיער הזה אני לא בטוח שהיו לו 2 מראש ../images/Emo3.gif

ynvgi

New member
אף פעם לא ייחלתי שלייקרס יפסידו

גם עכשיו זה לא המקרה. לייקרס בכושר, הם הכי טובים במערב, הכי טובים בכלל (אנחנו ניקח אליפות השנה ואני לא מנחס שום דבר!!! סליחה שאני עובר מגוף שלישי רבים לגוף ראשון רבים - זה קורה). יוטה, NO, SA, דאלאס, פורטלנד, יוסטון, דנבר - ממש לדעתי לא משנה מי נקבל - חיים קשים, חיים קלים, גם בוסטון הגיעה שנה שעברה אחרי פלייאוף מייגע לגמר ונתנה לנו בראש. אנחנו נעבור כל קבוצה. וכמו שאני כותב בסוף כמעט כל פוסט שלי בחודש האחרון, יאללה פלייאוף! הדבר היחיד שלא החלטתי מה אני מעדיף, זה אם לקבל את בוסטון או את קליבלנד בגמר. (אולי ארשום על זה פוסט נפרד - "מה הגמר העדיף\מעניין השנה?")

go lakers go

New member
זה סתם סרט אישי שלי עם יוטה

נראה לי שעדיף את בוסטון . בעצם לא נראה לי אני החלטתי . עדיף את בוסטון . קליבלנד עם יתרון ביתיות , בוסטון בלי . זה די פשוט .

ynvgi

New member
ועוד משהו - ביינום

אני שמח שביינום הפגין משחקים די טובים ויציבים מאז שחזר. הלילה קלע 22 נק' ושיחק 30 דקות. הדבר היחיד שקצת חסר, זה הריבאונדים. לא לקח דאבל פיגר, וההפך היה יותר קרוב ל 5 ריב' למשחק. אני מקווה שהאגרסיביות תחזור יותר כי גם בחסימות עוד חסר - עד הלילה (3 חסימות) - חסימה ב 3 משחקים. בלי הנקודות של ביינום אפשר תמיד להסתדר, אבל את המטרייה שלו אנחנו צריכים. ריבאונדים, חסימות. עם הנוכחות שלו, הגודל והכישרון, הוא צריך לחזור להיות שחקן עם ממוצע ריבאונדים דו סיפרתי לדעתי. בכל מקרה, אני מת לראות אותו בפלייאוף. אני מת לראות את הלייקרס בכלל בסגל הזה בפלייאוף. אולי עכשיו וויאציץ גם קיבל יותר ביטחון אחרי ההטבעה שלו (למרות שהאחוזים שלו עדיין לא משהו). רק כמו שתום, אני חושב ציין, חייבים את פארמר בכושר טוב בפלייאוף. הוא הגארד הכי קשוח אחרי פישר.

go lakers go

New member
פישר גארד קשוח ?

כל רכז חוגג עליו ועל פארמר . עמדת הרכז היא BY FAR העמדה הכי חלשה בלייקרס . כן , הוא קלע כמה סלי סופר קלאצ חשובים בהיסטוריה של הלייקרס אבל הוא אפילו לא בין ה20 הרכזים הטובים בליגה . אם כבר יהיה איזשהוא סטופר הגנתי בעמדת הרכז זה יהיה שאנון בראון ( זה אריזה 2 זה ) . הכי מצחיק שאני קורא ששאנון בראון מועמד למכבי תל אביב שנה הבאה . באיזה סרט הם חיים שם בצהלה/רמת אביב/הרצליה פיתוח ?!? מי כותב כאלה ידיעות ?!? נראה לי זה כתב שלא ראה משחק NBA בחייו .

IvgenyIAS

New member
אל תיקח רחוק מדי את המילה "מועמד"

זה בסך הכל אומר שמכבי עשתה קצת גישושים אצל הסוכן שלו, זה לא אומר שיש כבר ארונית על שמו בהיכל נוקיה (מצד שני, יש הוא בראון אז יכול להיות שכבר יש ארונית על שמו
). בכל אופן, גם לי זה נשמע לא כל כך סביר, אבל זה בטח לא מופרך כמו שאתה מציג את זה. זה לא שהם כתבו שקובי מועמד לחזק את עמדה מספר 2 במכבי.

go lakers go

New member
שאנון בראון למכבי זה בערך כמו קובי למכבי

סופר מופרך .שחקן שמשחק בלייקרס 20 דקות במשחק , אין מצב בעולם שהוא יגיע למכבי בעונה הבאה , גם לא לאף קבוצה אחרת באירופה .הוא שחקן NBA צעיר ולגיטימי . שאנון בראון עבר ללייקרס בטרייד לאחרונה . ראדמאנוביץ לשארלוט - אדם מוריסון ( בחירת דראפט מספר 3 ב2006 אם אני לא טועה) + שאנון בראון . כולם כולל כולם היו בטוחים שהלייקרס נותנים שחקן שכבר לא ברוטציה עבור אדם מוריסון שהוא פוטנציאל ( כאמור נבחר 3 ) . אף אחד לא התייחס לשאנון בראון . מה מתברר ? הלייקרס עבדו על שארלוט.הם בכלל כיוונו לשאנון בראון שאתמול כבר שיחק 20 דקות , בעוד מוריסון לא משחק בכלל בלייקרס או משחק חצי דקה . מסתבר שזאת עוד גניבה של הלייקרס כמו על אריזה מאורלנדו תמורת בערך כלום. מי שראה את בראון בחודש האחרון בלייקרס ( הכתב בטוח לא ראה ! ) ראה יופי של שחקן NBA ליגיטימי שמשתלב הרבה מעל למצופה ברוטציה של הלייקרס . לא יודע אם הלייקרס יצליחו להשאיר אותו עונה הבאה או לא כי בקיץ הוא שחקן חופשי . מה שבטוח למכבי הוא לא יגיע , אולי לקבוצה אחרת בליגה בNBA. זו אחת הידיעות הכי מופרכות שקראתי אי פעם על שחקן שאמור לחזק את מכבי . מי שלחש את השמועה הזאת לכתב ההזוי הזה בYNET הסתלבט עליו , והכתב יצא אהבל אהבל .

IvgenyIAS

New member
נחיה ונראה

כמו שאמרתי, גם אני לא מאמין שהוא יבוא למכבי אבל לך תדע, שחקני NBA הרבה יותר לגיטימיים ממנו עברו לאירופה.

ynvgi

New member
פישר גארד קשוח? כן

פישר גארד קשוח. גארד קשוח זה גם הגנה וגם לקחת על עצמך אחריות. לדעתי, שניהם פישר לוקח. אין ספק שה PG היא מהחלשות אצל הלייקרס, ופישר התבלט בעיקר בקליעות קלאצ' ובעונשין שהוא קולע ברגעים מכריעים. למרות זאת, הוא עדיין קשוח וסוחט בעיקר בפלייאוף יותר עבירות תוקף (ותיק וחכם) וגם מצליח לשגע טוב רכזים כשצריך (אולי לא כל המשחק, אבל ברגעים קריטיים). אני יודע שיהיה לו סופר קשה עד בלתי אפשרי עם דרון וויליאמס, אבל בוא נראה כבר. אני חושב שזה ששנון בראון משחק בקבוצה עם פישר (מה גם שהוא מזכיר לי אותו בצורה - גוצים שריריים) יתרום לו המון בפיתוח המשחק שלו. מקווה שהוא ייראה את היכולות שלו כבר בפלייאוף הזה.

go lakers go

New member
על דרוןויליאמס או קובי או אריזה צריכים לשמור

אחרת דרון יתעלל בלייקרס כל משחק ! אותו דבר אם היו משחקים מול ניו אורלינס וכריס פול .

rapgamer4ever

New member
יכול להיות שאתה צודק לגבי השמירה על דרון

אבל לגבי פול אני לא חושב. אף שומר אישי לא ממש מגביל אותו, זה כמו ס"א ששמו עליו את בואן ופשוט בזבזו את היכולות שלו. אח"כ פופ העביר אותו על פז'ה, ניטרל אותו וזה מה שבדיעבד אולי ניצח לו את הסדרה. קיצר על פול אתה שם את השחקן בעמדה הטבעית ומשקיע בלעצור את האחרים.

go lakers go

New member
הרבה יותר קל לשמור על פול מאשר על דרון

דרון הרבה יותר חזק ממנו , ויותר גבוה ממנו. לדרון יש יכולת לבודד שחקן ולחפור אחורה בפוסט ולעשות סל אחרי סל בפוסט . ביכולת הקליעה אין הבדל ביניהם . ההבדל במספרים האישיים שלהם הוא שפול משחק לבד ( אולי רק ווסט )ולוקח יותר זריקות ,ואילו וליד דרון יש שחקנים . על רכזים ברמה הזאת ( רכזים מספר 1 ו 2 בליגה ) חייבים לשמור שחקנים מעמדה 2/3 . דרון/פול יחגגו מול כל רכז בקטיגוריה של פישר/פארמר . שים על פול את קובי או אריזה כל המשחק הם משתקים אותו . באחריות .

go lakers go

New member
דמיין לך פול מול דרון ב1 על 1 ?

בואן כבר לא רלוונטי המון זמן . הוא משחק בכלל העונה ? בקושי כמה דקות . תגיד יובל . קח מגרש כדורסל ושים את פול מול דרון 1 על 1 . מה נראה לך תהיה התוצאה ?! דרון כל התקפה חופר אותו עם הגב וקולע סל . מ10 משחקים 1 על 1 פול מול דרון , פול לוקח אולי אני מדגיש אולי 2 . פול שומר מעולה שזה 5 על 5 , ב1 על 1 מול דרון פול לא מסוגל לנצח אותו .

carmelo

New member
כדורסל זה לא 1 על 1

ועל פול הרבה יותר קשה לשמור מאשר על דרון בגלל הזריזות שלו. דרון עם כל המאסה שלו, לא חופר ברמה של דייויס או בילאפס כמו שעשית ממנו.

למעלה