יוווווו!!!! :)

מודעת

New member
יוווווו!!!! :)

אם הייתי אומרת לכם שיש גלולה שיכולה לגרום לכם להרזות ללא תופעות לוואי.. מה הייתם אומרים? אז הנה ההזדמנות, קבלו קישור מצורף למטה..

זה כבר כאן..

לפני פחות מחודש השכנה שלי סיפרה לי על הגלולה הזו ולא האמנתי.. אבל המראה מדבר בעד עצמו.. היא ירדה כבר 6 קילו! היא אומרת שזה מדהים וסותם תאבון.. בכל אופן הכדורים יקרים ולא נותנים אותם בקלות.

מודעת

New member
אממ..../images/Emo12.gif

אני חושבת שאת מתכוונת ל"רדוקטיל" כי הגלולה בכתבה עדיין בפיתוח (עוד לא יצאה לשוק) ומה שקורה עם רדוקטיל זה שזה אחלה ועובד 100%, רק כמו שכתבו בכתבה יש תופעות לוואי ממש לא נעימות.. טעם רע בפה מחוסר אכילה, עצבנים, את מרגישה את השומנים נשרפים וממש רואה את העיוותים על האיזור שיורד בו המשקל.. כמו טיקים כאלה וכל מיני דברים אחרים שהם כמעט בלתי נסבלים!! בגלל זה זה כ"כ מגניב שעושים משהו בלי התופעות לוואי..

יפעת*

New member
לא יודעת

אולי, אבל אני חושבת שאני מעדיפה לתת לאחרים להיות שפני נסיון. ומלבד, אני מאמינה שאם זה יהיה לי חשוב מספיק אני אוכל לעשות זאת בלי פלאים וגלולות (כבר עשיתי לא פעם)

תיקון לגבי הרדוקטיל

לקחתי אותו חצי שנה, ירדתי ירידה מעולה ובריאה של 18 קילו ואחרי שהפסקתי עם זה, ממשיכה לאכול שפוי, לעשות ספורט ולרדת ירידה איטית יותר במשקל, בסך הכל כבר 25 קילו ועוד היד נטויה. לא היו שום תופעות לואי לא נעימות, לא היה שום טעם רע בפה מחוסר אכילה כי אכלתי יופי. לא הייתי עצבנית ולא היו שום עיוותים בשום איזור שבו ירד המשקל, שום טיקים לא היו. מאיפה הבאת את תופעות הלואי האלו? התרופה מעבר לזה שהוציאה לי מהראש את המחשבה הבלתי פוסקת על אוכל, לא הייתה מורגשת בכלל. תופעת הלואי המוגדרת היחידה של רדוקטיל היא לחץ דם גבוה, וגם זה, לא לכל מי שלוקח את התרופה.

מודעת

New member
אני דיברתי על רדוקטיל

מנסיון אישי, אולי זה פשוט התאים למערכת הפיזיולוגית שלך יותר.. גם אני ירדתי יפה וכו' אבל יחד עם התופעות לוואי.. אם אצלך זה עבד כ"כ יפה אני שמחה מאד עבורך.. עבורי זה פשוט לא מתאים..

מי שמרזה מזה אני אחריו....מי ראשון?

כבר אין לי כסף מרוב הדיאטות האלו? אחרי שתצליחו אני ארכוש את הכדור.

את ממש צריכה דיאטה דובונית ../images/Emo13.gif

רזונת אחת.....על מה את מדברת?

זה ממתאים לי....עלה הרבה כסף

נבלות. ותודה על המחמאה....למרות שדובר פה על הגוף ולא הפנים. שלום שמי שרון ואני דובונת.......אוהבים אותך דובהההההההההההההההה.

מודעת

New member
אני לא מאמינה שאני עושה את זה..

אבל אם כבר, זאת אני בדיוק לפני שנה..

../images/Emo8.gif לסגור פה...יש זבובים באוויר

ואין כזה דבר הכי שמנה......יש כזה דבר הכי יפה. תתחילי לשנן את זה טוף טוף בראש.

למעלה