יוווווו!!!! :)

../images/Emo127.gif

בדיוק מה שאני אומרת תמיד כשאני שומעת על כל ההוקוס פוקוס האלה... אם לשבוע היה העניין, הייתי רזה.

a girl name tal

New member
ברור...

אבל כל עוד זה לא הורס את הבריאות לא מזיק להשתמש בכל דבר שמחדיר קצת מוטיבציה כי בדיוק כמו שאת טוענת שאוכלים לא רק כשרעבים, וזה צורך פסיכולוגי מסויים, זה יכול לשמש גם בצורה הפוכה, ולמרות החשק לאכול, אם את מקבלת "פוש" ראשוני מהכדור או כל אמצעי אחר שבחרת בו, וזה יכול לעזור לך פסיכולוגית לא לאכול, זה יותר טוב מכל תרופת פלאים אחרת...

שושה 24

New member
לפני הכימיקלים

יש תרופה דומה שנמכרת בחנויות הומואפטיות שנקראת כרום פינוקלט והיא עושה בדיוק את אותו הדבר, משפיעה על מרכז השובע במוח היא נמכרת בלי מרשם אך הבעיתות שלה, שהיא שבאמת מאבדים את תחושת הרעב, אבל בעקבות כך שוכחים לאכול וזה עושה כאבי ראש. כל תרופה כזאת צריכה להיות עם פיקוח של רופא בתור אחת שניסתה את הרדוקטיל אני לא ממליצה לעשות את הדברים האלה, יש דרך להוריד במשקל והיא הדרך הפשוטה של פחות קלוריות יותר ספורט, לא צריך בשביל זה שום כדור, רק כוח רצון.

24li

New member
ספר בנושא...

לכל מי שמעניין אותו.. קראתי ספר מעולה בדיוק על הנושא הזה מדען מטורף שלקח חבורה של 100 נשים שמנות שהיו בקבוצה שתומכת בלאהוב את עצמך כמו שאת (לא זוכרת את שם הקבוצה -קראתי אותו מזמן) הוא רצה להוכיח להן שזה בולשיט וכולן אבל כולן רוצות להיות רזות בכל מחיר- הוא פיתח גלולה, כולן הסכימו כמובן להשתתף בניסוי, רזו עד למראה אנורקסי ממש והתמכרו להרגשה של להיות רזה ומחוזרת... ספר מומלץ של פרנצסקה קלמנטיס- ילדות גדולות לא בוכות

למעלה