יוווווו!!!! :)

את מוזמנת לעזור לי בקיפולים ../images/Emo13.gif

וחוץ מזה בטח התכוונננת לא לרעידת אדמה כי אם ל - רעידת לב

עופר 123

New member
כמה תהיות:

א. מה קורה שמפסיקים לקחת את הכדורים? נשארים רזים או שהכל עולה? ב. האם הגוף לא יכול להסתגל לכדורים? בסוף נגיע למנת יתר של כדורים כאלו בגלל שהגוף יתרגל אליהם. ג. הגוף ירגיש שובע, אבל קצב חילוף החומרים ישאר כשהיה, כך שלמספר אנשים הדבר יכול לגרום לבעיות ותסבוכות לא פשוטות (מוות מרעב, במקרה הקיצוני). ד. בתרבות המערבית אנחנו אוהבים קיצורי דרך. נגיד שהרופא ינחה לקחת כדור אחד ליום. בטוח שיהיו כאלו שיקחו שניים ושלושה כדי להאיץ את התהליך... ה. תיאורטית, צריך לקחת את הכדור כל יום עד סוף חיינו. לא הייתי רוצה להיות תלוי בכדורים. ו. מגיעים למשקל הרצוי. אוכלים קצת יותר, והופ, קופצים במשקל. לוקחים שוב כדורים ומגיעים שוב למשקל הרצוי. אוכלים, והופ, קופצים במשקל שוב, אלא שבפעם השלישית, הגוף כבר התרגל לדיאטות הכאסח שלנו עם הכדור, ויהיה יותר קשר לרדת... זה מה שאני מצליח לחשוב עליו עכשיו, בלי להיכנס להיבטים החברתיים שיש מי שמתעשר על חשבון הצלוליטיס.
עופר

עופרונוש....

קודם שירדו העודפים.. אחרי שהם ירדו.. נראה לך באמת שאכפת לי מה יהיה??????????!!!!!!!! לא! קודם שמשהו יעזור לי לרזות בלי לסבול יותר מידיי ואחר כך נשמור.. תן לחיות באשליות קצת.. מה יש...?

מודעת

New member
כןן חח גם אני חושבת

שברגע שיירדו העודפים.. גם אם נפסיק לקחת את הכדור לא נירצה להרוס את ההישגים..

אל תסמכי על זה..

הסטטיסטיקות למען האמת, מראות אחרת... אחוזים מאוד גבוהים של שמנים שרזו עולים חזרה
אבל כמובן שאיך שיורדים... וזו, נראית לי כמו דרך שבה עולים פי שניים...

polegra

New member
עופר

לומר את האמת כבר בדקתי כמה וכמה כדורים.... אבל באם יהיה משהו מאושר משהו שעבר בדיקות משהו שבדקו אותו בשטל תקופה מ0פקת....הייתי הראשונה בתור. הרי היום אחרי דיאטה שהורדתי בה מעל 130 קילו עם נקח את העליות בדרך שהייתי צריכה להוריד שוב...החילוף חומרים שלי כל כך איטי...אני חיה כמעט רק על 0לט בשבי ללרזות...אז למה לא להעזר במשהו שבאמת יכול לעזור? אני נגד כדורים כיוון ששום דבר לא נבדק כמו שצריך...בטח לא לטווח ארוך אבל לו היה דבר כזה...הייתי מעיפה עם התחת הגדול שלי את כל מי שהיה עוצר אותי בדרל לזה גם אם זה היה אומר לחיות על כדורים כל החיים והיה והם היובטוחים לשימוש הבעיה שלרוב בכדורים כאלה אנחנו השפני נ0יונות ובזה אני לא מוכנה לקחת חלק.

ואני אומרת....../images/Emo70.gif

להפסיק לחכות שיקרו ניסים.. שימצאו פתרונות פלא....שימציאו קסמים.... אני אומרת שלקום בבוקר... להחליט החלטה ולהתחיל לעשות מעשה... ואני לא מדברת על ריק.. ממש לא... גם אני חלמתי, פינזטתי, קיוויתי, התפללתי וראיתי שלא קורה כלום. מכל המחשבות האלה רק משמינים.. החלטתי ועשיתי. ואם אני יכולה- כולם יכולים!!!! ויפה שעה אחת קודם!!!

נכון יותר לפרסם...

לא ידוע על תופעות לוואי. חוסר אחריות לפרסם "ללא תופעות לוואי" לא ידוע לי על כימיקלים ללא תופעות לוואי. נחכים בעוד X שנים. בהצלחה לאמיצים/ות.

אם אוכל היה צורך פיזי ותו לא....

אומרים שם בצירוף תזונה דלת קלוריות או מאוזנת או לא זוכרת מה אני משערת שאם כל יום אני אוכל ארוחה במקדונלדס+חצי עוגה+באגט עם שוורמה ואשתה בקבוק קולה היא לא תעבוד נכון ? אוכל הוא לא צורך פיזי בלבד - מי פה אוכל רק כשהוא באמת רעב ? וגם כשאתם רעבים - אחרי קערה ענקית של סלט תשביע בדיוק כמו הבאגט עם השאוורמה - אז למה אנחנו לא אוכלים סלט כל היום ? גם ככה אפשר להרזות... במילים אחרות - סתם עוד דרך להרוויח כסף על חשבון אנשים... אדם שירזה עם התרופה סימן שהקפיד על תזונה נכונה וחסרת הדברים שהוא אוכל בד"כ ואת זה אפשר לעשות גם בלי התרופה...

למעלה