שנה טובה../images/Emo75.gif
דמות אהובה: ג'ון אריה ונד סטארק לא צריך להסביר למה. אבל גם סאם בגלל ששנינו אוהבים היסטוריה וספרים וכי אומץ לב זה לא רק עם חרב בידך, אאימון המלומד בגלל האומץ לדבוק בייעודו, לשרת את ארצו בכל מצב, לסרב לכתר ועדיין להיות נאמן למשפחתו. ג'ונדרי. למרות שהוא לא דמות ראשית, אני מחבבת את הילד. הוא גדל בתחתית של החברה ולא הפך לרשע או אכזר. יש לו מוסר פנימי, הוא מעריך עבודה קשה וניסה להגן על אריה .מעניין אם הוא וגון ייפגשו פעם. לאנשים כאלה ג'ון זקוק על החומה. לורס, למרות השחצנות שלו. הילד צריך להתבגר. לא פשוט לאבד מישהו שאוהבים בגילו ולא להיות מסוגל לחלוק את כאבך עם איש.אני גם מקווה לפגוש את שירין בתו של סטאניס ובן סטארק בעתיד. דמות שנואה: סרסיי, ג'ופרי, ליסה והבן שלה, קייטלין בגלל השנאה שלה לג'ון. למה היה צריך להחיות אותה? סאנסה בגלל שהיא רק ניראת כמו ליידי אך לא מתנהגת כמוהה. היחס שלה לאירה וג'ון. הבגידה באביה, התאהבות ילדותית בג'ופרי גם אחרי הרצח של מיקן והרג הזאבה שלה. העובדה שהיא מסרבת לגדול וכשהיא כן אני מפחדת שעלולה לצאת ממנה סרסיי מס' 2. גם דאני. בהתחלה נורא בא לי לדלג על הפרקים שלה ולחזור לצפון. אני גם לא אוהבת את מסע הכיבוש שלה בית אהוב: סטארק. בית שנוא: הספר האהוב עליכם מכל הסדרה עד כה:טארגאריין, גרייג'וי. באיזה אזור בווסטרוז (או מחוצה לה) הייתם רוצים לחיות ומדוע? בצפון בגלל האופי של האנשים ובית סטארק. אבל אני לא אוהבת קור...אז ברמת גנים אולי. האלים החביבים עליכם:של בית סטארק. הכי קרובים לטבע ולא דורשים פולחן נוצץ אירועים שאהבתם בספר: חלק כבר אמרו: *מציאת הזאבים *הפרידה בין ג'ון ואירה . נתינת המחט * השיחנ הין נד לבנות כשהוא מבין את האמת על ילדיה של סרסיי וגם השאלה של אריה מה יהיה איתה והבנה ההדדית שלהם שמאריה לא תצא גבירת הטירה * כשג'ון שומע את סיפורו של המלומד *הבחירה בג'ון כמפקד המישמר * יחסו של טיריון לג'ון ולסאנסה. אז אני אוהבת אותו ולא בגלל מהלכיו המדיניים. * כשקייטלין מבינה את האמת על נישואי אחותה * ג'ופרי מת *הקרב בין הנסיך מדוראן לגרגור קלאגן *ג'ון מקבל את החרב ממורמונט. ומשלים עם העובדה שזאת לא חרב אביו אבל יש כאן אדם שאוהב אותו כמו בן במקום הבן שלו שהתנהג לא בכבוד. *השיחה בין אירה לנושא כליו של הלורד בריק. ךמרות כל מה שעבר עליה היא רוצה לדעת מי אימו של ג'ון כדי שתוכל לספר לו כשייפגשו. והלעג של ג'ופרי ללורד ולליידי כשוהא משווה את החיים שלו לשלהם ומעיר שלורד סטארק דאג לילד בכל זאת לא כמו אביו