יוהו ^_^

../images/Emo121.gifיאללה

דמות אהובה: כמובן שטיריון. אשה גרייג'וי הופכת להיות פיבוריטית שלי אחרי המשתה. מה שאומר שאני אוהב אותם ציניים, אמיצים ואנדרדוגים דמות שנואה: בורוז בלאונט וסר מרין. פאקינג תמותו כבר! דמויות חסרת תועלת שפשוט מרתיח אותי שהן עדיין חיות כשדמויות מעניינות בהרבה נפחו את נשמתן. זוג אפסים חסרי אופי. בית אהוב: גריי'גוי, לא כבית בכללותו, אלא בשל המרכיבים אותו: אשה, תיאון, ויקטריון, באלון ו"הקורא", כולן דמויות מרתקות שמאוד נהנתי לקרוא בית שנוא: ארר... נראה לי שמנדרליי. עוד חבורת לא יוצלחים שמלאים מעצמם. מהבתים הגדולים... אולי ארין, בגלל ליסה ורוברט הייתי רוצה לגור ב: כנראה נהרן אלים חביבים: אין דבר כזה אירועים אהובים: אריה משסה את ז'אקן הנקמה של טיריון בטייוין המוות של ליסה החתונה האדומה ג'ון נלחם באחר בטירת שחור בקיצור- תמיד יש מוות

ריקי6

New member
חג שמח

דמות אהובה : סאנדור, גרגור, טיריון , טיווין , ואריז , ברון (דמות גדולה אני מקווה שירחיב עליו בהמשך....) דמות שנואה: בראן (סתם ילד קטן ומעצבן חבל לא מת בהתחלה...), קייטלין , אדארד (תמים.. כל כך תמים...) בית אהוב: קלגאן בית שנוא: טיירל הספר האהוב עליכם מכל הסדרה עד כה: סופת החרבות באיזה אזור בווסטרוז (או מחוצה לה) הייתם רוצים לחיות ומדוע? בקן הנשרים לשבת בתאים שם בסטלה (למרות שאני די בטוח שהכחול יקרא לי אבל אחלה דרך ללכת:) האלים החביבים עליכם: אהה זה האלוהים שלנו, אין מה לעשות אף ספר לא ישנה את זה... אירועים שאהבתם בספר (אם יש אירועים מהמשתה, כתבו אותם בסוף הרשימה כדי שמי שלא קרא יוכל לדלג עליהם בחינניות) החתונה האדומה גרגור נגד אוברין סאנדור ואריה נגד פוליבר והמדגדג שאדארד הלך לעולמו (אני זוכר שקראתי את זה פעם ראשונה בחיים לא חשבתי שזה מה שיקרה...) בכלל לואריז יש אחלה טקסטים...

Silver Fox

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo112.gif../images/Emo82.gif

איך אפשר לשנוא את בראן?
נו, מה לעשות, התמימים תמיד שלמים.

למעלה