יוהו ^_^

Silver Fox

New member
הטיירלים לא כאלה נוראים../images/Emo112.gif../images/Emo82.gif

מייס טיירל באמת נשמע לי קצת פוץ, אבל מלכת הקוצים מגניבה, וילדי טיירל חמודים - מארגארי, גרלאן וגם ווילאס נשמע אחלה בנאדם. את לוראס אני גם לא ממש אוהבת, אבל אחרי שמישהו ייתן לו כאפה ויחזיר אותו למציאות הוא יתפכח. ^^

EverMan

New member
אמממ

דמות אהובה: טיריון, רוב ז"ל, מארג'רי טיירל, בריסטן סלמי. דמות שנואה: קייטלין, רוב הלניסטרים, סטניס בריתון. בית אהוב: אין כרגע אחד ספציפית. מחבב למדי את הטיירלים ואת הסטארקים. בית שנוא: לניסטר. (קפיטליסטים מסריחים) הספר האהוב עליכם מכל הסדרה עד כה: סופת החרבות. באיזה אזור בווסטרוז (או מחוצה לה) הייתם רוצים לחיות ומדוע? כנראה אזור הנהרות. קרוב להכל. חיים טובים כאלה. האלים החביבים עליכם: עלי העץ. אירועים שאהבתם בספר (אם יש אירועים מהמשתה, כתבו אותם בסוף הרשימה כדי שמי שלא קרא יוכל לדלג עליהם בחינניות) החתונה האדומה. בהחלט.

../images/Emo32.gif המחול

שמעתי שמסתובבים באינטרנט פרקים מן המשתה, קראתי את הפרק הראשון של דאני ושל טיריון, אבל שמעתי שיש גם של ג'ון. אם מישהו יודע הוא יכול להגיד לי איפה יש. תודה מראש רולנד.

Maleficent

New member
תשובות

דמות אהובה: ג'ון וג'יים. ג'ון הוא הדמות האהובה עלי משום שהוא... ובכן.... ג'ון
וג'יים- חוסר המוסריות שבו מחליאה אך בו זמנית גם מרתקת ומפליאה דמות שנואה: רוברט ארין. הוא פשוט כ"כ דוחה בית אהוב: טארגאריין. מה לעשות שזה הבית הכי מעניין... בית שנוא: טיירל, בשל הנפיחוּת. הספר האהוב עליכם מכל הסדרה עד כה: סופת החרבות. באיזה אזור בווסטרוז (או מחוצה לה) הייתם רוצים לחיות ומדוע? הצפון כל כך! בגלל הקור והשלג והמרחבים האלים החביבים עליכם: האלים העתיקים כמובן. היחדים שלא דורשים פולחן מאסיבי, והנמצאים בלב המאמין. אירועים שאהבתם בספר: מציאת גורי הזאבים, החלום של בראן, טיריון מערים על ואריז, אצבעון ופייסל, אריה עולה לספינה לבראאבוס, המוות של טייוין, אוב חוזר לג'ון בסוף סופת החרבות, סאנסה בונה את וינטרפל בשלג.

amberos

New member
שנה טובה לכולם!

דמות אהובה: כלב השמירה,טירון,דאני,אצבעון... דמות שנואה: ההר בית אהוב: טארגאיירן בית שנוא: גרגוריי הספר האהוב עליכם מכל הסדרה עד כה: השלישי באיזה אזור בווסטרוז הייתם רוצים לחיות ?רמות גנים האלים החביבים עליכם:אין... אירועים שאהבתם בספר :כשהכלב בא לסאנסה בקרב,כשהכלב נלחם עם ההוא בלי העין,שכחתי את השם...וטירון הורג את שאי ואת אביו ויש עוד הרבה...

HADASA1979

New member
שנה טובה../images/Emo75.gif

דמות אהובה: ג'ון אריה ונד סטארק לא צריך להסביר למה. אבל גם סאם בגלל ששנינו אוהבים היסטוריה וספרים וכי אומץ לב זה לא רק עם חרב בידך, אאימון המלומד בגלל האומץ לדבוק בייעודו, לשרת את ארצו בכל מצב, לסרב לכתר ועדיין להיות נאמן למשפחתו. ג'ונדרי. למרות שהוא לא דמות ראשית, אני מחבבת את הילד. הוא גדל בתחתית של החברה ולא הפך לרשע או אכזר. יש לו מוסר פנימי, הוא מעריך עבודה קשה וניסה להגן על אריה .מעניין אם הוא וגון ייפגשו פעם. לאנשים כאלה ג'ון זקוק על החומה. לורס, למרות השחצנות שלו. הילד צריך להתבגר. לא פשוט לאבד מישהו שאוהבים בגילו ולא להיות מסוגל לחלוק את כאבך עם איש.אני גם מקווה לפגוש את שירין בתו של סטאניס ובן סטארק בעתיד. דמות שנואה: סרסיי, ג'ופרי, ליסה והבן שלה, קייטלין בגלל השנאה שלה לג'ון. למה היה צריך להחיות אותה? סאנסה בגלל שהיא רק ניראת כמו ליידי אך לא מתנהגת כמוהה. היחס שלה לאירה וג'ון. הבגידה באביה, התאהבות ילדותית בג'ופרי גם אחרי הרצח של מיקן והרג הזאבה שלה. העובדה שהיא מסרבת לגדול וכשהיא כן אני מפחדת שעלולה לצאת ממנה סרסיי מס' 2. גם דאני. בהתחלה נורא בא לי לדלג על הפרקים שלה ולחזור לצפון. אני גם לא אוהבת את מסע הכיבוש שלה בית אהוב: סטארק. בית שנוא: הספר האהוב עליכם מכל הסדרה עד כה:טארגאריין, גרייג'וי. באיזה אזור בווסטרוז (או מחוצה לה) הייתם רוצים לחיות ומדוע? בצפון בגלל האופי של האנשים ובית סטארק. אבל אני לא אוהבת קור...אז ברמת גנים אולי. האלים החביבים עליכם:של בית סטארק. הכי קרובים לטבע ולא דורשים פולחן נוצץ אירועים שאהבתם בספר: חלק כבר אמרו: *מציאת הזאבים *הפרידה בין ג'ון ואירה . נתינת המחט * השיחנ הין נד לבנות כשהוא מבין את האמת על ילדיה של סרסיי וגם השאלה של אריה מה יהיה איתה והבנה ההדדית שלהם שמאריה לא תצא גבירת הטירה * כשג'ון שומע את סיפורו של המלומד *הבחירה בג'ון כמפקד המישמר * יחסו של טיריון לג'ון ולסאנסה. אז אני אוהבת אותו ולא בגלל מהלכיו המדיניים. * כשקייטלין מבינה את האמת על נישואי אחותה * ג'ופרי מת *הקרב בין הנסיך מדוראן לגרגור קלאגן *ג'ון מקבל את החרב ממורמונט. ומשלים עם העובדה שזאת לא חרב אביו אבל יש כאן אדם שאוהב אותו כמו בן במקום הבן שלו שהתנהג לא בכבוד. *השיחה בין אירה לנושא כליו של הלורד בריק. ךמרות כל מה שעבר עליה היא רוצה לדעת מי אימו של ג'ון כדי שתוכל לספר לו כשייפגשו. והלעג של ג'ופרי ללורד ולליידי כשוהא משווה את החיים שלו לשלהם ומעיר שלורד סטארק דאג לילד בכל זאת לא כמו אביו

Silver Fox

New member
תשובות מעניינות... ../images/Emo112.gif../images/Emo82.gif

ג'נדרי היה באמת נחמד. ציפיתי שיהיה משהו בינו לבין אריה. סאם, למען האמת, הוא הדמות שאני הכי מזדהה איתו - גם אני לא בדיוק חושלתי מחומר קשה
(וזה למה אני מקטרת כל יום במשך אינספור שעות על זה שאני לא רוצה לצאת לסיורים בשל"ח...) אבל לא יכולתי לאהוב אותו כי הוא פשוט היה כל כך מעצבן - למרות היותו אנושי כל כך. כלומר, בחיי, תפסיק להתבכיין כבר! >< גם אני ממש לא סבלתי את קייטלין כשהיא אמרה לג'ון על הנפילה של בראן "זה היה צריך לקרות לך". אבל תנסי לחשוב רגע על הצד שלה. הילד המתוק והאהוב (וגם החוקי) ביותר עליה שוכב מרוסק וגוסס, והממזר ככה נכנס בריא ושלם - טבעי שהיא תהיה מגעילה אליו. גם ככה היא היתה לגמרי שבר כלי מאז שבראן נפל - ראית איך היא קיבלה בשלוות נפש את השריפה בספריה רק כי האש לא יכלה להגיע לבראן? אני עדיין לא מצדיקה את ההתנהגות שלה, אבל הכעס שלי שכך כשהבנתי עד כמה שהיא מסכנה (וזה בניגוד לסאם, שהוא באמת עבר כל גבול ><). בנוגע לסאנסה, אני מניחה שהכעס הרב שהצטבר עליה במשחקי הכס לא הצליח לשכוך כשהיא התחילה להתבגר בספרים הבאים, הא?
אבל למה את מפחדת שתצא ממנה סרסיי 2? זה בגלל הקירבה לאצבעון?

HADASA1979

New member
תהני בשל"ח

כרגע אני יושבת במשרד ומחליפה את רכזת ההדרכה שלנו. ואני כבר מתה לצאת לשטח. כן כן אני מדריכת טיולים. בקשר לג'ונדרי גם אני חשבתי ככה בהתחלה. אבל ניראה לי שאריה צריכה להתבגר קצת ואז להחליט מה היא רוצה מהחיים.היא גם בת 10 ? לא לעומת ג'ונדרי שהוא בן 14-15 ? אני לא זוכרת. מה שכן ניראה לי שג'ונדרי כן מרגיש כלפיה משהו ומנסה לעצור בעצמו כי זה בטח ניראה בעינייו לא מכובד. אחרי הכל היא לייד והוא יודע מהם הבדלי מעמדות. יש לו מן נטייה להוריד מערכו. אולי בגלל זה הוא העדיף להישאר עם לורד בריק וחבורתו, כשהוא חשב שאריה תחזור למשפחתה,

The Mad Hatter

New member
שנה טובה! :)

דמות אהובה: טיריון בגלל החכמה, כלב השמירה כי הוא גבר-גבר וסאנסה, כי דמות שעברה ממצב שבו אני מתעבת אותה בכל ליבי בתחילת הסדרה למצב שבו אני מזדהה איתה בהמשכה של הסדרה חייבת לזכות באהבתי. תוספת של הרגע האחרון: דאבוס. נקודת המבט שלו קצת משעממת אותי, אבל הוא כזה אדם טוב וישר ונחמד שאני פשוט חייבת לחבב אותו. דמות שנואה: ג'ופרי, כי אני לא חושבת שיש אדם כלשהו בעולם שיכול לאהוב אותו. הוא הדמות היחידה שאני באמת-באמת שונאת. חוץ ממנו יש עוד כמה שאני בערך-שונאת כמו סרסיי, תיאון, ליסה ועוד כמה. בית אהוב: סטארק, כמובן. :) בית שנוא: לאניסטר. למרות שיש שם כמה ברנשים חביבים, אני רוצה שהם יפסידו בגדול ושהראשים של כולם יהיו תלויים על חומות העיר ושהעורבים יזללו את העיניים שלהם!!!11 (בעיקר את של סרסיי) מה לעשות, הרושם שנוצר בעמודים הראשונים של הסדרה נשאר אצלי עד הסוף... הספר האהוב: השני, אני חושבת. באיזה אזור בווסטרוז הייתם רוצים לחיות. בשום מקום! היה שלב מסוים באמצע הקריאה שעצרתי לי וניסיתי לחשוב על סוג האנשים שלחיים שלהם יש הכי הרבה פוטנציאל להיות טובים בממלכה הזו שמרטין ברא, והגעתי למסקנה שאם אתה מהמעמד הגבוה-הורגים אותך ואם אתה מהמעמד הנמוך-הורגים אותך. אבל אם הייתי ממש חייבת לבחור אז ווינטרפל, בזמנים רגועים. האלים החביבים עליכם: ממש לא הקדשתי לזה מחשבה. אני לא ממש מבדילה בין האלים השונים. אירועים אהובים מהספר: כשכלב השמירה לוקח את השיר שלו, כשטיריון את מסע הנקמה הקטן בסוף הספר השלישי וכשאצבעון הורג את ליסה (אני חושבת שממש צעקתי לו קריאות עידוד כשקראתי את זה, אבל כבר היה מאוחר בלילה אז יש לי נסיבות מקלות).

Silver Fox

New member
אני רואה ../images/Emo112.gif../images/Emo82.gif

שכולם אוהבים את ליסה כשהיא עפה (כנ"ל)
. מעניין באמת מה יקרה עם הבובון עכשיו. אולי גם הוא יעוף, בשעה טובה?

Moondust

New member
../images/Emo45.gif למה שאמרת על דאבוס.

אולי עכשיו, כשסטאניס הגיע לחומה, הפרקים שלו יהיו יותר מעניינים. למרות שאני חוששת ברצינות לחייו - הוא כבר הולך על חבל דק עם סטאניס ומליסנדרה, מה גם שהוא מזכיר לי קצת את אדארד, וכולנו יודעים איך נד סיים.

סנדרין

New member
איזה כיף ../images/Emo9.gif../images/Emo210.gif

דמות אהובה: סאנסה מלקראת-סוף-סופת-החרבות והלאה, ג'יים בסופת החרבות, דאבוס כי הוא כזה טוב כפרה שלו.
דמות שנואה: אמון פריי, קוראים לו? שרוצה את ריבראן? ואת בריאן הכי פחות אהבתי לקרוא. בית אהוב: מארטל! בית שנוא: פריי הספר האהוב עליכם מכל הסדרה עד כה: קראתי את העימות ואת סופת ברצף, אז שניהם
באיזה אזור בווסטרוז (או מחוצה לה) הייתם רוצים לחיות ומדוע? דורן, כי השכנים הינם טובים בעיניי
האלים החביבים עליכם: הצפוניים. הכי קשר אמיתי. אירועים שאהבתם בספר: נראה מה אני זוכרת. השיחה של טיריון עם ג'ון על החומה חלום התעופה הראשון של בראן כשלאדארד נופל האסימון - 'מפי עוללים' החתונה של דאני ודרוגו 'מלך בצפון!' דאבוס מתחצף לסטאניס מירסלה עוזבת את מעלה מלך ג'ון ויגריט במערה קייטלין וג'יים בצינוק בריאן וג'יים במקלחות D: סאנסה והכלב סאנסה בונה את ווינטרפל בשלג ג'יים משחרר את טיריון ג'יים נותן לבריאן את החרב
אריאן רוצה להכתיר מלכה הנבואה שסרסיי קיבלה מהקרפדת סאנסה בקן נשרים, וכשפטיר מבטיח לה את העולם אריה כקאט סרסיי בצינוק, ג'יים לא מציל אותה אאמון שומע על דאינריז חג שמח ושנה טובה לכולם!

Silver Fox

New member
ארג... ../images/Emo112.gif../images/Emo82.gif

*מדלגת עם העיניים על האירועים מהמשתה 2* אני היחידה שרצתה להשליך על ייגריט חפץ כבד כל אימת שהיא וג'ון שיחקו את משחקיהם הקטנים?
היא היתה נורא מעצבנת, ולא אהבתי את השילוב שלה עם ג'ון.

גם עלי היא די נמאסה

''אתה לא יודע כלום, ג'ון שלג''. כזה משפט מעצבן, גם אם הכוונה שלו היא לא באמת להתנשא או משהו בסגנון. בד''כ כשקורא לדמות ה-POV משהו רע אני מזדהה, אבל כשייגריט מתה... לא היה לי ממש אכפת.

סנדרין

New member
דווקא שמחתי כשהיא מתה, ../images/Emo3.gif

זה פתר הרבה D: מה שאהבתי זה את הגילוי ההדדי שלהם, אחד של השני ושל חיים אחרים.

למעלה