מתן תבדקי לי תשובות ../images/Emo10.gif
גובה: 170 בערך צבע עיניים: חום צבע שיער: גם צבעת פעם את השיער? כן באיזה צבע? יואו. אדום, סגול ושחור יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כן יש לך גשר? כבר לא
יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה הדבר הכי חשוב לך? אמ יש חבר/חברה/קראש? לא כמה זמן? עם מי היית רוצה לדבר עכשיו? ממ מה אתה עושה עכשיו? עונה לשאלון[?] מחשבים ואינטרנט יש לכם מחשב בחדר? כן יש מסנג'ר? כן יש אייסיקיו?כן מכורים למסן ואייסי? לא יש מיקרופון? יש יש מצלמת אינטרנט? יש גולשים עד שעות הלילה המאוחרות מאוד באינטרנט, או סתם? סתם מכורים לאתר כלשהו? לא מכורים לפורום הזה? הוא בהחלט מעביר את הזמן
מהו דף הבית שלכם? סטארט אתר משחקים אהוב ברשת: נכנסים הרבה לתפוז? דיי ולפורום הזה? גם ולקומונות? לא ממש ולבלוגים? כמה בודדים ב24 שעות האחרונות הייתה לך שיחה רצינית? לא חיבקת מישהו? כן רבת עם חבר? לא בכית? לא צחקת? כן
גרמת למישהו לצחוק? לא יודעת דיברת עם מישהו שאתה אוהב? לא התגעגעת למישהו? למי? מה אכלת? אוכל מה שתית? מים... מה שלא נשפך מה שמעת? מה שיש דברים אהובים המקום האהוב לחופשה: ארה"ב
פרי אהוב: תפוח[?] ממתק אהוב: במבה בן אדם אהוב: חודש אהוב: מרץ
חיה אהובה: כבש, פקי
טעם: חמוץ בעד/נגד סמים: בעד סיגריות: בעד אלכוהול: בעד סקס בגיל צעיר [כמו 12, 13, 14]: בעד האם אי פעם התנשקת עם בן מינך? כן התנשקת עם בן המין ההפוך? כן שכבת עם בן מינך? =| שכבת עם בן המין ההפוך? =| הגשת מבחן ריק? יותר מדי
התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא בגדת? לא בגדו בך? אולי חתכת?
רצית/ניסית להתאבד?
עשית משהו שאתה עדיין מצטער עליו? אכן השתמשת בסמים? לא נשארת בבית בערב שישי סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? שש נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? כן עישנת? כן שתית אלכוהול? כן הייתה לך תאונת דרכים? כן שיחקת בברביות? כן
נשארת ער כל הלילה? כן שברת עצם? לא
אני מוכשרת דיברת בשיעור? נהה פחדת מהחושך? כן. הייתה שם מכשפה
יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? נימנמתי
עברת על החוק? כן שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? לא יודעת רצית להרוג מישהו?
הלכת מכות? כן
כמה שנים את/ה חי/ה? 17 בתים עברת? 3 נראה לי פעמים השתכרת עד אובדן חושים? 1[?] זה או זה ניו יורק או פריז? ניו יורק! בנים או בנות? בנים נשיקה או חיבוק? נשיקה הארי פוטר או שר הטבעות? אפחד ערסים או חנונים? חנונים
חמוץ או מתוק? חמוץ חנוכה או פורים? פורים אש או מים? אש ישראל או חו"ל? חול חורף או קיץ? קיץ דברים אהובים מספר:7 צבע:בורדו שפה:עברית מקצוע:עיצוב תחביב: סרט: סדרה: חברים אסוציאציות בית ספר:עייפות טלויזיה: תוכניות אהבה: אדום =\ בגידה: חציל מוות: תהום ורוד: נצנצים
חול: ים ים: חול
מי/מה האחרון סרט שראית? לרכב על ליוויתן מישהו/י שנישקת? מישהו שחיבקת? מאיר שיר ששמעת? פעם אחרונה שבכית? פעם אחרונה שצחקת? היום שאמרת לו "אני אוהב אותך"? שישן במיטה שלך? לא זוכרת שדיברת איתו בטלפון? מספר חסום