יה

../images/Emo15.gif >_>

גובה: 1.60 צבע עיניים: ירוק משהו צבע שיער: שטני צבעת פעם את השיער? יה באיזה צבע? אדום יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כן יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? יאפ מה הדבר הכי חשוב לך? לאיודעת יש חבר/חברה/קראש? לא כמה זמן? מה עם מי היית רוצה לדבר עכשיו? יש מה אתה עושה עכשיו? כותבת מחשבים ואינטרנט יש לכם מחשב בחדר? כן יש מסנג'ר? כן יש אייסיקיו? כן מכורים למסן ואייסי? משתדלת יש מיקרופון? כן יש מצלמת אינטרנט? כן גולשים עד שעות הלילה המאוחרות מאוד באינטרנט, או סתם? ראשון מכורים לאתר כלשהו? לא מכורים לפורום הזה? לא מהו דף הבית שלכם? Blank אתר משחקים אהוב ברשת: אין נכנסים הרבה לתפוז? משתדלים ולפורום הזה? לפעמים ולקומונות? לא ולבלוגים? קצת ב24 שעות האחרונות הייתה לך שיחה רצינית? לא חיבקת מישהו? לא רבת עם חבר? לא בכית? לא צחקת? כן גרמת למישהו לצחוק? כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב? לא התגעגעת למישהו? למי? לא מה מה אכלת? ספגטי מה שתית? מים מה שמעת? מוזיקה וזה אין לי כוח דברים אהובים המקום האהוב לחופשה: אוו לאיודעת פרי אהוב: תות ממתק אהוב: שמץ בן אדם אהוב: לא חודש אהוב: אוגוסט\החמים חיה אהובה: כלב טעם: ? בעד/נגד סמים: נגד סיגריות: נגד אלכוהול: בעד? סקס בגיל צעיר [כמו 12, 13, 14]: בעד X: האם אי פעם התנשקת עם בן מינך? כן התנשקת עם בן המין ההפוך? כן שכבת עם בן מינך? לא שכבת עם בן המין ההפוך? כן הגשת מבחן ריק? כן התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא בגדת? לא בגדו בך? אולי? חתכת? לא רצית/ניסית להתאבד? קצת עשית משהו שאתה עדיין מצטער עליו? קצת גם השתמשת בסמים? לא נזרקת ע"י מישהו? בערך נשארת בבית בערב שישי סתם כי התחשק לך? כן? היית מאוהב? כן נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? כן עישנת? כן שתית אלכוהול? כן הייתה לך תאונת דרכים? כן שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה? כן שברת עצם? לא דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? כן עברת על החוק? לא שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? לא שאני יודעת רצית להרוג מישהו? כן הלכת מכות? כן כמה שנים את/ה חי/ה? 16 בתים עברת? 3 פעמים השתכרת עד אובדן חושים? 0 פעמים נשבר לך הלב? 2 פעמים שברת לאחרים את הלב? אמרתי כבר נווו פעמים התאהבת באמת? 2 זה או זה ניו יורק או פריז? ניו יורק בנים או בנות? בנות X: נשיקה או חיבוק? חיבוק הארי פוטר או שר הטבעות? הארי פוטר ערסים או חנונים? חנונים X: חמוץ או מתוק? חמוץ חנוכה או פורים? חנוכה אש או מים? אש ישראל או חו"ל? חו"ל חורף או קיץ? קיץ דברים אהובים מספר: 8 צבע: שחור שפה: אנגלית X: מקצוע: מה תחביב: .. סרט: אהבתי כמה סדרה: מכושפות\חברים אבל יש עוד ;[ שיר: הרבה שחקן: לאיודעת שחקנית: כנ"ל זמר: כנ"ל זמרת: כנ"ל אסוציאציות בית ספר: אמא טלויזיה: שלום אהבה: בלע בגידה: פטיש. מוות: מיטה? ורוד: ווהו!!!11 חול: חם ים: מים מי/מה האחרון סרט שראית? Sky High מישהו/י שנישקת? =\ מישהו שחיבקת? שיר ששמעת? Oasis- Stop crying your heart out פעם אחרונה שבכית? וואלה לאזוכרת פעם אחרונה שצחקת? לפני כמה דקות שאמרת לו "אני אוהב אותך"? :\ שישן במיטה שלך? שדיברת איתו בטלפון? בתדודהשלי [אני עלובה =]]

BLecker

New member
אני טייקון לימונדה

גובה: 194 צבע עיניים: ירוק צבע שיער: חום צבעת פעם את השיער? לא באיזה צבע? יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כן יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה הדבר הכי חשוב לך? החיים יש חבר/חברה/קראש? יאפ כמה זמן?חודשיים וחצי עם מי היית רוצה לדבר עכשיו? המ... מה אתה עושה עכשיו? יושב במחשב, מדבר במסנ מחשבים ואינטרנט יש לכם מחשב בחדר?כע יש מסנג'ר? כע יש אייסיקיו?כע מכורים למסן ואייסי? לא יש מיקרופון? לא יש מצלמת אינטרנט? לא גולשים עד שעות הלילה המאוחרות מאוד באינטרנט, או סתם? פעם ב- מכורים לאתר כלשהו? לא מכורים לפורום הזה? לא מהו דף הבית שלכם? חדשות וואלה אתר משחקים אהוב ברשת: מיניקליפ נכנסים הרבה לתפוז?כע ולפורום הזה? כע ולקומונות? לא ולבלוגים? רק ב-ישראבלוג ב24 שעות האחרונות הייתה לך שיחה רצינית? כן חיבקת מישהו? כן רבת עם חבר? לא בכית? לא צחקת? כן גרמת למישהו לצחוק? כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? למי? כן, ליבי מה אכלת? בוקר טוסטים, ערב - סלט סטנדרטי וכו' מה שתית? מים מה שמעת? מוזיקה דברים אהובים המקום האהוב לחופשה: גולן פרי אהוב: מנגו ממתק אהוב: אין, אם כבר אז חלבה בן אדם אהוב: ליבי חודש אהוב: מרץ חיה אהובה: מה? טעם: חמוץ-מתוק בעד/נגד סמים:
סיגריות:
אלכוהול:
סקס בגיל צעיר [כמו 12, 13, 14]:o_O האם אי פעם התנשקת עם בן מינך?
התנשקת עם בן המין ההפוך?
שכבת עם בן מינך?
שכבת עם בן המין ההפוך?
הגשת מבחן ריק?
התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך?
בגדת?
בגדו בך?
חתכת?
רצית/ניסית להתאבד?
עשית משהו שאתה עדיין מצטער עליו?
השתמשת בסמים?
נזרקת ע"י מישהו?
נשארת בבית בערב שישי סתם כי התחשק לך?
היית מאוהב?
נישקת מישהו?
התנשקת צרפתית?
עישנת? נרגילה, פעם אחת
שתית אלכוהול?
הייתה לך תאונת דרכים? בלי נפגעים
שיחקת בברביות?
נשארת ער כל הלילה?
שברת עצם?
דיברת בשיעור?
פחדת מהחושך?
יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן?
שיקרת?
נרדמת בשיעור?
עברת על החוק?
שנאת את עצמך?
נשבר לך הלב?
שברת למישהו את הלב?
רצית להרוג מישהו?
הלכת מכות?
כמה שנים את/ה חי/ה? 18 בתים עברת? 8 פעמים השתכרת עד אובדן חושים? 2 פעמים נשבר לך הלב? 1 פעמים שברת לאחרים את הלב? 1 פעמים התאהבת באמת? 2 זה או זה ניו יורק או פריז? ניו יורק בנים או בנות? מה? נשיקה או חיבוק? חיבוק הארי פוטר או שר הטבעות? ח
ערסים או חנונים? פריקים|666| חמוץ או מתוק? חמוץ חנוכה או פורים? פורים אש או מים? מים ישראל או חו"ל? ישראל חורף או קיץ? חורף דברים אהובים מספר:- צבע:- שפה:- מקצוע:ביולוגיה תחביב:- סרט: - סדרה:נילס שיר: - שחקן: - שחקנית:- זמר:- זמרת:- אסוציאציות בית ספר: הברזות טלויזיה: נילס אהבה: חיבוק בגידה: - מוות: לבן ורוד: נועה חול: מדבר ים: אלמוג מי/מה האחרון סרט שראית? 'רעש לבן' מישהו/י שנישקת? ליבי מישהו שחיבקת? נועה שיר ששמעת? Evergrey - The Masterplan פעם אחרונה שבכית? חודש פעם אחרונה שצחקת? היום שאמרת לו "אני אוהב אותך"? יפעת
שישן במיטה שלך? ליבי שדיברת איתו בטלפון?יפעת

אסיה א

New member
מידנייט סנאק ../images/Emo13.gif

גובה: 176 ס"מ צבע עיניים: ירוק צבע שיער: שטני צבעת פעם את השיער? לא באיזה צבע? אמרתי לא יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כן יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? כן מה הדבר הכי חשוב לך? החיים שלי יש חבר/חברה/קראש? כן כמה זמן? מ'כפת לכם עם מי היית רוצה לדבר עכשיו? עם רותמי מה אתה עושה עכשיו? עונה על שאלון מחשבים ואינטרנט יש לכם מחשב בחדר? כן יש מסנג'ר? כן יש אייסיקיו? כן מכורים למסן ואייסי? לא יש מיקרופון? כן יש מצלמת אינטרנט? כן גולשים עד שעות הלילה המאוחרות מאוד באינטרנט, או סתם? סתם מכורים לאתר כלשהו? לא מכורים לפורום הזה? לא מהו דף הבית שלכם? לא יודעת איך זה נקרא אתר משחקים אהוב ברשת: לא משחקת נכנסים הרבה לתפוז? כן ולפורום הזה? לא ולקומונות? לא ולבלוגים? כן ב24 שעות האחרונות הייתה לך שיחה רצינית? לא חיבקת מישהו? לא
רבת עם חבר? לא בכית? כמעט צחקת? בטח גרמת למישהו לצחוק? כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב? בטח התגעגעת למישהו? כן
למי? לנתי מה אכלת? פופקורן מה שתית? דיאט קולה מה שמעת? שירים דברים אהובים המקום האהוב לחופשה: מי יוצא לחופשות? פרי אהוב: תות ממתק אהוב: אפרופו בן אדם אהוב: רותם חודש אהוב: מאי חיה אהובה: חתלתול טעם: טוב יש לי אקדח מוצמד לרקה.. אז מתובל בעד/נגד סמים: נגד סיגריות: נגד אלכוהול: נגד סקס בגיל צעיר [כמו 12, 13, 14]: נגד האם אי פעם התנשקת עם בן מינך? כן התנשקת עם בן המין ההפוך? כן שכבת עם בן מינך? לא שכבת עם בן המין ההפוך? לא הגשת מבחן ריק? לא התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא בגדת? לא בגדו בך? לא חתכת? לא
רצית/ניסית להתאבד? לא עשית משהו שאתה עדיין מצטער עליו? כן השתמשת בסמים? לא נזרקת ע"י מישהו? כן נשארת בבית בערב שישי סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? כן עישנת? כן שתית אלכוהול? כן הייתה לך תאונת דרכים? לא שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה? כן שברת עצם? לא דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? לא יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? כמעט עברת על החוק? כן שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? כן רצית להרוג מישהו? כן הלכת מכות? כן כמה שנים את/ה חי/ה? 17 בתים עברת? 3 פעמים השתכרת עד אובדן חושים? 0 פעמים נשבר לך הלב? 2.4 פעמים :| פעמים שברת לאחרים את הלב? לא יודעת פעמים התאהבת באמת? 1 זה או זה ניו יורק או פריז? עבור בנים או בנות? בנות נשיקה או חיבוק? נשיקה בהחלט הארי פוטר או שר הטבעות? הארי פוטר ערסים או חנונים? חנונים חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? חנוכה אש או מים? מים ישראל או חו"ל? ישראל חורף או קיץ? חורף דברים אהובים מספר: 5 צבע: לבן שפה: פורטוגזית מקצוע: רפואה תחביב: קריאה סרט: סדרה: האוס שיר: מיי פייבוריט מיסטייק שחקן: שחקנית: זמר: זמרת: אסוציאציות בית ספר: קקה טלויזיה: נחמד אהבה: נתי בגידה: קקה מוות: מפחיד ורוד: איכסה חול: ים ים: חול מי/מה האחרון סרט שראית? לדפוק חתונה מישהו/י שנישקת? נתי מישהו שחיבקת? נתי שיר ששמעת? ספארקס פעם אחרונה שבכית? לפני יומיים פעם אחרונה שצחקת? לפני דקה שאמרת לו "אני אוהב אותך"? נתי שישן במיטה שלך? אני שדיברת איתו בטלפון? נתי אוף נגמר

ניקולט11

New member
אז ככה...

גובה: 160 צבע עיניים:שחור צבע שיער:חום צבעת פעם את השיער?לא, אני מחכה לשיער שיבה... באיזה צבע?שיבה... יש לך כינויים נוספים באינטרנט? אולי.. אחד או שניים יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? עדשות מגע מה הדבר הכי חשוב לך? שוקולד, מפעלי שוקולד, אנשים שמוכרים שוקולד וכמובן אמא שלי, שמכינה עוגת שוקולד מעולה יש חבר/חברה/קראש? לא/כן/אולי כמה זמן?השעה: 19:00 (בזק 155) עם מי היית רוצה לדבר עכשיו? פסיכולוג מה אתה עושה עכשיו? מבזבזת את זמני על שטויות שאף אחד לא יקרא... מחשבים ואינטרנט יש לכם מחשב בחדר? אכן כן יש מסנג'ר? לא, יש טלפון יש אייסיקיו? ראה שאלה קודמת מכורים למסן ואייסי? say what???? יש מיקרופון? בוא נגיד שקולי אינו נעים לאוזן... יש מצלמת אינטרנט? עדיין לא מבינה למה צריך את השטות הזו, גם ככה הכל בדיליי... גולשים עד שעות הלילה המאוחרות מאוד באינטרנט, או סתם? או סתם מכורים לאתר כלשהו? מכורים לשוקולד, אתר כזה עדיין לא קיים מכורים לפורום הזה? פעם ראשונה שאני פה מהו דף הבית שלכם? משתנה לפי מצבי רוח, הקודם היה ים ושקיעה והנוכחי תמונה של"stone age" אתר משחקים אהוב ברשת: יש סוליטר למה לי אתר?? נכנסים הרבה לתפוז? לא ולפורום הזה? ראה מס' שאלות קודם ולקומונות? אה?? ולבלוגים? לא ב24 שעות האחרונות הייתה לך שיחה רצינית? אממממ, תלוי איך מגדירים "שיחה רצינית" חיבקת מישהו? כן כן כן רבת עם חבר? לא כל כך... התווכחתי עם חברה אבל השלמנו אחרי דקה, זה נחשב? בכית? כן צחקת? המון גרמת למישהו לצחוק? כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? כן
למי? מה אכלת? בבוקר: יוגיות עם תה ללא קפאין. צהריים: עוגיות ללא תה, בדרך הביתה: כריך עם חביתה מארומה למרות שהזמנתי כריך עם חלומי אבל לא היה לי זמן להחזיר כי לא רציתי לפספס את האוטובוס (חוצפנים!!!) מה שתית?תה ללא קפאין, נס עם המון קפה ומעט מאוד חלב תנובה 6%, מיוחד לקפה (מומלץ) מה שמעת? אנשים מדברים בנייד כל הדרך הביתה... דברים אהובים המקום האהוב לחופשה: עזה, לפעמים גם אי חלומי ביוון ששכחתי את שמו... פרי אהוב: אפרסק שעיר ממתק אהוב:שוקולד! בן אדם אהוב:אין פה מספיק מקום חודש אהוב: שלושה: דצמבר, ינואר, פברואר חיה אהובה: נמלה טעם: של לבלו דובדבן בעד/נגד סמים: נגד סיגריות:נגד אלכוהול: פשוט לא טעים לי סקס בגיל צעיר [כמו 12, 13, 14]: לא מקובל עלי, אין לזה משמעות רגשית בגיל הזה האם אי פעם התנשקת עם בן מינך? לא התנשקת עם בן המין ההפוך? אמממ, כן שכבת עם בן מינך? אוי לא שכבת עם בן המין ההפוך?אממממ, כן הגשת מבחן ריק? לא, למזלי עדיין לא קרה לי, אבל אלוהים גדול... התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? אוי לא בגדת? עדיין לא... בגדו בך? מקווה מאוד שלא חתכת? אני לא לורנה בוביט אבל כן רצית/ניסית להתאבד? אוי לא/ אוי לא ולא עשית משהו שאתה עדיין מצטער עליו? לא, להפך, לא עשיתי משהו ואני עדיין מצטערת שלא עשיתי... השתמשת בסמים? לא נזרקת ע"י מישהו? עדיין לא, אבל העולם עגול, הגלגל מסתובב, פעם למעלה ופעם למטה.. כל הקלישאות המוכרות נשארת בבית בערב שישי סתם כי התחשק לך? המון פעמים היית מאוהב? לא יודעת.. אולי, אני עדיין עובדת על זה נישקת מישהו? זהה לשאלה "התנשקת עם המין ההפוך?" או שלא הבנתי את השאלה... התנשקת צרפתית? זהה ל... בלה בלה בלה עישנת? אתה/את מתחיל/ה לחזור על השאלות!!! שתית אלכוהול? די!! אני לא יכולה יותר!!! הייתה לך תאונת דרכים? אוי לא שיחקת בברביות?שאלה מצחיקה, היש בעולם כולו בחורה שלא שיחקה בברבייות? נשארת ער כל הלילה? כן שברת עצם?אוי לא או שבעצם כן.. שן זה נחשב? דיברת בשיעור? השאלה אמורה להיות :האם היה שיעור שלא דיברתי בו?" פחדת מהחושך? עדיין מפחדת יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לצערי כן שיקרת? לצערי כן נרדמת בשיעור? כמעט עברת על החוק? פריצה לסיפריה של הקמפוס זה נחשב? שנאת את עצמך? לא נשבר לך הלב? עדיין לא שברת למישהו את הלב? לצערי כן רצית להרוג מישהו? הרבה פעמים הלכת מכות? עם אחותי... כמה שנים את/ה חי/ה? 23 ואני מקווה שהמספר ימשיך לעלות בתים עברת? 4 פעמים השתכרת עד אובדן חושים? אף פעם לא פעמים נשבר לך הלב? אין לי כח יותר! תסתכל/י למעלה פעמים שברת לאחרים את הלב?לצערי יותר מדי פעמים פעמים התאהבת באמת?נראה לי שאף פעם לא... ושוב, לצערי זה או זה ניו יורק או פריז? ניו יורק בנים או בנות?בנים, בנות הן עם תככן וביקורתי נשיקה או חיבוק? חיבוק הארי פוטר או שר הטבעות?הארי פוטר הספר ושר הטבעות הסרט ערסים או חנונים? אני חייבת לבחור? חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? פורים אש או מים? אש ישראל או חו"ל? ישראל! חורף או קיץ? חורף דברים אהובים מספר: מה זאת אומרת? לא הבנתי... אם הכוונה לציטוטים אז אין לי... צבע: תכלת שפה: תנכית מקצוע: מנפחת בלונים תחביב: להתבטל סרט: "אין לי" סדרה: חברים, זהות בדויה שיר:"סיגליות" של דוויד ברוזה ו"רומיאו" של פוליקר שחקן:בן אפלק, הוא פשוט מושלם שחקנית:אין לי זמר:יותר מדי זמרת:כנ"ל אסוציאציות בית ספר: שרשרת מרשרשת של המורה עליזה טלויזיה:אגרה מיותרת אהבה:חיבוק בגידה:לא חיבוק מוות:חושך ורוד:בלונדינית חול:ג'פה ים:תכלת מי/מה האחרון סרט שראית? מדגסקר, אחלה סרט מישהו/י שנישקת? אמא מישהו שחיבקת? אמא שיר ששמעת? "מילים יפות מאלה" של עידן רייכל פעם אחרונה שבכית? אתמול פעם אחרונה שצחקת? היום שאמרת לו "אני אוהב אותך"? אף פעם לא שישן במיטה שלך? אף פעם לא שדיברת איתו בטלפון? איתו? מי זה "איתו"? אוף זה היה מעייף... את/ה באמת קורא/ת את זה???

ממצב!!!!!!!!!11111111111

מחקתי ת'שאלות שלא היה לי כח לענות עליהם. גובה: 170 צבע עיניים: חום צבע שיער: שטני כזה,חום בהיר צבעת פעם את השיער? יאפ באיזה צבע? שחור,אדום בלונדיני יש לך כינויים נוספים באינטרנט? יאפ יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? יאפ מה הדבר הכי חשוב לך? אהבה יש חבר/חברה/קראש? יאפ כמה זמן? חצי שנה,קראש עם מי היית רוצה לדבר עכשיו? אפחד שאני לא מדברת איתו עכשיו מה אתה עושה עכשיו? שומעת שירים מחשבים ואינטרנט יש לכם מחשב בחדר? יאפ יש מסנג'ר? יאפ יש אייסיקיו? יאפ מכורים למסן ואייסי? יאפ יש מיקרופון? לא יש מצלמת אינטרנט? יאפ גולשים עד שעות הלילה המאוחרות מאוד באינטרנט, או סתם? מאוחרות מכורים לאתר כלשהו? לא מכורים לפורום הזה? לא מהו דף הבית שלכם? גוגל אתר משחקים אהוב ברשת: אין נכנסים הרבה לתפוז? הכל יחסי ולפורום הזה? לא ולקומונות? לא ולבלוגים? כן ב24 שעות האחרונות הייתה לך שיחה רצינית? ישמצב חיבקת מישהו? יאפ רבת עם חבר? בערך בכית? לא צחקת? יאפ גרמת למישהו לצחוק? יאפ דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? למי?למיכל מה אכלת? קורנפלקס מה שתית? קולה דיאט מה שמעת? מלא דברים אהובים המקום האהוב לחופשה: ניו יורק פרי אהוב: אגס ממתק אהוב: במבה בן אדם אהוב: כלמיני חודש אהוב: יוני בעד/נגד סמים: בעד,בערך סיגריות: בעד,בערך אלכוהול: בעד,בערך סקס בגיל צעיר [כמו 12, 13, 14]:נגד האם אי פעם התנשקת עם בן מינך? כן התנשקת עם בן המין ההפוך? כן שכבת עם בן מינך? לא בדיוק שכבת עם בן המין ההפוך? לא הגשת מבחן ריק? כן התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא בגדת? לא בגדו בך? כן חתכת? כן רצית/ניסית להתאבד? כן עשית משהו שאתה עדיין מצטער עליו? לא השתמשת בסמים? כן נזרקת ע"י מישהו? לא נשארת בבית בערב שישי סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? כן עישנת? כן שתית אלכוהול? כן הייתה לך תאונת דרכים? לא שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה? כן שברת עצם? לא דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? כן שיקרת? כן נרדמת בשיעור? לא עברת על החוק? כן שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? לא בדיוק שברת למישהו את הלב? כן רצית להרוג מישהו? כן הלכת מכות? לא כמה שנים את/ה חי/ה? 15 בתים עברת? 1 פעמים השתכרת עד אובדן חושים? 2 פעמים נשבר לך הלב? 0 פעמים שברת לאחרים את הלב? 3? פעמים התאהבת באמת? 0? זה או זה ניו יורק או פריז? ניו יורק בנים או בנות? בנים אחלה,בנות זה כיפ נשיקה או חיבוק? נשיקה אש או מים? אש ישראל או חו"ל? חו"ל חורף או קיץ? קיץ מי/מה האחרון סרט שראית? אהבה בלי חוקים מישהו/י שנישקת? נעה מישהו שחיבקת? נעה וטל שיר ששמעת? trouble של קולדפליי פעם אחרונה שבכית? לאזוכרת פעם אחרונה שצחקת? היום שאמרת לו "אני אוהב אותך"? טל שישן במיטה שלך? לאדעת שדיברת איתו בטלפון? אבא

למעלה