יה

יה

גובה: צבע עיניים: צבע שיער: צבעת פעם את השיער? באיזה צבע? יש לך כינויים נוספים באינטרנט? יש לך גשר? יש לך משקפיים/עדשות מגע? מה הדבר הכי חשוב לך? יש חבר/חברה/קראש? כמה זמן? עם מי היית רוצה לדבר עכשיו? מה אתה עושה עכשיו? מחשבים ואינטרנט יש לכם מחשב בחדר? יש מסנג'ר? יש אייסיקיו? מכורים למסן ואייסי? יש מיקרופון? יש מצלמת אינטרנט? גולשים עד שעות הלילה המאוחרות מאוד באינטרנט, או סתם? מכורים לאתר כלשהו? מכורים לפורום הזה? מהו דף הבית שלכם? אתר משחקים אהוב ברשת: נכנסים הרבה לתפוז? ולפורום הזה? ולקומונות? ולבלוגים? ב24 שעות האחרונות הייתה לך שיחה רצינית? חיבקת מישהו? רבת עם חבר? בכית? צחקת? גרמת למישהו לצחוק? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? התגעגעת למישהו? למי? מה אכלת? מה שתית? מה שמעת? דברים אהובים המקום האהוב לחופשה: פרי אהוב: ממתק אהוב: בן אדם אהוב: חודש אהוב: חיה אהובה: טעם: בעד/נגד סמים: סיגריות: אלכוהול: סקס בגיל צעיר [כמו 12, 13, 14]: האם אי פעם התנשקת עם בן מינך? התנשקת עם בן המין ההפוך? שכבת עם בן מינך? שכבת עם בן המין ההפוך? הגשת מבחן ריק? התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? בגדת? בגדו בך? חתכת? רצית/ניסית להתאבד? עשית משהו שאתה עדיין מצטער עליו? השתמשת בסמים? נזרקת ע"י מישהו? נשארת בבית בערב שישי סתם כי התחשק לך? היית מאוהב? נישקת מישהו? התנשקת צרפתית? עישנת? שתית אלכוהול? הייתה לך תאונת דרכים? שיחקת בברביות? נשארת ער כל הלילה? שברת עצם? דיברת בשיעור? פחדת מהחושך? יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? שיקרת? נרדמת בשיעור? עברת על החוק? שנאת את עצמך? נשבר לך הלב? שברת למישהו את הלב? רצית להרוג מישהו? הלכת מכות? כמה שנים את/ה חי/ה? בתים עברת? פעמים השתכרת עד אובדן חושים? פעמים נשבר לך הלב? פעמים שברת לאחרים את הלב? פעמים התאהבת באמת? זה או זה ניו יורק או פריז? בנים או בנות? נשיקה או חיבוק? הארי פוטר או שר הטבעות? ערסים או חנונים? חמוץ או מתוק? חנוכה או פורים? אש או מים? ישראל או חו"ל? חורף או קיץ? דברים אהובים מספר: צבע: שפה: מקצוע: תחביב: סרט: סדרה: שיר: שחקן: שחקנית: זמר: זמרת: אסוציאציות בית ספר: טלויזיה: אהבה: בגידה: מוות: ורוד: חול: ים: מי/מה האחרון סרט שראית? מישהו/י שנישקת? מישהו שחיבקת? שיר ששמעת? פעם אחרונה שבכית? פעם אחרונה שצחקת? שאמרת לו "אני אוהב אותך"? שישן במיטה שלך? שדיברת איתו בטלפון?

רותם ע

New member
אני באמת צריכה את זה;[

גובה: 1.55 ככה צבע עיניים: חום צבע שיער: חום צבעת פעם את השיער? לא באיזה צבע? יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? כן מה הדבר הכי חשוב לך? אהה לא יודעת יש חבר/חברה/קראש? אולי קראש אבל הרבה זמן לא ראיתי אותו אז לא יודעת כמה זמן? מה אה כמה שבועות כזה עם מי היית רוצה לדבר עכשיו? אף אחד מה אתה עושה עכשיו? לומדת לפסיכומטרי ;[ מחשבים ואינטרנט יש לכם מחשב בחדר? כן יש מסנג'ר? כן יש אייסיקיו? כן מכורים למסן ואייסי? לא יש מיקרופון? כן יש מצלמת אינטרנט? כן גולשים עד שעות הלילה המאוחרות מאוד באינטרנט, או סתם? אה סתם ? מכורים לאתר כלשהו? לא מכורים לפורום הזה? לא מהו דף הבית שלכם? נענע נראה לי אתר משחקים אהוב ברשת: אין נכנסים הרבה לתפוז? כן ולפורום הזה? כן ולקומונות? לא ולבלוגים? לא ב24 שעות האחרונות הייתה לך שיחה רצינית? לא חיבקת מישהו? כן רבת עם חבר? לא בכית? לא צחקת? כן גרמת למישהו לצחוק? כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? למי? אחים שלי מה אכלת? ביסלי ושוקולדים וזיווה ודליפקאן מה שתית? מים ומים ומים מה שמעת? אלאניס מוריסט דברים אהובים המקום האהוב לחופשה: צפון, מדינות ירוקות פרי אהוב: תות, אננס ממתק אהוב: איזה לא בן אדם אהוב: הרבה חודש אהוב: ינואר חיה אהובה: חתוליקו טעם: מלוח בעד/נגד סמים: נגד סיגריות: נגד אלכוהול: נגד סקס בגיל צעיר [כמו 12, 13, 14]: נגד האם אי פעם התנשקת עם בן מינך? לא התנשקת עם בן המין ההפוך? ההפוך|: השני! ולא שכבת עם בן מינך? שכבת עם בן המין ההפוך? הגשת מבחן ריק? לא התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? סתם כשהייתי ילדה בגדת? לא בגדו בך? לא חתכת? לא רצית/ניסית להתאבד? לא עשית משהו שאתה עדיין מצטער עליו? לא נראה לי... אולי לא למדתי מספיק אותיות מראש לפסיכומטרי;[ השתמשת בסמים? לא נזרקת ע"י מישהו? א נשארת בבית בערב שישי סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? לא נישקת מישהו? שאלתם כבר התנשקת צרפתית? מה ההבדל כאילו עישנת? לא שתית אלכוהול? כן הייתה לך תאונת דרכים? לא שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה? כן שברת עצם? כן דיברת בשיעור? כן מן הסתם פחדת מהחושך? עדיין מה זאת אומרת יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא שיקרת? בוודאי נרדמת בשיעור? לא עברת על החוק? ביום עברתי
נסעתי באדום.. נו זה היה כתום והייתי על 60 שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן אבל סתם שברת למישהו את הלב? כן אבל סתם רצית להרוג מישהו? ח לא הלכת מכות? ברור כמה שנים את/ה חי/ה? 17 בתים עברת? 0 פעמים השתכרת עד אובדן חושים? 0 פעמים נשבר לך הלב? 0 פעמים שברת לאחרים את הלב? מאיפה לי פעמים התאהבת באמת? 0 זה או זה ניו יורק או פריז? פריז אבל בלי הצרפתים בנים או בנות? בנות נשיקה או חיבוק? נשיקה הארי פוטר או שר הטבעות? ע שאלה לא הוגנת, אבל הארי פוטר ערסים או חנונים? חנונים חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? חנוכה אש או מים? מים ישראל או חו"ל? גם וגם חורף או קיץ? חורף דברים אהובים מספר: מה צבע: מה שפה: צרפתית מקצוע: מתמטיקה תחביב: קריאה ? סרט: לא יודעת סדרה: הרבה שיר: הרבה שחקן: הרבה שחקנית: הרבה זמר: הרבה זמרת: הרבה אסוציאציות בית ספר: מתמטיקה טלויזיה: הטופ מודל הבאה אהבה: לב [מה] בגידה: סכין [מה] מוות: תולעים ורוד: חצאית [מה] חול: דיונה ים: שמשיות חוף מי/מה האחרון סרט שראית? ווי לא זוכרת מישהו/י שנישקת? מה מישהו שחיבקת? אמא שיר ששמעת? thank you פעם אחרונה שבכית? אתמול פעם אחרונה שצחקת? היום שאמרת לו "אני אוהב אותך"? אסיה שישן במיטה שלך? אני שדיברת איתו בטלפון? איריס ממקדונלדס

]]]]:::::

גובה: 160 צבע עיניים: ירוק צבע שיער: שטני צבעת פעם את השיער? חצי באיזה צבע? שחור יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כן יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה הדבר הכי חשוב לך? דור יש חבר/חברה/קראש? חבר כמה זמן? 4 וחצי חודשים [?] עם מי היית רוצה לדבר עכשיו? דור מה אתה עושה עכשיו? מתכתבת עם מאיר מחשבים ואינטרנט יש לכם מחשב בחדר? כן יש מסנג'ר? כן יש אייסיקיו? כן מכורים למסן ואייסי? לא יש מיקרופון? כן יש מצלמת אינטרנט? אחת שלא ממש עובדת גולשים עד שעות הלילה המאוחרות מאוד באינטרנט, או סתם? תלוי מכורים לאתר כלשהו? לא מכורים לפורום הזה? קצת מהו דף הבית שלכם? אין לי מושג אתר משחקים אהוב ברשת: אין נכנסים הרבה לתפוז? כן ולפורום הזה? כן ולקומונות? תלוי ולבלוגים? תלוי ב24 שעות האחרונות הייתה לך שיחה רצינית? אממ. אולי
חיבקת מישהו? לא רבת עם חבר? לא בכית? כן צחקת? אולי גרמת למישהו לצחוק? לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? למי? דור מה אכלת? פיצה מה שתית? מיץאשכוליות מה שמעת? אביב דברים אהובים המקום האהוב לחופשה: אנאערף פרי אהוב: תפוח ממתק אהוב: תלוי בן אדם אהוב: דור חודש אהוב: אפריל/מאיר, זה יפה חיה אהובה: חתול טעם: שוקולד בעד/נגד סמים: נגד סיגריות: נגד אלכוהול: נגד סקס בגיל צעיר [כמו 12, 13, 14]: נגד האם אי פעם התנשקת עם בן מינך? בערך התנשקת עם בן המין ההפוך? כן שכבת עם בן מינך? :O שכבת עם בן המין ההפוך? :O הגשת מבחן ריק? לא התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא בגדת? לא בגדו בך? כן חתכת? לא רצית/ניסית להתאבד? לא עשית משהו שאתה עדיין מצטער עליו? אממ, כן? השתמשת בסמים? לא נזרקת ע"י מישהו? כן נשארת בבית בערב שישי סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? כן עישנת? לא שתית אלכוהול? כן הייתה לך תאונת דרכים? לא שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה? כן שברת עצם? לא דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? לא עברת על החוק? אולי שנאת את עצמך? קצת נשבר לך הלב? לא שברת למישהו את הלב? לא [?] רצית להרוג מישהו? כן הלכת מכות? בטח כמה שנים את/ה חי/ה? 17 בתים עברת? 3 פעמים השתכרת עד אובדן חושים? 0 פעמים נשבר לך הלב? 0 פעמים שברת לאחרים את הלב? אנאערף פעמים התאהבת באמת? 1 זה או זה ניו יורק או פריז? ניו יורק בנים או בנות? תלוי :< נשיקה או חיבוק? כנל הארי פוטר או שר הטבעות? בע. ערסים או חנונים? חנונים חמוץ או מתוק? תלוי חנוכה או פורים? חנוכה יותר ארוך אש או מים? מה ישראל או חו"ל? צ חורף או קיץ? חורף ]: דברים אהובים מספר: 2 צבע: כחול וגווניו שפה: אנגלית מקצוע: ציור ורישום תחביב: ש סרט: שלוש עשרה סדרה: השיר שלנו ]]]]];;; שיר: משתנה שחקן: אשטון קוצ'ר, צ'אד מייקל מאריי שחקנית: איבן רייצ'ל ווד, סופיה בוש זמר: עברי, אביב, שחר זמרת: אבריל אסוציאציות בית ספר: ספרים טלויזיה: שלט אהבה: דור בגידה: טימטום מוות: קבר ורוד: מרקר חול: ים ים: מדוזה מי/מה האחרון סרט שראית? "ילדות רעות"[?]
מישהו/י שנישקת? דור מישהו שחיבקת? תמרה שיר ששמעת? אביב גפן - שומקום פעם אחרונה שבכית? הא.. היום/אתמול? פעם אחרונה שצחקת? אולי היום שאמרת לו "אני אוהב אותך"? דור שישן במיטה שלך? דור שדיברת איתו בטלפון? דור נגמר O:

Young MC

New member
../images/Emo23.gif :>

גובה: 171 :> צבע עיניים: חום צבע שיער: שטני צבעת פעם את השיער? חיובי באיזה צבע? חימצנתי יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? משקפיים
מה הדבר הכי חשוב לך? קשרים אם אנשים שאני אוהב :O יש חבר/חברה/קראש? שאלה מצויינת! היתה לי חברה אבל היא עזבה אותי ואני עדיין אוהב אותה ;< כמה זמן? עם מי היית רוצה לדבר עכשיו? לא יודע :O מה אתה עושה עכשיו? עונה על שאלון ומדבר עם הילה ומתן במסנג'ר. מחשבים ואינטרנט יש לכם מחשב בחדר? כן יש מסנג'ר? כן יש אייסיקיו? כן מכורים למסן ואייסי? לא כ"כ יש מיקרופון? לא יש מצלמת אינטרנט? כן P: גולשים עד שעות הלילה המאוחרות מאוד באינטרנט, או סתם? מה סתם?:| מכורים לאתר כלשהו? בכמה פורומים, אבל זה סתם להעביר את הפנאי, אני לא רואה את עצמי מכור לזה או משהו. :O מכורים לפורום הזה? לא מהו דף הבית שלכם? גוגל אתר משחקים אהוב ברשת: - נכנסים הרבה לתפוז? לא כ"כ ולפורום הזה? אולי, טיפה ולקומונות? לא ולבלוגים? לא ב24 שעות האחרונות הייתה לך שיחה רצינית? כן חיבקת מישהו? כן רבת עם חבר? לא בכית? לא צחקת? לא גרמת למישהו לצחוק? לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? למי? לספיר מה אכלת? המבורגר :O מה שתית? קולה ומים מה שמעת? אילו שירים? אממ בנתיים רק Roses של Outkast דברים אהובים המקום האהוב לחופשה: מקום אחר
פרי אהוב: - ממתק אהוב: - בן אדם אהוב: אני אוהב הרבה אנשים, אני לא יכול להצביע על מישהו באופן ספציפי :< חודש אהוב: אוגוסט (בגלל היום הולדת מה
) חיה אהובה: קוסטה!
טעם: בעד/נגד סמים: תלוי סיגריות: לא מפריע לי כל עוד זה לא פוגע בי או מסריח לי את הבגדים/בית אלכוהול: לא יודע נו סקס בגיל צעיר [כמו 12, 13, 14]: נגד
האם אי פעם התנשקת עם בן מינך? בערך התנשקת עם בן המין ההפוך? כמובן שכבת עם בן מינך? לא שכבת עם בן המין ההפוך? כן הגשת מבחן ריק? כן התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא בגדת? כן בגדו בך? כן חתכת? לא! :O מקסימום נחתכתי בגילוח רצית/ניסית להתאבד? רציתי כן עשית משהו שאתה עדיין מצטער עליו? כן השתמשת בסמים? לא נזרקת ע"י מישהו? כן!!!!!!!!!!!! נשארת בבית בערב שישי סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? התשקתי צרפתית כן, התנשקתי עם צרפתית עדיין לא! :O עישנת? כן שתית אלכוהול? כן הייתה לך תאונת דרכים? לא שיחקת בברביות? כן:[ נשארת ער כל הלילה? כן שברת עצם? כן דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? יש מצב יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? כן
אני אתגעגע לזה עברת על החוק? כן שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? כן רצית להרוג מישהו? כן! את פלצור הלכת מכות? כן כמה שנים את/ה חי/ה? כמה שאפשר בתים עברת? 0 פעמים השתכרת עד אובדן חושים? 0 פעמים נשבר לך הלב? 2 פעמים שברת לאחרים את הלב? 1 פעמים התאהבת באמת? 2 זה או זה ניו יורק או פריז? ניו יורק בנים או בנות? מאיזו בחינה? :| נשיקה או חיבוק? נשיקה הארי פוטר או שר הטבעות? שר הטבעות ערסים או חנונים? חנונים!
חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? פורים אש או מים? מים? ישראל או חו"ל? ישראל חורף או קיץ? חורף דברים אהובים מספר: 7 צבע: אדום שפה: עברית מקצוע: תחביב: סרט: מאטריקס סדרה: צוות לעיניין? שיר: אחלום לנצח של ד"ר קספר :O שחקן: שחקנית: זמר: מוקי, עברי לידר זמרת: אממ לא עולה לי לראש אסוציאציות בית ספר: סבל טלויזיה: AXN אהבה: ספיר בגידה: ספיר מוות: חיים ורוד: צבע חול: ים: חוף מי/מה האחרון סרט שראית? הנוסע השמיני 3 מישהו/י שנישקת? מישהו שחיבקת? ליאור שיר ששמעת? בוא - עברי לידר פעם אחרונה שבכית? יש מצב שאתמול פעם אחרונה שצחקת? לא זוכר שאמרת לו "אני אוהב אותך"? שישן במיטה שלך? שדיברת איתו בטלפון? שמוליק

ד"א, מסר לאומה-

Meir says: כשהייתי קטן הייתי עולה לשכן שלי Meir says: והיינו מפשיטים את הברבריות של אחותו

ל א ק י

New member
עוד 24 שעות אהיה בחו"ל :[ [ביי]

גובה: 169 צבע עיניים: שחור צבע שיער: שחור צבעת פעם את השיער? פסים באיזה צבע? ^ יש לך כינויים נוספים באינטרנט? מעל ל500 אמ.. יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה הדבר הכי חשוב לך? שוקיייייי יש חבר/חברה/קראש? לא כמה זמן? עם מי היית רוצה לדבר עכשיו?א מה אתה עושה עכשיו?רואה סוף הדרך מחשבים ואינטרנט יש לכם מחשב בחדר?כמובן יש מסנג'ר? כמובן יש אייסיקיו?איכס, אבל כן מכורים למסן ואייסי? לא.. יש מיקרופון? כן יש מצלמת אינטרנט? כן גולשים עד שעות הלילה המאוחרות מאוד באינטרנט, או סתם?תגדירו מאוחרות.. מכורים לאתר כלשהו?tapoz מכורים לפורום הזה? לא מהו דף הבית שלכם?about:ShukyRulz אתר משחקים אהוב ברשת: נכנסים הרבה לתפוז?לא מה.. ולפורום הזה?מה פתאום ולקומונות?לא.. ולבלוגים?הפוסט שלי היה יומיים בעמוד הבלוגיה!! והוא בדפבית!! ואני בטוקבקים!! חהחה ב24 שעות האחרונות הייתה לך שיחה רצינית? לא חיבקת מישהו? לא רבת עם חבר? לא בכית? לא צחקת? כן גרמת למישהו לצחוק? כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? למי?כן מה אכלת?אמ בשר כזה בבצק.. ואמ.. אני באמת צריכה לאכול
מה שתית?קולה.. ומים.. מה שמעת?מוזיקה\טלוויזיה\מחשב דברים אהובים המקום האהוב לחופשה:הולנד
ארה"ב
פרי אהוב: אפרסק :[ ממתק אהוב: שוקולד? לאיודעת.. בן אדם אהוב:לאיודעת חודש אהוב: יולי חיה אהובה: שוקייייייייייי טעם: מה בעד/נגד סמים:נגד סיגריות:נגד אלכוהול: בעד סקס בגיל צעיר [כמו 12, 13, 14]:נגד האם אי פעם התנשקת עם בן מינך? לא התנשקת עם בן המין ההפוך? כן שכבת עם בן מינך? לא שכבת עם בן המין ההפוך? לא הגשת מבחן ריק? כן התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא בגדת?לא בגדו בך?מאיפה לי.. חתכת?לא ורידים רצית/ניסית להתאבד? כן עשית משהו שאתה עדיין מצטער עליו? כן השתמשת בסמים? לא נזרקת ע"י מישהו? כן נשארת בבית בערב שישי סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? כן עישנת? לא שתית אלכוהול? כן הייתה לך תאונת דרכים? כן שיחקת בברביות? כן [שתקו
] נשארת ער כל הלילה? כן שברת עצם? לא דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? כן עברת על החוק? כן שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? לא שברת למישהו את הלב?לא רצית להרוג מישהו? כן הלכת מכות? כן כמה שנים את/ה חי/ה? 16 בתים עברת? אין4 פעמים השתכרת עד אובדן חושים? 0 פעמים נשבר לך הלב? 0 פעמים שברת לאחרים את הלב? 0 פעמים התאהבת באמת? 666 זה או זה ניו יורק או פריז? ניו יורק בנים או בנות? בנים נשיקה או חיבוק? חיבוק הארי פוטר או שר הטבעות? הארי'לה ערסים או חנונים? חנונים חמוץ או מתוק? חמוץ חנוכה או פורים? חנוכה אש או מים? מים ישראל או חו"ל? ישראל חורף או קיץ? קיץ בארץ, חורף בחו"ל דברים אהובים מספר:13 צבע:שחור כחול אדום שפה:עברית מקצוע:מחשבים תחביב:מחשבים סרט:לאיודעת סדרה: שיר: שחקן: שחקנית: זמר:עברי לידר זמרת: אסוציאציות בית ספר:ערסים טלויזיה:סוףהדרך אהבה:איפה בגידה:למה מוות:דםםםםםםםםםם ורוד:כותבתהשאלוןהזה חול:כלבים ים:מדוזות מי/מה האחרון סרט שראית? מאיפה אני זוכרת מישהו/י שנישקת? מאיפה אני זוכרת מישהו שחיבקת?סבתא|: שיר ששמעת? מאיפה אני זוכרת פעם אחרונה שבכית? מאיפה אני זוכרת פעם אחרונה שצחקת? לפני שניות מספר שאמרת לו "אני אוהב אותך"?
שישן במיטה שלך?אני שדיברת איתו בטלפון?אור הודגש באמצעות מדגישומטיק

CrazyYoYo

New member
משעמם../images/Emo178.gif

גובה: 154 בערך צבע עיניים: חום צבע שיער: חום-שחור(?) צבעת פעם את השיער? חימצנתי בפורים באיזה צבע? יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כן יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה יש חבר/חברה/קראש?
כמה זמן? עם מי היית רוצה לדבר עכשיו? ידידה אחת מה אתה עושה עכשיו? עונה על שאלון מחשבים ואינטרנט יש לכם מחשב בחדר? כה יש מסנג'ר? כה יש אייסיקיו? לא בשימוש מכורים למסן ואייסי? לא יש מיקרופון? כה יש מצלמת אינטרנט? כה גולשים עד שעות הלילה המאוחרות מאוד באינטרנט, או סתם? כה מכורים לאתר כלשהו? לא מכורים לפורום הזה? לא מהו דף הבית שלכם? אשפוז אתר משחקים אהוב ברשת: אין נכנסים הרבה לתפוז? כה ולפורום הזה? רק בשביל לקרוא בדרך כלל ולקומונות? כה ולבלוגים? כה ב24 שעות האחרונות הייתה לך שיחה רצינית? לא חיבקת מישהו? לא רבת עם חבר? לא בכית? לא צחקת? כן גרמת למישהו לצחוק? כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב? לאקי
התגעגעת למישהו? למי? ממ הידידה מהשאלה ממקודם מה אכלת? פיצה מה שתית? קולה מה שמעת? מוניקה סקס-מכה אפורה דברים אהובים המקום האהוב לחופשה: אילת זה נחמד פרי אהוב: אין ממתק אהוב: לא יודע.. פסק זמן אוליX: בן אדם אהוב: הרבה חודש אהוב: מאי חיה אהובה: הכלבה שלי:> טעם: מתוק בעד/נגד סמים: רק לפני מפגשים
סיגריות:
אלכוהול:
;[ סקס בגיל צעיר [כמו 12, 13, 14]: אמ. ]: האם אי פעם התנשקת עם בן מינך? לא התנשקת עם בן המין ההפוך? לא שכבת עם בן מינך? לא שכבת עם בן המין ההפוך? לא הגשת מבחן ריק? לא התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא בגדת?לא בגדו בך? לא חתכת? את מה רצית/ניסית להתאבד? לא עשית משהו שאתה עדיין מצטער עליו? כן:| השתמשת בסמים? לא נזרקת ע"י מישהו? לא נשארת בבית בערב שישי סתם כי התחשק לך? לא. אבל נשארתי כי לא היה לי משהו יותר טוב לעשותX: היית מאוהב? לא חושב האמת. נישקת מישהו? לא התנשקת צרפתית? לא עישנת? לא שתית אלכוהול? לא איכ הייתה לך תאונת דרכים? לא שיחקת בברביות? לא נשארת ער כל הלילה? כה שברת עצם? לא דיברת בשיעור? כה.. פחדת מהחושך? כן;[ יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? לא עברת על החוק? עברתי באדום שנאת את עצמך? כה נשבר לך הלב? לא שברת למישהו את הלב? לא שידוע לי רצית להרוג מישהו? כן הלכת מכות? לא כמה שנים את/ה חי/ה? 13 בתים עברת? פעם אחת. טעות גדולה:| פעמים השתכרת עד אובדן חושים? 0 פעמים נשבר לך הלב? 0 פעמים שברת לאחרים את הלב? לא ידוע פעמים התאהבת באמת? 0 זה או זה ניו יורק או פריז? ישראל בנים או בנות? בנות נשיקה או חיבוק? חיבוק הארי פוטר או שר הטבעות? ה"פ ערסים או חנונים? חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? חנוכה אש או מים? מים ישראל או חו"ל? ישראל חורף או קיץ? חורף דברים אהובים מספר:5 צבע: כחול שפה: אנגלית ועברית מקצוע: ספורט תחביב: ספורט אינטרנט מוסיקה סרט: דופקים חתונה זה מגניב
סדרה: השרדות שיר: מכה אפורה; first date שחקן: אין שחקנית: אין זמר: לא יודע זמרת: אין אסוציאציות בית ספר: לימודים טלויזיה: מחשבX: אהבה: לב בגידה: רמאות מוות:גולגולת ורוד:פקאצה חול:ים ים:חול
מי/מה האחרון סרט שראית? דופקים חתונה (לפני 3 שעות) מישהו/י שנישקת? נוי מישהו שחיבקת? לאקי
שיר ששמעת? נו עניתי על זה כבר 3 פעמיים;[ פעם אחרונה שבכית? לא זוכר פעם אחרונה שצחקת? שעתיים שאמרת לו "אני אוהב אותך"? לאקילאקילאקי שישן במיטה שלך? אממ לא זוכר
שדיברת איתו בטלפון? חבר ביי הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה