יה

../images/Emo110.gif

גובה: 1.68 אני רוצה להגיע ל1.70 ;[ צבע עיניים: ירוק-חום-דבש-בהיר כזה (?) צבע שיער: חום כהה צבעת פעם את השיער? עשיתי פס בלונדיני ]; באיזה צבע? פס בלונדיני(?) יש לך כינויים נוספים באינטרנט? אממ, צ'ארמד, מתן ב, שייטנ'ס ביטצ' יש לך גשר? חלילה יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה ואנשים חשובים... יש חבר/חברה/קראש? בערך כמה זמן? יותר מדי עם מי היית רוצה לדבר עכשיו? איתו, אבל הוא יצא
מה אתה עושה עכשיו? בצ'אט יורדת על פרופט, מדברת עם סיפי ורותם מחשבים ואינטרנט יש לכם מחשב בחדר? כן
יש מסנג'ר? כן יש אייסיקיו? כן מכורים למסן ואייסי? בערך יש מיקרופון? כן יש מצלמת אינטרנט? גרועה גולשים עד שעות הלילה המאוחרות מאוד באינטרנט, או סתם? רק בחופשים מכורים לאתר כלשהו? תפוז בערך מכורים לפורום הזה? כע מהו דף הבית שלכם? MSN אתר משחקים אהוב ברשת: אין נכנסים הרבה לתפוז? כן ולפורום הזה? כן ולקומונות? לא ולבלוגים? בישרא, בערך ב24 שעות האחרונות הייתה לך שיחה רצינית? לא נראה לי חיבקת מישהו? ישמצב רבת עם חבר? לא בכית? בערך צחקת? כן גרמת למישהו לצחוק? נראהלי דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? למי? בערך מה אכלת? לא הרבה, צמתי... מה שתית? כנ"ל, לא הרבה מה שמעת? מוזיקה דברים אהובים המקום האהוב לחופשה: גרמניה
פרי אהוב: אפרשזיף, תפוח, מנגו... תותים!!!!!!!!111111 ממתק אהוב: הרבה בן אדם אהוב: יש חודש אהוב: לא יודעת
חיה אהובה: אין טעם: כלמיני
בעד/נגד סמים: נגד סיגריות: נגד אלכוהול: נגד סקס בגיל צעיר [כמו 12, 13, 14]: נגד האם אי פעם התנשקת עם בן מינך? לא התנשקת עם בן המין ההפוך? כן שכבת עם בן מינך? לא שכבת עם בן המין ההפוך? לא הגשת מבחן ריק? לא התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? שלא יקרה בגדת? לא בגדו בך? לא חתכת? לא רצית/ניסית להתאבד? לא עשית משהו שאתה עדיין מצטער עליו? תמיד השתמשת בסמים? לא נזרקת ע"י מישהו? לא נשארת בבית בערב שישי סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? בערך נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? כן עישנת? כן שתית אלכוהול? כן הייתה לך תאונת דרכים? הייתי באוטו כשעשינו תאונה, לא משו רציני שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה? כן שברת עצם? סדקתי בוהן דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? לא יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? כן עברת על החוק? לא נראה לי שנאת את עצמך? תמיד נשבר לך הלב? לא שברת למישהו את הלב? אני בספק רצית להרוג מישהו? כן הלכת מכות? כן כמה שנים את/ה חי/ה? 17 בתים עברת? 1 פעמים השתכרת עד אובדן חושים? 0 פעמים נשבר לך הלב? 0 פעמים שברת לאחרים את הלב? לא יודעת אם קרה פעמים התאהבת באמת? 1 נראה לי זה או זה ניו יורק או פריז? נ"י בנים או בנות? תלוי למה נשיקה או חיבוק? תלוי מתי הארי פוטר או שר הטבעות? הארי ערסים או חנונים? חנונים |גיק| חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? פורים אש או מים? אש ישראל או חו"ל? ישראל חורף או קיץ? כשחורף קיץ, כשקיץ חורף דברים אהובים מספר: לא יודעת צבע: שחור, בד"כ שפה: עברית, אנגלית מקצוע: מתמטיקה תחביב: מחשבים? סרט: יש המון סדרה: חברים, מכושפות, אבודים, יש פול שיר: יש טו מאץ' שחקן: אנאעארף שחקנית: אנאעארף זמר: עברי לידר? זמרת: אנאעארף אסוציאציות בית ספר: קשה לעזוב טלויזיה: אחלה אהבה: רגש מצוין בגידה: זין מוות: עצב ורוד: פקצה חול: ים ים: גלים מי/מה האחרון סרט שראית? "מדגסקר" מישהו/י שנישקת? אותו. מישהו שחיבקת? לא זוכרת שיר ששמעת? Nina Sky Ft. NORE & Tego Calderon - Oye Mi Canto פעם אחרונה שבכית? לא מזמן, נראהלי פעם אחרונה שצחקת? היום מתישהו שאמרת לו "אני אוהב אותך"? לא זוכרת, מאיר אולי? שישן במיטה שלך? אני... שדיברת איתו בטלפון? אורית.. בעצם לא, אחותי

s h e e p i t

New member
מתן תבדקי לי תשובות ../images/Emo10.gif

גובה: 170 בערך צבע עיניים: חום צבע שיער: גם צבעת פעם את השיער? כן באיזה צבע? יואו. אדום, סגול ושחור יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כן יש לך גשר? כבר לא
יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה הדבר הכי חשוב לך? אמ יש חבר/חברה/קראש? לא כמה זמן? עם מי היית רוצה לדבר עכשיו? ממ מה אתה עושה עכשיו? עונה לשאלון[?] מחשבים ואינטרנט יש לכם מחשב בחדר? כן יש מסנג'ר? כן יש אייסיקיו?כן מכורים למסן ואייסי? לא יש מיקרופון? יש יש מצלמת אינטרנט? יש גולשים עד שעות הלילה המאוחרות מאוד באינטרנט, או סתם? סתם מכורים לאתר כלשהו? לא מכורים לפורום הזה? הוא בהחלט מעביר את הזמן
מהו דף הבית שלכם? סטארט אתר משחקים אהוב ברשת: נכנסים הרבה לתפוז? דיי ולפורום הזה? גם ולקומונות? לא ממש ולבלוגים? כמה בודדים ב24 שעות האחרונות הייתה לך שיחה רצינית? לא חיבקת מישהו? כן רבת עם חבר? לא בכית? לא צחקת? כן
גרמת למישהו לצחוק? לא יודעת דיברת עם מישהו שאתה אוהב? לא התגעגעת למישהו? למי? מה אכלת? אוכל מה שתית? מים... מה שלא נשפך מה שמעת? מה שיש דברים אהובים המקום האהוב לחופשה: ארה"ב
פרי אהוב: תפוח[?] ממתק אהוב: במבה בן אדם אהוב: חודש אהוב: מרץ
חיה אהובה: כבש, פקי
טעם: חמוץ בעד/נגד סמים: בעד סיגריות: בעד אלכוהול: בעד סקס בגיל צעיר [כמו 12, 13, 14]: בעד האם אי פעם התנשקת עם בן מינך? כן התנשקת עם בן המין ההפוך? כן שכבת עם בן מינך? =| שכבת עם בן המין ההפוך? =| הגשת מבחן ריק? יותר מדי
התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא בגדת? לא בגדו בך? אולי חתכת?
רצית/ניסית להתאבד?
עשית משהו שאתה עדיין מצטער עליו? אכן השתמשת בסמים? לא נשארת בבית בערב שישי סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? שש נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? כן עישנת? כן שתית אלכוהול? כן הייתה לך תאונת דרכים? כן שיחקת בברביות? כן
נשארת ער כל הלילה? כן שברת עצם? לא
אני מוכשרת דיברת בשיעור? נהה פחדת מהחושך? כן. הייתה שם מכשפה
יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? נימנמתי
עברת על החוק? כן שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? לא יודעת רצית להרוג מישהו?
הלכת מכות? כן
כמה שנים את/ה חי/ה? 17 בתים עברת? 3 נראה לי פעמים השתכרת עד אובדן חושים? 1[?] זה או זה ניו יורק או פריז? ניו יורק! בנים או בנות? בנים נשיקה או חיבוק? נשיקה הארי פוטר או שר הטבעות? אפחד ערסים או חנונים? חנונים
חמוץ או מתוק? חמוץ חנוכה או פורים? פורים אש או מים? אש ישראל או חו"ל? חול חורף או קיץ? קיץ דברים אהובים מספר:7 צבע:בורדו שפה:עברית מקצוע:עיצוב תחביב: סרט: סדרה: חברים אסוציאציות בית ספר:עייפות טלויזיה: תוכניות אהבה: אדום =\ בגידה: חציל מוות: תהום ורוד: נצנצים
חול: ים ים: חול
מי/מה האחרון סרט שראית? לרכב על ליוויתן מישהו/י שנישקת? מישהו שחיבקת? מאיר שיר ששמעת? פעם אחרונה שבכית? פעם אחרונה שצחקת? היום שאמרת לו "אני אוהב אותך"? שישן במיטה שלך? לא זוכרת שדיברת איתו בטלפון? מספר חסום

Innocence Lost

New member
מכריחיםאותי;[

גובה: 158? צבע עיניים:חום מכוער צבע שיער: חום מכוער צבעת פעם את השיער? לא באיזה צבע? לא יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע?לא מה הדבר הכי חשוב לך? להרגיש טוב יש חבר/חברה/קראש? חבר כמה זמן?קצת פחות מחודש עם מי היית רוצה לדבר עכשיו?לא יודעת מה אתה עושה עכשיו?מדברת עם מאיר ועונה על שאלון מחשבים ואינטרנט יש לכם מחשב בחדר?כן יש מסנג'ר? כן יש אייסיקיו?כן מכורים למסן ואייסי?בקטנה יש מיקרופון? לא יש מצלמת אינטרנט?לא גולשים עד שעות הלילה המאוחרות מאוד באינטרנט, או סתם?רוב הזמן לא מכורים לאתר כלשהו?לא מכורים לפורום הזה? לא מהו דף הבית שלכם?לא זוכרת אתר משחקים אהוב ברשת:לא אוהבת נכנסים הרבה לתפוז?דייהרבה ולפורום הזה?דייהרבה ולקומונות?כן ולבלוגים?כן ב24 שעות האחרונות הייתה לך שיחה רצינית? יש מצב חיבקת מישהו? לא רבת עם חבר? לא בכית? לא צחקת? כן גרמת למישהו לצחוק?יש מצב דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? למי?כן מה אכלת?מלאווח פיצה מה שתית?ענבים מה שמעת?כנסייתהשכל/מוניקה סקס/משינה דברים אהובים המקום האהוב לחופשה:אנאערף פרי אהוב: ישהרבה ממתק אהוב: שוקולד בן אדם אהוב:ישכמה חודש אהוב: אוקטובר חיה אהובה: ישהרבה טעם: מתוק בעד/נגד סמים:נגד סיגריות:אני גם ככה מעשנת פסיבית מגיל אפס, אז שיהי, התרגלתי. אלכוהול: תלוי מתי, באיזו כמות ובאילו נסיבות סקס בגיל צעיר [כמו 12, 13, 14]:שכל אחד יעשה מה שהוא מרגיש, רק שלא נראה לי שילדים בגילאים האלה יודעים מה הם מרגישים האם אי פעם התנשקת עם בן מינך? לא התנשקת עם בן המין ההפוך?כן שכבת עם בן מינך? לא שכבת עם בן המין ההפוך?לא הגשת מבחן ריק? כן התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך?לא בגדת?כן בגדו בך?כן חתכת?כן רצית/ניסית להתאבד?רציתי עשית משהו שאתה עדיין מצטער עליו? כן השתמשת בסמים? לא נזרקת ע"י מישהו?לא נשארת בבית בערב שישי סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? כן עישנת? לא שתית אלכוהול?כן הייתה לך תאונת דרכים? כן שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה?כן שברת עצם? לא דיברת בשיעור?כן פחדת מהחושך? כן יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן?לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור?כן עברת על החוק? ישמצב שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב?כן רצית להרוג מישהו? כן הלכת מכות? כן כמה שנים את/ה חי/ה? 16 בתים עברת? 2 פעמים השתכרת עד אובדן חושים? 0 פעמים נשבר לך הלב? 1 פעמים שברת לאחרים את הלב?1 פעמים התאהבת באמת? 2 זה או זה ניו יורק או פריז? ניו יורק בנים או בנות? בנים? נשיקה או חיבוק? חיבוק הארי פוטר או שר הטבעות?הארי פוטר ערסים או חנונים? חנונים חמוץ או מתוק? חמוץמתוק חנוכה או פורים? חנוכה אש או מים? מים ישראל או חו"ל?יחיהגיוון? חורף או קיץ? חורף כי מזמן לא היה דברים אהובים מספר:6 צבע:שחור שפה:עברית מקצוע:ציורורישום תחביב:ים? סרט:יש הרבה סדרה:השיר שלנו
שיר:יש הרבה שחקן:אנאערף שחקנית:אנאערף זמר:יש הרבה זמרת:יש הרבה אסוציאציות בית ספר:אמנות טלויזיה:השירשלנו אהבה:לב? בגידה:זנות? מוות:חבלתלייה ורוד:לב? חול:ים ים:סירות מי/מה האחרון סרט שראית? לא זוכרת מישהו/י שנישקת? נימרוד מישהו שחיבקת?בטח שני שיר ששמעת?חורף של עברילידר פעם אחרונה שבכית? אתמול[?] פעם אחרונה שצחקת? היום שאמרת לו "אני אוהב אותך"?נימרוד? שישן במיטה שלך?אלמוג? שדיברת איתו בטלפון?נימרודעמיתאביב [מה זה באותה שיחה;[]

נוסע במונית לא זוכר את הכתובת

גובה: 1.60? צבע עיניים: חום מכוער. צבע שיער: לא יודעת. צבעת פעם את השיער? כן. באיזה צבע? סגול, אדום, ורוד, ג'ינג'י, חמצון[שעליו עשיתי את שאר הצבעים]. יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כן. יש לך גשר? לא. יש לך משקפיים/עדשות מגע? כן. מה הדבר הכי חשוב לך? אמא? יש חבר/חברה/קראש? לא. כמה זמן? 0? עם מי היית רוצה לדבר עכשיו? גיא הראל. מה אתה עושה עכשיו? מדברת עם גילי. מחשבים ואינטרנט יש לכם מחשב בחדר? כן. יש מסנג'ר? כן. יש אייסיקיו? כן. מכורים למסן ואייסי? לא. יש מיקרופון? לא. יש מצלמת אינטרנט? לא. גולשים עד שעות הלילה המאוחרות מאוד באינטרנט, או סתם? ה-1. מכורים לאתר כלשהו? לא. מכורים לפורום הזה? לא. מהו דף הבית שלכם? עבועב. אתר משחקים אהוב ברשת: אין. נכנסים הרבה לתפוז? כן. ולפורום הזה? אנערף. ולקומונות? לא. ולבלוגים? לא. ב24 שעות האחרונות הייתה לך שיחה רצינית? אנערף. חיבקת מישהו? כן. רבת עם חבר? לא.. בכית? ש. צחקת? כן. גרמת למישהו לצחוק? אנערף. דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן. התגעגעת למישהו? למי? אף אחד. מה אכלת? במבה וחצי, טריקס, כמה כפות של אורז, לחמניה עם גבינה, 2 לחמית ו-2 חתיכות פיצה בלי גבינה. מה שתית? רק מים. מה שמעת? המון מאיר בנאי. דברים אהובים המקום האהוב לחופשה: לונדון. פרי אהוב: סברס. ממתק אהוב: שוקולד. בן אדם אהוב: אמא. חודש אהוב: דצמבר. חיה אהובה: אפרוחים. טעם: סברס. בעד/נגד סמים: תלוי. סיגריות: נגד. אלכוהול: תלוי. סקס בגיל צעיר [כמו 12, 13, 14]: נגד. האם אי פעם התנשקת עם בן מינך? כן. התנשקת עם בן המין ההפוך? כן. שכבת עם בן מינך? לא. שכבת עם בן המין ההפוך? כן. הגשת מבחן ריק? כן. התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא. בגדת? לא. בגדו בך? כן. חתכת? לא. רצית/ניסית להתאבד? כן. עשית משהו שאתה עדיין מצטער עליו? כן. השתמשת בסמים? לא. נזרקת ע"י מישהו? בערך. נשארת בבית בערב שישי סתם כי התחשק לך? כן. היית מאוהב? כן. נישקת מישהו? כן. התנשקת צרפתית? כן. עישנת? כן. שתית אלכוהול? כן. הייתה לך תאונת דרכים? לא. שיחקת בברביות? כן. נשארת ער כל הלילה? כן. שברת עצם? כן. דיברת בשיעור? כן. פחדת מהחושך? מזמן. יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? כן. שיקרת? כן. נרדמת בשיעור? כן. עברת על החוק? כן. שנאת את עצמך? כן. נשבר לך הלב? כן. שברת למישהו את הלב? כן. רצית להרוג מישהו? כן. הלכת מכות? כן. כמה שנים את/ה חי/ה? 17. בתים עברת? 4. פעמים השתכרת עד אובדן חושים? 1? פעמים נשבר לך הלב? אנערף. פעמים שברת לאחרים את הלב? לא יודעת. פעמים התאהבת באמת? לא יודעת. זה או זה ניו יורק או פריז? NY. בנים או בנות? בנים. נשיקה או חיבוק? חיבוק. הארי פוטר או שר הטבעות? ה"פ. ערסים או חנונים? חנונים. חמוץ או מתוק? מתוק. חנוכה או פורים? פורים? חנוכה. אש או מים? מים. ישראל או חו"ל? חו"ל. חורף או קיץ? חורף. דברים אהובים מספר: 2. צבע: שחור. שפה: עמ. לאדעת. מקצוע: כנ"ל. תחביב: ספרים. סרט: נערה. סדרה: עא. טבעמ? שיר: מאיר אריאל - שער הרחמים. שחקן: טוד ספרו אז נון אז.. לא זוכרת. שחקנית: אע אף אחת. זמר: לאדעת. אחד מהם הוא אביתר בנאי. זמרת: ענבל מהמכשפות. אסוציאציות בית ספר: מחברת. טלויזיה: שחור. אהבה: לב, אלא מה. בגידה: חולצה תפוסה. מוות: קבר. ורוד: משהו ורוד ומכוער. חול: דלי. ים: חול ודלי. מי/מה האחרון סרט שראית? איזו מן שוטרת. חרא של דבר, אל תראו. מישהו/י שנישקת? י'. מישהו שחיבקת? סבתא. שיר ששמעת? אביתר בנאי- תחרות כלבים. פעם אחרונה שבכית? ש. פעם אחרונה שצחקת? היום. שאמרת לו "אני אוהב אותך"? זה היה לפני כמה חודשים. שישן במיטה שלך? אחותי. שדיברת איתו בטלפון? סבתא.

../images/Emo13.gif

גובה: 179 צבע עיניים: כחול צבע שיער:
צבעת פעם את השיער?
באיזה צבע? אדום ירוק ואפרוח יש לך כינויים נוספים באינטרנט?
יש לך גשר?
יש לך משקפיים/עדשות מגע? משקפיים מה הדבר הכי חשוב לך? אופניים יש חבר/חברה/קראש?
כמה זמן?
עם מי היית רוצה לדבר עכשיו?המממ כל מיני^_^ מה אתה עושה עכשיו?שאלון*-) מחשבים ואינטרנט יש לכם מחשב בחדר?
יש מסנג'ר?
יש אייסיקיו?
מכורים למסן ואייסי?
יש מיקרופון?
יש מצלמת אינטרנט?
גולשים עד שעות הלילה המאוחרות מאוד באינטרנט, או סתם?12 שעת לילה מאוחרת
מכורים לאתר כלשהו?תפוז
מכורים לפורום הזה?
מהו דף הבית שלכם?MSN אתר משחקים אהוב ברשת:
נכנסים הרבה לתפוז?
ולפורום הזה?
ולקומונות?
ולבלוגים?
ב24 שעות האחרונות הייתה לך שיחה רצינית?
חיבקת מישהו?
רבת עם חבר?
בכית?
צחקת?
גרמת למישהו לצחוק?
דיברת עם מישהו שאתה אוהב?
התגעגעת למישהו? למי?מאיר
מה אכלת?הרבה|זולל| מה שתית?כנל|זולל| מה שמעת?הרבה|זולל| דברים אהובים המקום האהוב לחופשה:גליל/גולן פרי אהוב: אפשרסק וקלמנטינה ממתק אהוב: כל מיני;[ בן אדם אהוב:שחר חודש אהוב: אוק'^_^ חיה אהובה: שחר טעם: מתוק בעד/נגד סמים:
סיגריות:
אלכוהול:
סקס בגיל צעיר [כמו 12, 13, 14]:
האם אי פעם התנשקת עם בן מינך?
התנשקת עם בן המין ההפוך?
שכבת עם בן מינך?
שכבת עם בן המין ההפוך?
הגשת מבחן ריק?
התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך?
בגדת?
בגדו בך?
חתכת?
רצית/ניסית להתאבד?
עשית משהו שאתה עדיין מצטער עליו?
השתמשת בסמים?
נזרקת ע"י מישהו?
נשארת בבית בערב שישי סתם כי התחשק לך?
היית מאוהב?
נישקת מישהו?
התנשקת צרפתית?
עישנת?
שתית אלכוהול?
הייתה לך תאונת דרכים?
שיחקת בברביות?
נשארת ער כל הלילה?
שברת עצם?
דיברת בשיעור?
פחדת מהחושך?
יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן?
שיקרת?
נרדמת בשיעור?
עברת על החוק?
שנאת את עצמך?
נשבר לך הלב?
שברת למישהו את הלב?
רצית להרוג מישהו?
הלכת מכות?
כמה שנים את/ה חי/ה? כמעט 18 בתים עברת? 3 פעמים השתכרת עד אובדן חושים? 4 פעמים נשבר לך הלב? הממ פעמים שברת לאחרים את הלב? 2 פעמים התאהבת באמת? הממ זה או זה ניו יורק או פריז? פריז בנים או בנות? בנות נשיקה או חיבוק? חיבוק הארי פוטר או שר הטבעות? שר הטבעות! ערסים או חנונים? חנונים חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? חנוכה אש או מים? מים ישראל או חו"ל?ישראל חורף או קיץ? קיץ דברים אהובים מספר:הממ צבע:כנל שפה:אנגלית מקצוע:כל מיני;[ תחביב:אופניים סרט:חומות של תקווה סדרה:חברים שיר:deep purple-soldier of fortune שחקן:כל מיני;[ שחקנית:כנל;[ זמר:ג'ון לנון זמרת:
אסוציאציות בית ספר:מפגש חברתי טלויזיה:ריקבון אהבה:שנאה בגידה:רוע מוות:התחלה חדשה ורוד:אפל חול:ים ים:חוף מי/מה האחרון סרט שראית? נוסחה לרצח מישהו/י שנישקת?
מישהו שחיבקת?מאיר שיר ששמעת? deep purple-speed king פעם אחרונה שבכית? הממ פעם אחרונה שצחקת? אתמול שאמרת לו "אני אוהב אותך"? כנל שישן במיטה שלך?אף אחד
שדיברת איתו בטלפון?אבא

מאיפה את מביאה את כל השאלונים האלו?

גובה: נמוך
צבע עיניים: חום
צבע שיער: חום בהיר עם גוונים בלונדיניים וג'ינג'ים למשעוממים
צבעת פעם את השיער? בערך
באיזה צבע? טיפה יותר בהיר ממה שיש לי
יש לך כינויים נוספים באינטרנט? D: אהא
יש לך גשר? היה
יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא
מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה והחברים?
יש חבר/חברה/קראש? לא
כמה זמן?:$
עם מי היית רוצה לדבר עכשיו?אלה או טל
מה אתה עושה עכשיו?מדברת עם מאיר
ושומעת מוזיקה
מחשבים ואינטרנט
יש לכם מחשב בחדר? לא
יש מסנג'ר? כן
יש אייסיקיו? כן
מכורים למסן ואייסי? כן
יש מיקרופון? כן
יש מצלמת אינטרנט? כן
גולשים עד שעות הלילה המאוחרות מאוד באינטרנט, או סתם?לפעמים
מכורים לאתר כלשהו?תפוז
מכורים לפורום הזה? לא :$ אני כופרת
מהו דף הבית שלכם? תפוז
אתר משחקים אהוב ברשת: MSN
נכנסים הרבה לתפוז?אהא
ולפורום הזה? לפעמים P:
ולקומונות? הרבה
ולבלוגים? לא ממש :X
ב24 שעות האחרונות
הייתה לך שיחה רצינית? לא
חיבקת מישהו? לא
רבת עם חבר? המ.. בערך
בכית? כן
צחקת? כן
גרמת למישהו לצחוק? אה.. לא נראה לי
דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן
התגעגעת למישהו? למי? חברים שאתם לא מכירים P:
מה אכלת? ממליגה D:
מה שתית? דם של חתולים
מה שמעת? מועדון ריקודים של אפרת גוש
דברים אהובים
המקום האהוב לחופשה: אירופה או ת"א
פרי אהוב: תפוז
ממתק אהוב: גלידה
בן אדם אהוב: הילה ;[
חודש אהוב: אוקטובר
חיה אהובה: כלב או זאב
טעם: טעים[?]
בעד/נגד
סמים: נגד
סיגריות: נגד
אלכוהול: לא להתמכרות, בעד
סקס בגיל צעיר [כמו 12, 13, 14]: נגד
האם אי פעם
התנשקת עם בן מינך? לא
התנשקת עם בן המין ההפוך? אני מחשיבה את זה כלא
שכבת עם בן מינך? לא
שכבת עם בן המין ההפוך? לא
הגשת מבחן ריק? כן
התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא
בגדת?לא
בגדו בך?לא
חתכת?D: לא
רצית/ניסית להתאבד? לא
עשית משהו שאתה עדיין מצטער עליו? כן
השתמשת בסמים? לא
נזרקת ע"י מישהו? לא
נשארת בבית בערב שישי סתם כי התחשק לך? לא
היית מאוהב? כן
נישקת מישהו? בערך
התנשקת צרפתית? לא
עישנת? כן
שתית אלכוהול? כן
הייתה לך תאונת דרכים? כן
שיחקת בברביות? כן P:
נשארת ער כל הלילה? כן
שברת עצם? כן
דיברת בשיעור? כן ^__^
פחדת מהחושך? כן
יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא
שיקרת? כן
נרדמת בשיעור? לא
עברת על החוק? כן XD
שנאת את עצמך? כן
נשבר לך הלב? כן
שברת למישהו את הלב?כן
רצית להרוג מישהו? כן
הלכת מכות? כן
כמה
שנים את/ה חי/ה? 15 בקרוב
בתים עברת? אף אחד
פעמים השתכרת עד אובדן חושים? אף פעם P:
פעמים נשבר לך הלב? פעם אחת, וגם זה בקושי
פעמים שברת לאחרים את הלב? פעם אחת
פעמים התאהבת באמת? אף פעם
זה או זה
ניו יורק או פריז? פריז
בנים או בנות? בנים
נשיקה או חיבוק? חיבוק
הארי פוטר או שר הטבעות? הארי פוטר
ערסים או חנונים? חנונים
חמוץ או מתוק? חמוץ
<

המשך ;[

חנוכה או פורים? פורים
אש או מים? מים
ישראל או חו"ל? חו"ל
חורף או קיץ? חורף
דברים אהובים
מספר: 7
צבע: אדום שחור סגול וירוק
שפה: אנגלית
מקצוע: אזרחות
תחביב: מוזיקה ורדיו
סרט: המסע המופלא, הנסיכה מונונוקי, המספריים שלא דוארד, הסרטים המצויירים של דיסני, הישנים P:
סדרה: סאקורה [P:], הטופ מודל הבאה, שנות השבעים, משחק מכור
שיר: אחלום לנצח, אדון שוקו, שירי דיסני
שחקן: ג'וני דפ
שחקנית:ג'וליה רוברטס, ליב טיילור
זמר: יוני בלוך, שלום חנוך, אריק איינשטיין
זמרת: אפרת גוש, אורית שחף
אסוציאציות
בית ספר: חברים
טלויזיה: שעמום
אהבה: לב
בגידה:אכזבה
מוות: כאב