יהה!!קולינג!!

crysania

New member
../images/Emo2.gif אני תמימה? אמ, לפעמים. אם זה ק

קשור למוח כחול, אז שלי הוא אחד המפותחים (הדברים שהולכים אצלנו בבצפר... אך, רק חבל שאין לנו בנים).

crysania

New member
אין בנים... רק 9 בכיתה שלנו.

1 אידיוט שיכלית (ואני רצינית). 2 שפוט של הראשון. 3 בעצם בת (הוא רוקד בלט! והוא הולך כמו בחורה.. ויש לנו עוד הרבה הרבה הוכחות למה הוא בעצם בת). 4 משתנה בין בת לבן לפי מצבי רוח. 5 בן... אבל לא מישהו שאפשר לצאת איתו. 6 ילד בן שנתיים ומטה. 7 פרחה. 8 עוד פרחה, אבל צופיפניקית (צופים באשקלון זה נורא. אולי בערים אחרות זה יותר טוב). 9 חברה חזקה במיוחד. הנה לך.. "בנים".

Guybrush Marley

New member
נו מה איתך

כדאי לך לצאת עם 5. אני ממליץ. ואגב, צופים ברחובות הם בסדר גמור, לפחות הבנות, אבל כשהם הרבה ביחד אז יש להם מעין קטע סנובי שדוחה כל מי שלא בצופים

crysania

New member
אבל הם מכוערים, מפגרים, ההפך הגמור

משנונים, מגוככים.. כעקרון הם אפסים): לא רוצה לצאת איתם, תצא אתה איתם- הם במילא נשיים מדי בשביל להקרא "בנים". צופים זה משעמם כ"כ... ובשומר הצעיר יש לנו רק 4 אנשים מכל ט' :) חעח. אני וחברות שלי^^ ואנחנו לא הולכים לפעולות כי המדריכה מטומטמת... היא חייבת לי 420 כבר יותר מחודש וחצי! או, אני אחנוק אותה.. שונאת אותה כ"כ...

Guybrush Marley

New member
הא

לנו יש סה"כ בכל הקן 30 אנשים.. מכל השכבות ביחד.. אין ספק, הנוער של היום הוא לא מה שהיה פעם לפחות הצופים מצליחים להחזיק אותם אצלם איכשהו(למרות שכבר אמרתי שלדעתי צופים זה לא תנועת נוער, אבל נעזוב את זה).

crysania

New member
השומר הצעיר מתדרדר לו.. צריך להקים

עוד תנועת נוער.. נקרא לה על שמו של רייסטלין. תנועת הנוער מאז'ר! יאיי:) מי רוצה להצטרף (מי שלא רוצה רייסטלין, אז זה גם קרמון ופאלין.. וטיקה... ויש גם קשר עקיף לקיטיארה.. אז.. תצטרפו בהמוניכם!) ???

someboddy

New member
לא בדיוק

הנה ציטוט מוויקיפדיה:
variably pronounced "goat see", "goat seh", "goats", "goatsex", "goat say", "goat see dot cx", or "goats dot cx", and often truncated to goatse​
אפשר גם ככה וגם ככה.

crysania

New member
מה זה? השארתם אותי במתח.. נו...

תענו לי בשביל רייסטלין. נממ..אין קשר.

crysania

New member
): אני כן... בבקשה, תספרו לי):

איזה רוע. ): אני רוצה לדעת. מה זה כבר יכול להיות?

someboddy

New member
ראית מה זה עשה לטרולית

תחשבי מה זה יעשה לנפש העדינה שלך. וכן, princes, העלתי אותך דרגה מטרול לטרולית.

crysania

New member
אוקיי. אם הכינוי שלי היה קיטיארה,

היית מספר לי? אתה לא חייב לשלוח, לספר יספיק^^ אתה לא רוצה שאני אכרות ברית עם האויב כדי לקבל ממנו את המידע, נכון? כי גם אני לא): *מגניב, לטרולים יש גישה למחשבים...

למעלה