אשכרה... חח למה אני גורמת...
W Wing Chan New member 12/5/06 #219 אני מכריז שזה השירשור הכי ארוך שהוא אינו שירשור מפגש\תמונות, שהיה לנו מזה שנים נראה לי. xD
P princes15 New member 12/5/06 #221 מה באמת??יהה איזה כייף!! את כל זה אני עשיתי??חחח זה בזכותי!!!!! יואווו אני כזאת מיוחדת!!כפרוני עליי.. איזה שיאים אני שוברת...
מה באמת??יהה איזה כייף!! את כל זה אני עשיתי??חחח זה בזכותי!!!!! יואווו אני כזאת מיוחדת!!כפרוני עליי.. איזה שיאים אני שוברת...
S someboddy New member 12/5/06 #228 טוב, נסיכה, בואי נעשה הסכם את תפסיקי לעצבן אותנו ואני לא אשלח לך גוטסי, בסדר?
S someboddy New member 12/5/06 #239 אין בעיה הגוטסי נשלח. ורק שתדעי, אני יכול לשלוח לך דברים הרבה יותר גרועים מגוטסי...
C crysania New member 12/5/06 #264 את יודעת מה זה "משחק מילים" ? טוב, אני מתנצלת בשם כולם (אבל לא בשם עצמי) טוב? הנה, עכשיו אל תעני
S someboddy New member 12/5/06 #266 זה לא איום אני פשוט אוהב לשלוח את הדברים האלה לאנשים, ויש לי כאן הזדמנות נהדרת. אז, את רוצה לראות את הדבר שיותר גרוע מגוטסי(ראית בכלל את הגוטסי ששלחתי לך?)
זה לא איום אני פשוט אוהב לשלוח את הדברים האלה לאנשים, ויש לי כאן הזדמנות נהדרת. אז, את רוצה לראות את הדבר שיותר גרוע מגוטסי(ראית בכלל את הגוטסי ששלחתי לך?)
S someboddy New member 12/5/06 #278 רק שתדעי גוטסי זה כלום בהשוואה לטאבגירל. טאבגירל זה הדבר הכי נוראי שקיים באינטרנט, ואני שומר אותו בתור נשק יום הדין(ובתור הרקע במחשבים של בית הספר) אפילו לך לא מגיע לראות טאבגירל. אבל רק רציתי שתדעי שיש דבר כזה.
רק שתדעי גוטסי זה כלום בהשוואה לטאבגירל. טאבגירל זה הדבר הכי נוראי שקיים באינטרנט, ואני שומר אותו בתור נשק יום הדין(ובתור הרקע במחשבים של בית הספר) אפילו לך לא מגיע לראות טאבגירל. אבל רק רציתי שתדעי שיש דבר כזה.