יהה!!קולינג!!

Wing Chan

New member
בשביל מה? כדי שבמפגש תצרחי עליי

כמו מטורפת או משהו בסיגנון בטענות שעשיתי לך טראומות לכול החיים ?

Guybrush Marley

New member
נו, בסוף גם השרשור הזה דעך ומת..

חבל, דווקא היינו כל כך קרובים ל400 הודעות

princes15

New member
אז בואו נמשיך!!

חח יאללה אל תיהיו כאלה!!עוד שניה 400...זאת התגובה הראשונה שכתבתי בפורום כלשהו...

princes15

New member
אממ...איזה שאלה...

תאמת..על הפנים!!הבעיה היא-שלאף אחד לא אכפת מאף אחד... כל הממשלה בכלל גרועה אז..אין מה לדבר...

princes15

New member
חח צודק!! קולולוווווווו

כמה תגובות!!! כבוד הוא לי שיהיה לתגובה שלי כל כך הרבה שירשורים...אחח אני פשוט מושלמת...

princes15

New member
עוד פעם? לא נמאס לך מ-פוסטמה מפגרת?

חלאסס נמאסס תגוון קצת..כמו תקליט שבורר אם מדבר אליי ככה אז שלפחות יהיה מעניין...רק לא להסחף יותר מדי, כן?

יוסהההף

New member
אני לא מגון לטרולים.

לא מגיע לך. אני יותר מדי טוב כדי להגיב לך. ולפני שתחשבי לשאול מה אני חש. תסגרי את הפה. תכבי את המחשב. תתחבאי מתחת לאיזה שטיח. או שתקבלי עוד גוטסי.

princes15

New member
אהה לא?

טוב חלאססס!! נמאס לי ממך כבר ממזמן!הבנתי שאתה מגעיל ואין לך מה לעשות בחיים...זה לא אומר שאתה צריך להציק לאנשים

יוסהההף

New member
פוסטמה מפגרת..

את לא אחרונה. זה או אני או קריס. יש איסור חמור על טרולים להיות אחרונים.

princes15

New member
אהה באמת??

פוסטמה מפגרת תקרא לאחותך!! ותן לי לחדש לך משהו- תפסיק להכניס ת'ספרים האלה לחיים שלך יותר מדי...ואני רצינית!!בטח כל מילה שנייה שלך זה "טרול"...אתה לא חושב שזה קצת מוגזם?תחשוב על זה...

יוסהההף

New member
RE: בלה בלה בלה..

אני בספק אם את מבינה משהו שאת כותבת, חתיכת כלבה מזדיינת דוחפת לתחת. לכי תמצצי משהו. את צריכה אחד דחוף. נ"ב- לי יש חיים. רוצה לקנות?

יוסהההף

New member
תגובה 415.

תגובה אחרונה. כל תגובה אחריי לא נחשבת. אז אם את מגיבה תדעי שגם אם תכתבי עו 2308423 הודעות אחרי ההודעה שלי היא אחרונה. כיון שאת טרולית. אין לטרולים זכות להחליט. צאי לדרך נסיכה אם את מגיבה להודעה הזאת זה אומר שאת כלבה טיפשה. קדימה תגיבי, תוכיחי לכולנו מה את באמת. פוסטמה

princes15

New member
למה מי אתה חש??

אתה פשוט מושפע מהפרים האלה יואווו אני לא יכולה!!צא מזה! אם כבר אתה קורא-אז תקרא ספרים על רמה!! - לפחות הם יעזרו לך במשהו בחיים האלה שלך(אם יש לך בכלל כן...) והנה, הגבתי-ואני לא כלבה טיפשה...אני פשוט אחת שלא שותקת אם מישהו מציק ומ=ע=י=ק לי!(וכן, אני רומזת משהו)

princes15

New member
אתה מגעיל אותי ברמות!!

דיי לקלל דיי כברר!!בטחח אתה סתם עוד איזה ערס צעצוע... ואני באמת לא צריכה לקנות חיים סמוך עליי...לך דווקא נראה לי שאין!!אתה יכול להגיד אל תתביש...לי יש בשפע אני יכולה לתת לך קצת כי אני רואה שאתה במחסור..

למעלה