יהה!!קולינג!!

princes15

New member
לא רוצה

ומה נפגעו עכשיו?שאמרתי שהספרים האלה משעממים??תעשה לי טובה...

strahd

New member
את יודעת

יכולת לומר את זה בצורה אחרת, שלפי דעתך הספרים האלו משעממים ואת לא נהנית מהם. בסדר גמור. זאת הדעה שלך. אבל את נכנסת למקום שידעת מראש שיש בו אנשים שאוהבים את הסדרה, ואת לא את זה, אלא ישר צחקת עליהם ואמרת דברים אחרים. וישר יצרת אנטגוניזם נגדך. לפי דעתי, הוא היה מכוון. את לא רוצה להתנצל, בבקשה, זוהי זכותך המלאה. אבל אני חושב שכרגע הוכחת שלא באת לפה אלא רק לגרום לתסיסה ולא לעורר פה דיון על הספרים. ואני אבקש מהמנהלים של הפורום לסגור את הדיון הזה. אני מקווה שנהנית בשהות בפורום הזה, אבל בפעם הבאה אני חושב שכולנו נרצה תרבות דיבור יותר נאותה. לא דברים כמו: "זה סתם ספרים מעעפנים..מי קורא תשטויות האלה בכלל?" "אולי אני יתחיל להסתלבט עלייך.. אהה אופס!!כבר התחלתי ממזמן..סורי" "את כל זה אני עשיתי??חחח זה בזכותי!!!!! יואווו אני כזאת מיוחדת!!כפרוני עליי.." "אהבלה אחותך!!" חבל גם שלא המשכת את הדיון שהיה לפני אתמול, כנראה שהוא היה יותר מדי בשבילך. ואת יודעת משהו, כל התשובות הקצרות מראות שאת רק רוצה למשוך הלאה אנשים. אני עם ההודעות האלו מפסיק. אם תרצי, פתחנו אתמול שרשור, תגיבי יפה, לא תרצי. זה כבר משהו אחר.

princes15

New member
אתה הסכלת רק על מה שאני כתבתי...

אבל אל תשכח שהגבתי!!כתבתי ככה בגלל שגם הם כתבו אליי ככה!!למשל על ה"אהבלה אחותך"?הוא אמר לי שאני אהבלה...בקשה!!ועוד... ומה זה תבקש לסגור את הדיון??מה אכפת לך??זה לא נוגע לך אז למה זה מפריע לך??כואב לך?

crysania

New member
בבקשה אל תתנצלו- זה השרשור המבדר

ביותר שקראתי אי פעם. ואני לא מאמינה שמישהו באמת מקבל את דברי הטרולית הזאת שקוראת לעצמה נסיכה בת 5 (אוי, התכוונת לכתוב סימן קריאה אבל יצא לך 1.. כן, שוב את מוכיחה שאת פאקצה^^)

crysania

New member
או.. אני יודעת:) פאקצה זה הזן שלך:)

כמו שאני בת-אדם. את פאקצה^^

crysania

New member
כן:) מאוד:) אל תעזבי. איך אני אחייה

בלי בידור שכזה? אבל אני אוהבת את רייסטלין הרבה יותר ממנה. היא נמצאת במדרגה הנמוכה ביותר של סולם האהבה שלי.

Guybrush Marley

New member
אני תוהה..

אם העצבים על הפקאצה המאנצ'קינת הזאת הם סתם בשביל הבידור או שבאמת התעצבנתם עליה.. היא בטח משועממת שיושבת כל הזמן בבית בלי וחושבת איך אפשר להעביר את הזמן בלצחוק על אנשים שמעדיפים להעביר את הזמן בקריאה.. זה בטוח לא הפורום היחיד שהיא נכנסה אליו.. אז אם זה בשביל הכיף אז סבבה, אבל אם זה עצבים אמיתיים אז היא לא שווה את זה..

princes15

New member
תמשיך לתהות..

למה נראה לך שאני לא קוראת ספרים??אני קוראת פולל! פשוט לא תשטויות שלכם..אלא דברים יותר עמוקים מאשר טרולים או מה שזה לא יהיה.. אז להבא..אל תתהה..

Guybrush Marley

New member
את קוראת פולללל? יופי

ואיזה דברים עמוקים? ג'ינג'י? או שאת כבר בסודות נעורים?

princes15

New member
לא נמאס לך??

דוגרי..מה הקטע שלך עכשיו?מה אתה רוצה?? לידיעתך...אני קוראת ספרים של אריק סגל, מייב בינצ'י וכו'..מכיר??לא נראה לי...

princes15

New member
יש להם אתר??

וזה מה זה לא מצחיק..למה??מתפלא שאני קוראת ספרים ברמה??אני לא כמוך!!

למעלה