את יודעת
יכולת לומר את זה בצורה אחרת, שלפי דעתך הספרים האלו משעממים ואת לא נהנית מהם. בסדר גמור. זאת הדעה שלך. אבל את נכנסת למקום שידעת מראש שיש בו אנשים שאוהבים את הסדרה, ואת לא את זה, אלא ישר צחקת עליהם ואמרת דברים אחרים. וישר יצרת אנטגוניזם נגדך. לפי דעתי, הוא היה מכוון. את לא רוצה להתנצל, בבקשה, זוהי זכותך המלאה. אבל אני חושב שכרגע הוכחת שלא באת לפה אלא רק לגרום לתסיסה ולא לעורר פה דיון על הספרים. ואני אבקש מהמנהלים של הפורום לסגור את הדיון הזה. אני מקווה שנהנית בשהות בפורום הזה, אבל בפעם הבאה אני חושב שכולנו נרצה תרבות דיבור יותר נאותה. לא דברים כמו: "זה סתם ספרים מעעפנים..מי קורא תשטויות האלה בכלל?" "אולי אני יתחיל להסתלבט עלייך.. אהה אופס!!כבר התחלתי ממזמן..סורי" "את כל זה אני עשיתי??חחח זה בזכותי!!!!! יואווו אני כזאת מיוחדת!!כפרוני עליי.." "אהבלה אחותך!!" חבל גם שלא המשכת את הדיון שהיה לפני אתמול, כנראה שהוא היה יותר מדי בשבילך. ואת יודעת משהו, כל התשובות הקצרות מראות שאת רק רוצה למשוך הלאה אנשים. אני עם ההודעות האלו מפסיק. אם תרצי, פתחנו אתמול שרשור, תגיבי יפה, לא תרצי. זה כבר משהו אחר.