חחח אתם אומרים "כל" הסינגלים כולה שלושה חח
C Crunk New member 3/7/05 #32 3.... אבל במצעד ההשמעות 1 הוא היה שלישי בגלל שפעם החשיבו מכירות סינגלים יותר ממה שהחשיבו כשJFTB יצא לדוגמא...
3.... אבל במצעד ההשמעות 1 הוא היה שלישי בגלל שפעם החשיבו מכירות סינגלים יותר ממה שהחשיבו כשJFTB יצא לדוגמא...
מ מסטיק לעוס New member 3/7/05 #39 אצלי עד שהבגרות בג"ג תעבור (למרות שאני לא ניגשת) אז חרא ברגע שהיא תעבור תירד לי אבן שאני סוחבת איתי ברגעים אלה ממש.. ואז אני יהיה באילת והכל פנאן..
אצלי עד שהבגרות בג"ג תעבור (למרות שאני לא ניגשת) אז חרא ברגע שהיא תעבור תירד לי אבן שאני סוחבת איתי ברגעים אלה ממש.. ואז אני יהיה באילת והכל פנאן..
U UpToWn GiRl 4 EvEr New member 4/7/05 #50 מגניבבב תהנייייייייייי ולמה תרד לך אבן מהלב אחרי שתעבור הבגרות אם את לא ניגשת אליה?? הייתייי כללללללללללללללל היום ביםםםם... כוליייי שרופהההה... כואב לייייי... היה שווה את זה האמתת )) אבל אוףףף
מגניבבב תהנייייייייייי ולמה תרד לך אבן מהלב אחרי שתעבור הבגרות אם את לא ניגשת אליה?? הייתייי כללללללללללללללל היום ביםםםם... כוליייי שרופהההה... כואב לייייי... היה שווה את זה האמתת )) אבל אוףףף
מ מיסטר זנגביל New member 3/7/05 #33 אחלה סיכום שירה ../images/Emo13.gif וים המלח זה לא בדיוק בצפון אבל חפיף
מ מסטיק לעוס New member 4/7/05 #46 בקשר למפגש פורום.. למה שלא תעשו אותו כבר ב-24.7..???? זה יכול להיות נחמד..