|יד|

|יד|../images/Emo26.gif

טוב...אחרי המון המון המווון זמן שלא עשיתי סיכום שבועי
(מפאת חוסר זמן...בעע) הנה לכם סיכום... אז ככה
דבר ראשון...אני חייבת לציין שעוד 23 ימים יומוווווללללדתתת
|
בית ספר נ-ג-מ-ר
זהו
חופש
חופש גדווולל
אנשים תהנו לכם
תרגומי שירים-המוסף עודכן במאמרים, ואתם מוזמנים לתרגם שירים לפי רצונכם.
נודע לנו כי ג'ניפר הולכת לקבל עוד פלטינה
מזל טוב שיהיה לה
וגםם נודע לנו שג'ניפר חטפה שיגעון והחליטה להתחיל לעצב תכשיטים לחיות (כן חיות...כלבים,חתולים וכו')
בהצלחה לה
ג'ניפר הוציאה בושם חדששש שיצא כבר ביפן
פורסם בכמה מקומות (לאחר התלבטויות רבות) שהסינגל השלישי שהולך לצאת לג'ניפר מהאלבום החדש יהיה Cherry Pie.
אורן חגג לו יומוליידת ב-23.6
מזל טוב אורן
וגם אבי חגג יומולדת...ב-17.6 (שזה לא היה יומוליידת היה תאריך עברי שלו אבל מילא)
מזל טובבב
אבי נסע לו לצפון לסופשבוע...אבי תהנה לך...או יותר נכון מקווה שנהנית.
מפגש פורום
נקבע שהוא יהיה ב-20.7 בעזריאלי והשעה כבר תיקבע יותר מאוחר. מי שיכול שישרשר
צריך לדעת אם התאריך מתאים לכולם
טוב זהו להיום...יש עוד תמונות חדשות אבל אין לי זמן לשים
מחר יש לי טיוליול ל-3 ימים...אז אני אחזור ביום שני שבת שלום

|יד|ו...

שאלון חדרים נורא חביב...כמובן ש(כרגיל) הקרדיט ניתן לפורום סקרים ושאלונים
יש לכם חדר פרטי? אם לא-עם מי אתם חולקים את החדר? איזה צבע החדר שלכם? אוהבים/שונאים ת'צבע? אם הצבע של החדר שלכם לא היה כזה,איזה צבע הייתם רוצים שהוא יהיה? איך החדר מעוצב? מה הפריט בחדר שאתה הכי אוהב ולא היית מוכן לוותר עליו? מה הוא הפריט שהיית מוותר עליו בשמחה? יש לכם שלט על הדלת של החדר? אם כן-מה כתוב? אוהבים להדביק סטיקרים וכד' על הקירות/ארון/דלת/חלון? אתם שמים מסגרות עם תמונות שלכם ושל קרובים? יש לכם פוסטרים? אם כן-של מי/מה? אם לא-למה? רוב הזמן,החדר שלכם מסודר או מבולגן? מי מסדר? אתם/אמא/מנקה? למי יש ת'חדר הכי יפה שאתה מכיר? יש לך חדר גדול או קטן?

QueIronia

New member
תשובות שלי../images/Emo26.gif

יש לכם חדר פרטי
כן אם לא-עם מי אתם חולקים את החדר
next
איזה צבע החדר שלכם
שני קירות כחול שני קירות לבן אוהבים/שונאים ת'צבע
אוהב את הצבע אם הצבע של החדר שלכם לא היה כזה,איזה צבע הייתם רוצים שהוא יהיה
שליש תחתון אדום ושני שליש עליונים כתום איך החדר מעוצב
מיטה וחצי בצבע כחול כהה, ספריה בצבע בוק, ארון בוק וכחול, טלוויזיה+DVD/וידאו ומעליה תצוגה של הדיסקים של ג'ן. מעל המיטה פוסטר של דסיק הרמיקסים. מה הפריט בחדר שאתה הכי אוהב ולא היית מוכן לוותר עליו
המיטה שלי והפוסטר של ג'ני
מה הוא הפריט שהיית מוותר עליו בשמחה
הייתי מחליף את הטלוויזיה בשמחה וגם את הארון שמאז שהזיזו לי אותו בגלל נק' חשמל דפוקה נהיה עקום
יש לכם שלט על הדלת של החדר
לא אם כן-מה כתוב
next אוהבים להדביק סטיקרים וכד' על הקירות/ארון/דלת/חלון
לא אתם שמים מסגרות עם תמונות שלכם ושל קרובים
למה נראה לכם
יש לכם פוסטרים
כן אם כן-של מי/מה
אחד תלוי של דיסק הרמיקסים של ג'ן, ועוד שניים לא תלויים: אחד של TIMT והשני מהפוטו-שוט של TIMT אם לא-למה
next רוב הזמן,החדר שלכם מסודר או מבולגן
מבולגן מי מסדר
אתם/אמא/מנקה
אם יש לי כח אז אני. לאמא שלי אני לא מרשה ליגוע בדברים והמנקה לא מבינה עברית אבל היא לא מבלגנת יותר מדי. למי יש ת'חדר הכי יפה שאתה מכיר
לי
ובעצם גם לאחי הגדול יש לך חדר גדול או קטן
בינוני

|יד|לי בא

יש לכם חדר פרטי?יאפ אם לא-עם מי אתם חולקים את החדר?איתי ועם עצמי ועם הפיצול שלי ושל עצמי איזה צבע החדר שלכם?מממ...כל הקירות לבנים חוץ מקיר אחד שזה טפטים בצבע כתום לבן וורוד
אוהבים/שונאים ת'צבע?הצבע הזה היה פעם החלום שליי אם הצבע של החדר שלכם לא היה כזה,איזה צבע הייתם רוצים שהוא יהיה?כזהה איך החדר מעוצב?מממ...יש בו שולחן ודלת ומיטה וארון...והכל נמצא בתוך ריבוע חביב כזה שקוראים לו חדר...אז וגם טלויזיה מה הפריט בחדר שאתה הכי אוהב ולא היית מוכן לוותר עליו?המחשבבב מה הוא הפריט שהיית מוותר עליו בשמחה?השולחן המגעיל שהטלויזיה יושבת עליו יש לכם שלט על הדלת של החדר?כה אם כן-מה כתוב?שירה חח אוהבים להדביק סטיקרים וכד' על הקירות/ארון/דלת/חלון?כה יש על הדלת של הארון אתם שמים מסגרות עם תמונות שלכם ושל קרובים?נופפ יש לכם פוסטרים?היה אם כן-של מי/מה?היהההה אם לא-למה?כי יש פוסטר גדול של ג'ניפר שנפל כמה פעמים ועכשיו המנקה הטיפשית לקחה את הדסק הכחול לדפים ולקירות וזרקה אותו ואני לא מוצאת את השאר ואני מתעצלת ללכת לקנות רוב הזמן,החדר שלכם מסודר או מבולגן?מסודר מי מסדר? אתם/אמא/מנקה?אני למי יש ת'חדר הכי יפה שאתה מכיר?מממ...יש הרבהה יש לך חדר גדול או קטן?ממוצע טוב...מחר אני נוסעת לטיול (כבר אמרתי את זה ועכשיו אני לומר שוב) נתראה ביום שני...בבייייי

NoWords

New member
../images/Emo181.gif

[יש לכם חדר פרטי?] כן [אם לא-עם מי אתם חולקים את החדר?] ^ [איזה צבע החדר שלכם?] צהוב לימון בננה לא מוגדר שכזה [אוהבים/שונאים ת'צבע?] לאחרונה אני שונאת אותו וכל הזמן חושבת מה עבר עליי כשבחרתי מכל הצבעים בעולם דווקא את הצהוב-כאב-ראש הזה. אמא הסכימה שבקיץ אני אצבע אותו למשהו אחר.
[אם הצבע של החדר שלכם לא היה כזה,איזה צבע הייתם רוצים שהוא יהיה?] יש לי מס' רעיונות, אפקטים של כתמים או שפריצים כמו אצל בן דוד שלי.
צבעים? הממ.. אולי ירוק [אבל ירוק מעניין
], כתום.. יש כל מיני רעיונות
רציתי שחור אבל אמא לא מרשה
[איך החדר מעוצב?] אני אוהבת ת'חדר שלי. ארון לבן די גדול שעליו יש כמה פוסטרים ושנה שעברה כתבתי עליו Think בשחור [ובלי תיכנונים, יצא מה שיצא ואני די אוהבת את זה], מיטה נפתחת ירוקה ועליה המון כריות בשלל צבעים, שולחן עץ אורן כזה מאיקאה, שידה כחולה מאיקאה, קירות צהובים, עליהם מתנוססים שני פוסטרים ממוסגרים של כריסטינה וקריקטורה שלי, שטיח ירוק ועוד שטיח אדום בצורת לב מאיקאה שקניתי לא מזמן ויש עוד שידה מעץ כהה. אני יודעת שכלום לא קשור בצבעים אבל זה ממש יפה ככה כשהחדר צבעוני וחי!
[מה הפריט בחדר שאתה הכי אוהב ולא היית מוכן לוותר עליו?] המיטה שלי כפרעליה.
[מה הוא הפריט שהיית מוותר עליו בשמחה?] כשחושבים על זה- הארון. תופס יותר מדי מקום, והוא גם לא ממש יפה. [יש לכם שלט על הדלת של החדר?] כן, כתוב Private על שלט כמו של הרכבת התחתית באנגליה.. הבאתי גם לאחי כזה אבל אצלו כתוב No Parking
[אם כן-מה כתוב?] נו, הרגע אמרתי.. חח [אוהבים להדביק סטיקרים וכד' על הקירות/ארון/דלת/חלון?] על הארון יש פוסטרים של כריסטינה ומארון5. מה שמזכיר לי שאחרי שאני אצבע את הארון הזה בחופש [עוד אחד מהתיכנונים שלי
] אני אדביק עוד פוסטרים.. [אתם שמים מסגרות עם תמונות שלכם ושל קרובים?] לא בדיוק. על הארון מודבקות 2 תמונות של החתולים שלי, ועל השידה הכחולה יש תמונה שלי ושל יענו כריסטינה. חברה הכינה לי את זה ליומולדת שנה שעברה
[רוב הזמן,החדר שלכם מסודר או מבולגן?] די מסודר, אני שומרת עליו ככה. מציק לי לראות בלאגן.. אבל יש כמובן ימים ממש מבולגנים.. אבל אז כשאני מתחילה לסדר פינה אחת או שתיים בחדר יוצא שאני מסדרת את כולו.
לא ממש יכולה לראות את הבלאגן הזה אצלי. אצל חברות זה לא מפריע לי..
[מי מסדר? אתם/אמא/מנקה?] יש גם מנקה שתפקידה כן הוא לנקות.. אבל היא רק מנקה, לא מסדרת. אני מכינה לה את החדר ומסדרת אותו כדי שתוכל לנקות
[למי יש ת'חדר הכי יפה שאתה מכיר?] ת'אמת שלבן דוד שלי יש חדר מדהיםםם! אפל קצת אבל אני מתה עליו
יש לו כל מיני שפריצים על הקירות, ותיאורה מגניבה מכל מיני פינות בחדר. איי גמני רוצה חדר כזה!
[יש לך חדר גדול או קטן?] לא גדול מדי, לא קטן מדי. הייתי שמחה אם הוא היה גדול יותר אבל זה מה יש.

אנייייייייי

יש לכם חדר פרטי? לבד אם לא-עם מי אתם חולקים את החדר? עם אף אחדדד.. חדר לבדדד איזה צבע החדר שלכם? יש קיר טורקיז כזה אוהבים/שונאים ת'צבע? אוהבים אם הצבע של החדר שלכם לא היה כזה,איזה צבע הייתם רוצים שהוא יהיה? כתוםםם איך החדר מעוצב? מגניב כזהה.. אבל פווול בלאגן מה הפריט בחדר שאתה הכי אוהב ולא היית מוכן לוותר עליו? כל מה שקשור בווסטלייף.. ויש פווול דברים מה הוא הפריט שהיית מוותר עליו בשמחה?לא יודעת יש לכם שלט על הדלת של החדר? כעעע של מארק מווסטלייף אם כן-מה כתוב? Mor's room ולמארקי יש כזה בועת קומיקס וכתוב בפנים keep out party in progress אוהבים להדביק סטיקרים וכד' על הקירות/ארון/דלת/חלון? כעעעע אבל אין הרבה... יש פוסטריםם אתם שמים מסגרות עם תמונות שלכם ושל קרובים? נופ יש לכם פוסטרים? כעעעעע אם כן-של מי/מה? ווסטלייףףף אם לא-למה? יש פוסטריםםם רוב הזמן,החדר שלכם מסודר או מבולגן? מבולגן מי מסדר? אתם/אמא/מנקה? מנקה למי יש ת'חדר הכי יפה שאתה מכיר? וואי אני מכירה פוולל עם חדרים מהממים יש לך חדר גדול או קטן? קטן

Lydias767

New member
../images/Emo175.gif../images/Emo175.gifשלי../images/Emo175.gif../images/Emo175.gif

יש לכם חדר פרטי?
כן.
איזה צבע החדר שלכם?
לבן.
אוהבים/שונאים ת'צבע?
אם כבר שאלתם, אז שונאת.
אם הצבע של החדר שלכם לא היה כזה,איזה צבע הייתם רוצים שהוא יהיה?
ורוד, חחחח לא אדום
איך החדר מעוצב?
ארון מיטה וספריה, אא ושולחן למחשב
מה הפריט בחדר שאתה הכי אוהב ולא היית מוכן לוותר עליו?
המחשב
מה הוא הפריט שהיית מוותר עליו בשמחה?
הארון והסיפרה
יש לכם שלט על הדלת של החדר?
כן. אם כן-מה כתוב?פוסטר נחשב? חחחח של בריטני
אוהבים להדביק סטיקרים וכד' על הקירות/ארון/דלת/חלון?
רק בביצפר!
אתם שמים מסגרות עם תמונות שלכם ושל קרובים?
ברוררר
יש לכם פוסטרים?
רק של בריטני על הדלת. אם כן-של מי/מה?בריטני ספירס, ויש כמה ציורים של חברה שלי על הקירות ומול המחשב פוסטר של כריסטינה וריקי, ומול המיטה פוסטר של אנטוני פארקר!
ר
וב הזמן,החדר שלכם מסודר או מבולגן?
מבולגן!
מי מסדר? אתם/אמא/מנקה?
אימא תמיד רוצה, אבל בדרך כלל אני (לצערי הרב!)
למי יש ת'חדר הכי יפה שאתה מכיר?
אני חושבת שלי כמובן! חחח
יש לך חדר גדול או קטן?
בינוני!
עוד 4 ימים הבגרות בגיאוגרפיההההההההההההההההההה אאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא רדו למטה עוד יותר למטה אתם יודעים מה זה אומר? רדו עוד קצת לגלות... שאתם פראייריםאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא עוד 4 ימים בגרות בג"ג....אני מתההה..אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אני פרשתי מגיאוגרפיה.. אם שנה הבאה הם לא נותנים לי לעשדות את הבגרות עם ההקלות אין מצב שאני עושה.. ולא תהיה לי בגרות מלאה...חח

עונה../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

יש לכם חדר פרטי?
כן. אם לא-עם מי אתם חולקים את החדר? - איזה צבע החדר שלכם?
קיר אחד צבוע בטורקיז בהיר. משהו יפה... אוהבים/שונאים ת'צבע?
אוהבת. אם הצבע של החדר שלכם לא היה כזה,איזה צבע הייתם רוצים שהוא יהיה?
כחול. איך החדר מעוצב?
מהמם!
מה הפריט בחדר שאתה הכי אוהב ולא היית מוכן לוותר עליו?
המחשב. מה הוא הפריט שהיית מוותר עליו בשמחה?
על שום דבר. יש לכם שלט על הדלת של החדר?
כן. אם כן-מה כתוב?
החדר של מיטל.
אוהבים להדביק סטיקרים וכד' על הקירות/ארון/דלת/חלון?
יש לי רק שלושה - של מרצ. אתם שמים מסגרות עם תמונות שלכם ושל קרובים?
ממש לא. יש לכם פוסטרים?
כן!
אם כן-של מי/מה?
שני פוסטרים גדולים של ג'ניפר
ולונג (זוהר באולטרה) משהו יפה...
אם לא-למה? - רוב הזמן,החדר שלכם מסודר או מבולגן?
מסודר בערך. מי מסדר? אתם/אמא/מנקה?
אני. למי יש ת'חדר הכי יפה שאתה מכיר?
לי! חח סתם ממש לא, אמממ לחברה שלי.
יש לך חדר גדול או קטן?
קטן, אבל יש בו הכל.

שלייייייייייייייייי (מה קורה??)

יש לכם חדר פרטי?יאססססססססס אם לא-עם מי אתם חולקים את החדר?
איזה צבע החדר שלכם?ורוד אוהבים/שונאים ת'צבע?
אם הצבע של החדר שלכם לא היה כזה,איזה צבע הייתם רוצים שהוא יהיה?ירוק בהיר ויפה איך החדר מעוצב?כמה שיותר ורודדד
הוא בשלבים מאוד מתקדמים (יחסית) של להפוך אותו לורוד.. מה הפריט בחדר שאתה הכי אוהב ולא היית מוכן לוותר עליו?אמממ המראה שלי לא זזה מהחדר בלי להסתכל עליה מה הוא הפריט שהיית מוותר עליו בשמחה?אמממ הספרייה הלבנה שיש בה דברים של הבית.. אם היא הייתה ורודה מילא.. אבל היא לא..... יש לכם שלט על הדלת של החדר?יאססססססס אם כן-מה כתוב?החדר של לירון(?) אוהבים להדביק סטיקרים וכד' על הקירות/ארון/דלת/חלון?יש לי סטיקר כמו של אגד מאגניב כזה על הדלת "השלכת פסולת מרכב זה אסורה" אתם שמים מסגרות עם תמונות שלכם ושל קרובים?לא יש לכם פוסטרים?כן אם כן-של מי/מה?פוסטר של איזה אישה כמו ציור כזה שאין לי כח להוציא אם לא-למה?ככה רוב הזמן,החדר שלכם מסודר או מבולגן?לא רוב הזמן.. אבל כל הזמן.. מבולגן מי מסדר? אתם/אמא/מנקה?אני בגלל זה הוא מבולגן למי יש ת'חדר הכי יפה שאתה מכיר?לדודה שלי יש לך חדר גדול או קטן?גדול

|יד|איייייזהה

פפפפקקקקקקקקקקקקקקקאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאצצצצצצצצצצהההההההההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את והורוד שלך

אני אני אני../images/Emo26.gif

{יש לכם חדר פרטי?} לא
{אם לא-עם מי אתם חולקים את החדר?} עם אחי התאום... אבל באוקטובר אחותי עוזבת את הבית אז סופסוף יהיה לי חדר לבד...
{איזה צבע החדר שלכם?} לבן, נורא מקורי
{אוהבים/שונאים ת'צבע?}אממ אין לי שום דבר נגדו...
{אם הצבע של החדר שלכם לא היה כזה,איזה צבע הייתם רוצים שהוא יהיה?} כחול
{איך החדר מעוצב?} אממ 2 מיטות, ארון, 2 שולחנות כאלה (שכחתי איך קוראים לזה
) ,מחשב
ומשהו כמו 7 צעיפים של קבוצות כדורגל... {מה הפריט בחדר שאתה הכי אוהב ולא היית מוכן לוותר עליו?} מחשבבבבב {מה הוא הפריט שהיית מוותר עליו בשמחה?} אח שלי
{יש לכם שלט על הדלת של החדר?} כןןן יש מלאאא {אם כן-מה כתוב?} 1- "ילד אחד זה לא מספיק אבל 2 זה יותר מידי"
2- "כאן גרים בשלווה 2 מופרעים"
3- " מחוץ לתחום" עם תמונה של שלד כזה
4- "קליפורניה-הוליווד"(באנגלית כמובן)
5- "פארק היורה" (גם באנגלית
) {אוהבים להדביק סטיקרים וכד' על הקירות/ארון/דלת/חלון?} שונא סטיקרים {אתם שמים מסגרות עם תמונות שלכם ושל קרובים?} פחח ממש לא
{יש לכם פוסטרים?} יש לי במגירה איזה 2 של ג'ניפר {אם לא-למה?} כי אני לא אוהב את הקטע של תליית פוסטרים, זה נראה לי מוגזם
{רוב הזמן,החדר שלכם מסודר או מבולגן?} הצד שלי הכי מסודר שבעולם, הצד של אחד שלי מבולגן בטירוף
{מי מסדר? אתם/אמא/מנקה?} כל השלושה ביחד..
{למי יש ת'חדר הכי יפה שאתה מכיר?} יש לי חברים עשירים שיש להם חדרים מדהימים וענקיםםםם
{יש לך חדר גדול או קטן?} בשביל 2 אנשים הוא קטן...

למעלה