|יד|טוב אנשים...

Lopezit

New member
טוב לא ממש ישכחו אותו אבל אני

בטוחה שהוא לא יהיה כמו כולם בטח עכשיו לא ישמעו ממנו והוא יילך להקליט אלבום ואז יוציא אלבום וזהו

שימו ערוץ 24 יהודה שם עוד מעטטט

והוא ה-כוכב אין זמר יותר טוב ממנו בארץ ואין בן אדם יותר נשמה ממנו בארץ כמה מותק אפשר להיות?? מושלםםם והוא יצליח בענקקקקקקקקקקקק!!!

oren456

New member
אתה חושב ככה

אבל יהודה סעדו הוא לא נראה טיפוס שיצליח כמו סקעת , אל תשכחו שהוא צנוע כמו לא יודע מה.

אולי הוא לא נראה

"כוכב" כמו סקעת ומתנהג שונה ממנו... אבל זה לא אומר שהוא לא יצליח! אל תשכח שבסופו של דבר לכל אחד מפליטי כוכב נולד יש אמרגן שדואג לכל מה שצריך! אולי הוא לא יחלטר בפרסומות/טי וי טראש כמו יוצאי כוכב נולד אחרים.. אבל אני מאמין שתהיה לו קריירה מוזיקלית מוצלחת מאוד!

Lopezit

New member
בלע בלע

תגידו גם לכם יש את המסדר המטומטם הזה על הבוקר?!?!?! איזה מערכת יש לייייי אני מתההההההה
ראשון-רביעי אני מסיימת ב3 וחמישי ב4!!!!!!!!! אני הולכת למותתתתתתת שנה שעברה ב2 כבר לא יכולתי יותר אז מה עכשיוו

oren456

New member
חחחחחחחח מבין אותך

אני למזלי מתחיל רק ביום ראשון ללמוד עד השעה אחד וחצי , ואז מיום שני אני צריך לקום ברבע לשש בבוקר כגיל כי בשש ועשרים ההסעה מחכה למטה , ואני מסיים בכל הימים בשעה 5 וחצי חוץ מיום שני שבו אני מסיים ב3 וחצי , ולפעמים יהיה ביום חמישי סדר ערב שזה עד 8 וחצי., אבל הכי כיף שביום שישי אין לימודים!!!!!!!!!!!!!!!

Lopezit

New member
לי יש בשישי לימודים

טוב זה רק 3 שעות.. אבל עדיין ואצלכם זה שונה אני ציפיתי שיהיה לי יותר קשה השנה אבל לא כל יום עד 3!! ויום אחד 4!! אני לא רוצה לחשוב בכלל מה יהיה לי ב-יב'

|יד|י"ב שוווקקקק!!!

המערכת שלי המון עילגת...היו לי 42 שעות (שזה בין ההכי הרבה שהיו) והחלטתי שזה יותר מדיי בשבילי ולא באלי אז הורדתי תיאטרון...עכשיו יש לי 36=) כל יום אני מתחילה ב-8 חוץ מיום חמישי שאני מתחילה ב-10 וכל יום אני מסיימת ב-3 וחצי חוץ מיום אחד שאני מסיימת ב-2...וזה פיכס אני חושייבת

oren456

New member
הלוואי שאני הייתי מסיים כל יום

בשעות שלך , תאמיני לי את לא יודעת מה זה ללכת מ אוחר , כל את לא היית אף פעם בישיבה

|יד|מממ...

ישיבה זה לא אמור להיות כאזה שאסור לפגוש בנות והכל וצריך להיות דתיים המון המון המון??משו כזה??

לא לא לא ../images/Emo4.gif

זה ישיבה תיכונית של בני עקיבא לא ישיבה של חרדים... יש הבדל כ"כ עצום... שאין לי כוח להסביר אותו

לי 34....

אני מתחיל כל יום ב8:50, חוץ משישי שבו אני מתחיל ב8:00 ומחמישי וראשון שאני מתחיל בהם ב9:30. בעעע יש לי יום אחד שאני מסיים ב3!!!!!

אני באמת מסכן../images/Emo10.gif

יש לנו מזגן דפוק בכיתה וחםםם לייי
ואני עייף
ואני לא רוצה לחזור ללימודים

חחח כן אבל עדין

זה לא מנחם אותי שאני לא היחיד
לכם יש מזגן טוב בכיתה? ובעע מחר תנך 3 שעות על הבוקר

למעלה