חחחח אתה עוד מתלונן על זה? הלוואי עלי , לפחות אתה לא מתחיל ברבע לשבע בבוקר.
O oren456 New member 1/9/05 #26 חחחח אתה עוד מתלונן על זה? הלוואי עלי , לפחות אתה לא מתחיל ברבע לשבע בבוקר.
מ מיסטר זנגביל New member 1/9/05 #29 כולכם תסתמו../images/Emo46.gif אני מסיים כל יום ברבע לשבע בערב... אין לי אפילו יום אחד קצרצר... היום כבר הספיקו לטחון לנו את השכל על גנטיקה בביולוגיה (הזוועההההההה אלוהים) וסינוסים וקוסינוסים במתמטיקה.... אלוהיים וזה רק היום השני ללימודים!
כולכם תסתמו../images/Emo46.gif אני מסיים כל יום ברבע לשבע בערב... אין לי אפילו יום אחד קצרצר... היום כבר הספיקו לטחון לנו את השכל על גנטיקה בביולוגיה (הזוועההההההה אלוהים) וסינוסים וקוסינוסים במתמטיקה.... אלוהיים וזה רק היום השני ללימודים!
U UpToWn GiRl 4 EvEr New member 1/9/05 #35 לי יש 38 שעות ויום ראשון על הבוקר 3 שעות רצוף מתמטיקההההה איכסססס פיכסססססססססס כל מקצוע בא או בזוגות או בשלישיותתת כמה דפוק אפשר לסדר מערכת כמה?!?!?!?
לי יש 38 שעות ויום ראשון על הבוקר 3 שעות רצוף מתמטיקההההה איכסססס פיכסססססססססס כל מקצוע בא או בזוגות או בשלישיותתת כמה דפוק אפשר לסדר מערכת כמה?!?!?!?
L Lopezit New member 2/9/05 #47 ../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif
מ מיסטר זנגביל New member 2/9/05 #48 ../images/Emo45.gif לגמרי ../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif