ידעתי!! כשאני כותבת..

מייק 48

New member
לא כולם, תוגי חומד... :cool:

תוגי יקרה אהובה ומתוקה... אף אחד לא בורח לך... (מי יעז לברוח ולהסתכן בניקור תרנגוליתי מפחיד ???) אנחנו רק מסובבים ת`גב לכיוון השני... (לא בכוונה - סתם צרוף מקרים...) חומד, מה שלומך ? מה קורה איתך ? ספרי משהו לאחיותייך שאוהבות אותך עד מחץ... (את יכולה לספר לי בסוד - אפילו בעינויים לא יוציאו ממני את סודך...) שתהיה לך אחלה שבת לכי לכייף קצת - גם לך מגיע מתגעגע אליך נורא, חומד שולח לך חיבוקים ונשיקות המון... שלך באהבה מייק B-)

תרנגולת

New member
אה..

יש איזה 2 אחיות שיודעות.. ואני די בסדר. שום דבר מיוחד. סתם.. ידעתי שאני מפחידה אותכם. גם גדולה, וגם מנקרת.. וגם מברברת.. הייתי דוחפת אותי על הרצפה ודורכת עד שיצא כל המיץ (ואח``כ עושה ספונג`ה), אבל מה.. קשה לדרוך על הר כזה ענק, והמיץ אח``כ יציף את כל הבית.. זה טוב להסתובב לכיוון השני.. תססתסתתוובבבבבוו.. ותזהרו שלא תהיה לכם סחרחוווררתת...

חזרנו מהבריחה הגדולה והמפורסמת...

ואנחנו כאן גם אם את לא ממש רואה אותנו. להסביר לך משהו קטנטן ופשוט? אמנם הלכתי הביתה...מה לעשות...יש גם משפחה לא וירטואלית...ונודניקית. אבל....אל תגלי לאף אחד אבל לקחתי אותכם איתי בכיס. זה השמאלי...הכי קרוב ללב. ועכשיו..אחרי שחזרנו...אנחנו כאן בשידור חי במיוחד...רק כדי שלא תרגישי כל כך לבד ותכעסי עלינו... B-( ואולי גם כדי שאנחנו לא ניכעס על עצמנו...אנחנו יכולים להיות ילדים מאוד רעים לפעמים. B-) אוהפת אותך....כן...את מאחורי הוואזה. תמיד אוהף. לעולמי עולמי עד...נצחי נצחים...הקיצר - תמיד!

תרנגולת

New member
היי.. מותק..

אני כועסת רק בצחוק!! 8-( לא באמת.. ממילא כשאני בבית, מרוב גודל אין מקום לאף אחד..

את עובדת עלי?

רק הרגע סיפרתי לך שאת ניכנסת לי בכיס הקטן? אז לכי ספרי לסבתא...זו עם הגלגלים. חמודה חולה עליך...את משו משו...הכי בעולם!

תרנגולת

New member
סיפרת..

אני תמיד הייתי ליד המחשב.. להאמין לך? איפה סבתא עם גלגלים? כולם חולים עלי.. אני חושבת שאני מחלה אנשים.. אני חושבת שיהיה לכם יותר בריא אם אתנדף לי מכאן.. אני אשקוד על זה!! ממחר.. דיאטה! :cool:

למעלה