ידעתי!! כשאני כותבת..

תרנגולת

New member
זה מזימה מתוכננת מראש B-(

אולי אני אלך לנקות את הבית.. מה לעשות- אתן לא עושות עבודה טובה.

קארן_@

New member
ר-ג-ע!!!!!!!!!! אל תלכי!

נסעתי רגע להביא סרט!!! השניה חזרתי, חשבתי שאת לא כאן! אבל את כן! ואני אוהבת אותך כ``כ!!!!!!!! נשיקות מתוקית, איך עבר לך היום?

תרנגולת

New member
אני בסדר.. למען האמת..

לא כ``כ עבר עלי היום כלום.. הלכתי לישון- התעוררתי ב2, אכלתי- הקאתי, צנחתי על המיטה עם סחרחורת והתעוררתי שוב ב7 וחצי. מה איתך?

קארן_@

New member
תגידי... (ועכשיו ברצינות..)

אפשר להלוות ממך קצת שעות שינה??????????? מה קורה פה? אני בסדר.... מחר בבוקר אני אסגור 72 שעות ערנות לא ברורות, אולי גם לא כולם מוצדקות אבל את יודעת.... חוץ מזה שהבטחת לי משהו לא?! רמז: היה איזשהו הסכם עם תרנגולת קטנה אדומה ומתוקה שאגב, לא נשאר ממנה זכר... וזאת לא את....! נזכרנו?? מתוקית, מטורפת עלייך, תשתי משהו טוב?... קארן

תרנגולת

New member
חופשי..

א. אני לא הבטחתי לך שכל השבוע זה לא יקרה.. ב. את הבטחת לי ואת לא מקיימת.. שאת לא תגרמי לעצמך ליפול בצורה דומה. תזכרי שבאותו יום, וגם ביום שאחריו, ואפילו ביום שאחריו- הייתי בסדר ועשיתי מה שאמרנו. אני יכולה להביא לך תרנגולת מתוקה ואדומה חדשה חדשה (-; שותה קפה.

בודהא

New member
תרנגולת

איך את מרגישה? ומה עם איזה מייל קטן בשבילי לשבת? אוהבת א.

תרנגולת

New member
אגב. סרט אמרת?

גם אני רציתי לשבת השבוע לראות איזה סרט.. האמת שאני כבר רוצה לשבת ולראות איזה סרט כבר כל כך הרבה זמן!!! המון!! הלכתי לחפש אותו בדואר.. אבל לא מצאתי. כנראה שסרטים לא נמצאים בדואר.. אמרו לי שבטלוויזיה כן, אז בדקתי בתוך הטלוויזיה- אבל יש שם כל מיני חוטים וחשמלים כאלה.. אז התיאשתי.

קארן_@

New member
חחחחח...... :cool: פוצצת אותי מצחוק

עכשיו!!! את משו את! לא ועכשיו ברצינות, מה בדואר שלכם אין סרטים????..... איך זה יכול להיות? אולי הוא פשוט חסר במלאי.... תחזרי שבוע הבא טוב? עלי!

תרנגולת

New member
וי B-) קיבלתי..

אהממ.. עוד הבטחה?! :) אחלה. שבוע הבא אני חוזרת לשם.. בטח יחדשו ת`מלאי.. צחוק בריא לבריאות :cool: אוהבת אותך.. אוהבתתת אותךך :)

קארן_@

New member
בריא גם בריא...

(במיוחד אחרי שלא צחקתי ביומיים האחרונים...) הבטחה זו הבטחה! מקימום תתני לי הארכה של עוד..... נגיד שבוע?... ואני אארגן שם את בעיית המלאי. זה ביזיון מה שקורה לכם בדואר. ועכשיו לנושא עצוב יותר- שולחת לך מייל. כן. מה שהבטחתי... (אוף) ;-( בלי תגובות.... ואם כן... אז בעדינות (למייל..)

תרנגולת

New member
יששש!!! :cool:

אני מאושרת.. ואוהבת אותך.. מחכה למייל. למעשה- אני כבר בדואר הוירטואלי- שמעתי שדווקא שם קצת פחות ריק מהדואר הרגיל.. באמת ביזיון מה שקורה בדואר אצלנו.. אוהההההההבתתתתתת אותתתךך!! B-)

קארן_@

New member
טוב.

תני לי כמה שניות להתרגל לרעיון, ואני שולחת. רק חבל לי להרוס לך את האושר הרגעי הזה... כ``כ רוצה שהוא ישאר... אם אני אשלח הוא יהרס... לא לשלוח?....

תרנגולת

New member
B-(

אם לא תשלחי לי.. אני אהיה כל כך עצובה.. שאני בכלל לא יחייך אף אף אף פעם.. תתרגלי ותשלחי.. האושר לא יהרס.. מאה אחוז. כבר ראיתי.

קארן_@

New member
אוף איתך.

שלחתי עכשיו. כ``כ סליחה. אוהב אותי? את לא חייבת לבדוק מייל היום.... תבדקי מחר, מחרתיים, עוד שבוע.... למה למהר?.....

תרנגולת

New member
סליחה אעלק..!

מטורפת עליך!! אני לא יכולה בעוד שבוע.. בעוד שבוע אני בדואר- לא יהיה לי זמן.

תרנגולת

New member
לא לימדנו אותך להקטין קובץ?!

את מקשה עלי את החיים B-( אבל בגלל שזה את.. אז זה בסדר.. :cool:

למעלה