ידעתי!! כשאני כותבת..

קארן_@

New member
אופס....

מה יהי איתי? את מסתדרת?................ חוץ מזה שצעקת עלי עכשיו 8-( וזה לא כ``כ נעים לי... וזה בסדר, אני מקשה לכולם את החיים, ועכשיו גם לך?.. ייסורי מצפון. אוף. עוד לילה בלי שינה!

תרנגולת

New member
לספר לך מה יהיה איתך?

נדמה לי שכבר סיפרתי לך את הסיפור הזה.. את זוכרת, זה עם הילדה הקטנה והמתוקה שיצא לי להיות אחותה-בת דודתה-דודתה, והבונבוניירה.. לא צעקתי עליך.. לחשתי.. בשקט בשקט. ואני מסתדרת.. אני חושבת. ואם לא אסתדר, אני אלמד אותך שוב.. :) תאמיני לי.. חיי היו יותר קשים בלעדייך.. (בלעדייייךךך אני חצי בן אדם..:)

קארן_@

New member
לא יפייפיה, ולא נעליים...

ובפעם הבאה אני אחשוב איך לסבך את העניינים יותר ``ברמה``... (גם בלסבך כמו שצריך אני לא טובה....)

קארן_@

New member
``בלעדייך... אני בעצם כלום``...

נו למה הפסקת? דווקא כשהתחלתי להרגיש שאני שווה משהו?!! ואת מותק, והעתיד הדמיוני שלך לגביי, מתבקשים להרגע במהירות האפשרית! שום בונבוניירה ושום דודה וכיו`ב... מובן?! אני יודעת שאת לא מסוגלת לצעוק, את לחשנית מלידה את, לא סתם אני משתיקה הכל כשאני איתך בטלפון, לנסות לשמוע אותך זה פרוייקט בפני עצמו! זה כי אין לך כח מאמי... תאכלי אז יהיה לך! (``אמרה דודה קארן בגיחוך..``)

קארן_@

New member
מה קורה מותק?

ככה נעלמים בלי להודיע?... יש לי לב חלש אני... מטורפת עלייך, שלחי לי מייל! (אמרתי את זה עכשיו בכעס!) ולא סתם מייל..... (מעלה על פני חיוך מרושע...) ביי מותק, לילה טוב!

קארן_@

New member
הו שלום!

שתי האחיות היפות שלי הגיעו בדיוק כשאני הולכת.... זה- לא -נעים...... תרנגולית שלי, תהני מחר בשיעור גיטרה, אוהבת אותך מלא! ילדונית קטנה, תודה על הטלפון, מתה עליך! קארנונית שלכם!

תרנגולת

New member
אוף איתך..

זה באמת לא נעים 8-( סליחה על הבריחה קודם.. המחשב נפל ומסתבר שיש עוד אנשים חוץ ממני בבית, אם אני מסתכלת לפעמים על משהו שהוא אחר ממני.. תשמעי מותק.. דיר באליק, בלי דברים שיכולים לחשוף מי אני בפורום.. טוב? כי אז אני מרימה טלפון לאמא שלך, ותהיה לנו שיחה ארוכה אל תוך הלילה.

קארן_@

New member
אמא אמרה לי להגיד לך-

שהיא לא בבית..... וחוץ מזה, מה לא ברור? מחר את אצלי ב-16:00, שיעור גיטרה כרגיל! אני הלכתי.... חולה עלייך!

תרנגולת

New member
לא..

די. אל ת.. עשי דברים כאלה.. מחר נזיפה ב16:00 אצלך!! תפסיקי להיות לי חולה. תהיי לי בריאה קצת עלי.. אני ב4 אצלך.. בהחלט. אוהבת אותך.

תרנגולת

New member
אה.. :cool:

בואי נגיד ככה.. עכשיו יש לי חיוכון מרוח על הפרצוף.. זה בהחלט עוזר למצב רוח :) ידעת ילדונת שלי, שאת ילדונית מקסימה, ושאני מטורפת עליך ואוהבת אותך? תדעי..! מיד!! B-)

תרנגולת

New member
אה.. בונבונית..

לא דמיוני.. אני רגועה, והבונבוניירה מחכה, וגם.. כן.. הדודה.. זאת שיושבת מול המחשב ומקלידה כל מיני דברים.. כמו למשל : ילדה ילדה.. את הכי הכי הכי שווה. את שווה המון, ולא משהו, אלא הרבה יותר מזה..!!! אוההבבבבבבבבתתת אותך :cool: תשלחי לי עוד מייל, אני מחכה!!

קארן_@

New member
כל מייל- 5 ש``ח

מה את חושבת אני מחלקת מיילים כאלה בחינם? רוצה תמורה! מחר בבוקר, אני אקום, (אם אני אלך לישון כמובן...) אדליק את המחשב, אכנס לבדוק מיילים, ותהיה לי הפתעה! נכון מותק? יופי, אז יאללה לעבודה! (אגב, מיותר לציין שלך אסור לסבך אותי כמו שאני סיבכתי אותך נכון? את הרי מודעת למיומנות המינימלית שלי בתחום... )

תרנגולת

New member
לא מתוקה..

אין לי מה.. אין לי מה לשלוח.. זה בסדר.. בשבילך יש לי מליון ש``חים.. :cool: אבל אין מיילים שלי :-( אני מבטיחה לנסות לסדר משהו לשליחה בקרוב.. אם לא בקרוב, אז ברחוק.

קארן_@

New member
שום רחוק!!!!!!!!!!!!!!!!

אני לא אעמוד בזה...... אפשר לשחד? כי אם כן יש לי הצעה מעניינת........... מכיוון שאני חייבת להתעופף עכשיו, אנפנף בהסכם ה:``תרנגולת הורודה``.... הולך? חולה עלייך, הייתי פה. קארן

קארן_@

New member
``הסכם התרנגולת האדומה המתוקה``

נשמע לך מוכר יותר? כי אליו התכוונתי! טוב, תשני על זה בלילה! LOVE U

למעלה