ידיעות אחרונות

• פותח הנושא HiVi
  • פורסם בתאריך

zoti

New member
רק אצל האינדיאנים.

ואני כבר שנה לא בקליפורניה. היום אני טקסני.

Dan7a

New member
חברים

אני מציע להעלות את הטרול מול אחת מהבנות האלה , שיקבל את מה שהוא מבקש ואז יבין כמה "לא-חכם" הוא.

באותה מידה

הוא יכול להציע לך לעלות מול מייק טייסון. האם היכולות של אותן בנות יש בהן להעיד על כלל הנשים?

amir_aikido

New member
סלבו - האם מישהו פה טען על הכלל ../images/Emo35.gif

סלבו אני סבור שרובנו איננו מתכחש לעובדות הסטטיסטיות / ביולוגיות: הגבר הממוצע שוקל יותר מהאישה הממוצעת הגבר הממוצע גבוה יותר מהאישה הממוצעת לגבר הממוצע מסת שריר גדולה יותר מלאישה הממוצעת (גם ביחס למשקלו) ובנוסף לעובדות ההתנהגותיות/חברתיות: הגבר הממוצע חונך להיות אגרסיבי יותר מהאישה הממוצעת. ולכך כי דברים אלו נכונים לא רק בממוצע, אלא ליחס בין רוב הגברים ורוב הנשים (ניסוח קלוקל לאמירה שההסתברות שגבר נתון יהיה כבד יותר, גבוה יותר, בעל מסת שריר גדולה יותר, חזק יותר, ואגרסיבי יותר מאישה נתונה בבחירה אקראית על פני כל האוכלוסיה היא גבוהה משמעותית מחצי). ולפחות רובנו ערים ומודעים באופן עמוק לכך שעובדות אלו מהוות יתרון באירועים אלימים
ולכן שההסתברות שגבר נתון יגבר על אישה נתונה בהתעמתות פיזית גבוהה משמעותית מחצי. אלא שאנו(אני, יובל, דוד ואחרים) טוענים כי ניתן לצמצם ואפילו לאזן יתרונות אלו. ע"י שילוב של רצון ואימונים מתאימים - באמנויות לחימה (או שיטות לחימה) ואולי גם בחדר כושר. או בניסוח מתמטי, להקטין את ההסתברות שגבר נתון יגבר על אותה האישה בהתעמתות פיזית. לעיתים השיפור לא יקטין את ההסתברות אל מתחת לחצי (יתרון לאישה) אך בוודאי ישנן גם חריגות, עבורן ההסתברות הזו קרובה יותר לאפס מלחצי. אמיר

איר, אני סבור שכן מתכחשים

ראשית, למען הסר כל ספק, אני לא חושב שבכל הנוגע לאומנויות לחימה נשים נופלות מגברים. אומנות לחימה שמסתמכת על טכניקה יכולה להפוך כל אחד ואחת לבעלי יכולות. מאידך, בכל פעם שעולים דיונים מהסוג הזה, נראה כאילו יש חברים שנוטים להפוך נשים לכל יכולות ואם קם מישהו שמטיל ספק בכוחן של נשים מול מסה של גברים, מיד הוא מקבל הזמנות להתמודד עם אלופות כאלה ואחרות. באותה מידה, ניתן לשלוח את כל אותם מזמינים, לצאת לקרב איגרוף עם מייק טייסון או תחרות ג'ודו עם אריק זאבי... אני לא מתבייש לומר שיש מתאמנות שמכסחות לי את הצורה באימונים ובראנדורי - והן לא שונות מכל בחורה ממוצעת אחרת. אולם, כפי שכבר ציינתי, לא הייתי שם חיי באחריותה של מאבטחת, שכאן כבר יש צורך ביכולות נוספות מעבר לטכניקה בלבד. מי שיטען אחרת, בעיני הוא אידיוט או שקרן (או שסתם לא מסוגל להגיד את האמת בקול).

Nihau

New member
השאלה השאלתית המתבקשת

לא הייתי שם חיי באחריותה של מאבטחת, שכאן כבר יש צורך ביכולות נוספות מעבר לטכניקה בלבד האם על אותו משקל גם לא היית שם את חייך באחריותו של מאבטח שיצא בדיוק מאותו הקורס שעברה המאבטחת הדימיונית? אם התשובה היא "כן" אזי אתה מפקפק ביכולות שלא קשורות לטכניקת אמנות לחימה זו או אחרת אלא ביכולת הקורסים עצמם להכשיר כוח אדם לטפל בבעיות אבטחה. אם התשובה היא "לא" אז אתה פשוט מפגין חוסר אמון ביכולת הנשית בתחומים שמסיבה כלשהי לא פירטת אז לא אוכל להתייחס אליהם.

לא מפגים חוסר אמון

כבעל נסיון וכאחד שעבד במקומות אבטחה איכותיים ונחשבים יחסית, שבהם ההכשרה לא כסת"ח, אני יכול להבטיח לך שבתחום הזה נשים נופלות מגברים. צריך להכיר במציאות, יש תחומים שבהם גברים נופלים מנשים - צביעות לטעון ששני המינים זהים.

HiVi הנכבד

רק להזכירך, מפגש הפורום לא נועד להוכחות כשלהם - לא לבוא להוכיח ולא לבוא לקבל הוכחות. מי שעניינו בהוכחות, שיפנה משטרה במקום לבזבז את זמנו על מפגש חברים.

HiVi, בתגובה ל"מר דוד"

אם אף אישה לא תוכל לעמוד מולך אז אין טעם שתבוא למפגש הפורום, ובכך הוכחת את טענותי (שלא תבוא בכל מקרה). אני אתן לך עוד סיבות לא להגיע, הרי בתנאים האלה אי-אפשר להוכיח כלום ואני לא רוצה שתבזבז את זמנך לריק.

תודה על הבעת האמון בעבודה שלנו

בימים אלו יש ביננו העושים בארה"ב עמ' לנסות ולזכות במכרזי הכשרת מאבטחי טיסות לשימוש בגונטינג. ימים יגידו - אם נצליח ואולי מה שיהיה טוב לארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות, יהיה טוב מספיק גם לארץ המוגבלות הבלתי אפשרית. אגב, דוד: האיש שלנו הוא לא היחידי שמשמיע אך אינו שומע... וגם במקרה שכגון אל לנו לבלבל בין טרול לבין מישהוא שפשוט לא הצלחנו לשכנעו... אפילו אם טיעוניו אינם מבוססי כל נסיון / עובדה, כי אם רגש. טרול = מפריען ותו לא (לטעמי).

HiVi

New member
יובל

טענותי מבוססות על מספר ביקורים במכוני אומנות לחימה ועל הרבה הבנה בביומכניקה ובהגיון בריא....

shaharl

New member
הגיון בריא...

קודם כל שלום
תבין HiVi יש הרבה אמת בחלק מדבריך, זה נכון שאדם גדול פיזית חזק ובעל הגיון בריא הוא אתגר לכל לוחמת או לוחם. מרבית האנשים כאשר הם מגיעים לעימות מול אדם חזק(גדול,חזק...) יותר מתרגשים מאשר מול אדם שנראה(ואני מדגיש שנראה) חלש,רכרוכי... אבל אין לשכוח שכולנו בני-אדם בנויים אותו דבר(אני מקווה
), ולכולנו ישנן נקודות תורפה בגוף שלעולם יהיו רגישות למגע או גירוי ובמקרה של מגע קרי התקפה לנקודה יכול להיווצר שיתוק זמני לאיברים בגוף או לגפיים. כל לוחם או לוחמת בר דעת מודע לכך שלכל אדם בין אם הוא מייק טייסון או וודי אלן ישנן נקודת שלחיצה או מכה או הצלפה... בהן תגרום נזק משמעותי או לא תלוי בכוונה. נקודת תורפה כשמן הן. אין הן מכוסות על ידי שרירים, כמעט בכל הנקודות עוברים עצבים רבים ועורקים או וורידים. (לא נעים בכלל).

gafni

New member
דעותיו הקדומות של הגבר הן

נקודת תורפה גדולה ,שלא לומר שהן מהוות את ההצדקה לדעותיה הקדומות של האישה על הגבר.

avshalomat

New member
צר לי אך אתה

אוויל (לא שיש בזה משהו "רע" אני אוויל בדרכים רבות ואף טיפש ואידיוט) דע זאת אין מצב שמישהו קטן ממך לא יכול להפיל אותך, אפילו אם הוא אישה כוחך וחוזקך מהווים יתרון, אך לא כזה שלא ניתנו לגמוד באמצעים אחרים, ולא כזה שמקנה לך יכולת ניצחון באופן אוטומטי ללא יכול השימוש ביתרונות אלו.

nypx

New member
ל-HIVI

לידיעתך בביצים אין שרירים שאפשר לפתח עיניים גם לא מחוסנות מפגיעה אצבעות נשברות די בקלות פיקת הגורגרת גם לא מחוסנת מה נשאר לך בדיוק?
יש עוד המון מקומות וקצרה היריעה לפרט

MidNight Flame

New member
תרשה לי לספר לך משו...

כשהגעתי לאייקידו והמאמן שלי רצה להדגים את יעילות התנועה הוא פשוט איפשר לנו לתקוף אותו בחופשיות שלושה אנשים ביחד! מיותר לציין שאף אחד לא הצליח אפילו לתת לו ולו אגרוף אחד וכולנו מצאנו את עצמו על הרצפה לאחר בריחון קטן או אטמי קטן שהעיף אותנו - שתי הפעולות יש לציין לא הצריכו כוח ואני מבטיח לך שגם בחורה יכולה להגיע לכזו רמת מיומנות ולהעיף גם בחור במשקל 100 קילו, גם לבחור במשקל 100 קילו יש נקודות תורפה, גם לאותו בחור יש איזורים שפגיעה בהם תשטח אותו על הרצפה ומעל הכל - אתה לא יכול לפגוע במה שאתה לא יכול לתפוס! במילים אחרות אתה מצהיר הצהרה חזרת בסיס. מייק.

למעלה